חדשות רעות, מאוד!

J To The Lo

New member
טוב...מה שתגיד

אתה סותר את עצמך כאילו אתה אומר לי לא להיתערב אבל מתערב בעצמך אז באמת,עזוב אותי אנ'לא מבינה מה אתה רוצה ממני,אבל אני אשמח אם תסביר את הקטע של הפרחה,כי אף אחד במיוחד לא מישהו שלא מכיר אותי יקרא לי פרחה.

this is me then

New member
לעזוב אותך?

תעזבי אותי את, את זאת שפנתה אלי ראשונה. אז סתמי, אני לא מעונין לשמוע אותך.

this is me then

New member
הא ומה עם מה שהוא אמר על:

ארז, אזר אזר, אור , מנדי? הם גם התגרו בו והציקו לו?

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifאיתי...עזוב..

בוא פשוט לא נענה לו ונפסיק לפתח את הריבים האלה. ערן וג'יי לו פריק לא יהיו המנהלים וזה הכל...

JLO freak

New member
ומי את שתקבעי?

כן את "מנהלת הפורומים" אני לא חושב שיש מישהו שמתחשב בדעתך

this is me then

New member
די כבר, מה מנדי עשתה לך??

ואחר כך אתה רושם בואו נשכח מהכול? נו.. מה דעתך על זה j to tha lo מנדי גם מתגרה בו?

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifלמה?! מה הבעיה שלך?

כי הוא בן 15?! זה לא כאילו אתה חבר פורום שאתה יכול בכלל להביע דעה בנושא הזה! וזה לא כאילו הוא הולך לנהל כאן ממשלה או משהו! סך הכל פורום!

JLO freak

New member
פורום זה אחריות גדולה

ו-J TO THE LO זה בת,אם לא הבנת עדיין...........

J To The Lo

New member
לjlo freak-מי לא יודע שאני בת?

ואיפו אתה באיציק? (מן משחק מילים שכזה..חחח)

JLO freak

New member
בבקשה:

" נו.. מה דעתך על זה j to tha lo מנדי גם מתגרה בו? " ממר איתי

Shir Life

New member
חחחחחחחח...

היית מת, נקודה. זה שערן יהיה המנהל של הפורום הזה, זאת התקווה היחידה של הפורום לקצת רמה! אבל אל תשלו את עצמכם!

Love Takes Time

New member
../images/Emo45.gif

לפי מה שהבנתי קיבלו בסוף מישהו מהפורום הזה מחוסר ברירה! מנהלי הפורומים לא רצו לקחת יוזמה ולנהל מקום כזה ובנוסף אף אחד מהילדים פה לא ברמה לנהל אפילו שירשור!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifשתיכן

יכולות להתעופף מהפורום הזה מהר מי שהולך להיות המנהל, הוא לא מחוסר ברירה, אלא כי הוא רוצה להיות המנהל. אז תעשו לי טובה ותתחפפו

JLO freak

New member
אל תדברי למעריצות מריה ככה!

והפורום הזה הוא לא של אמא שלך ולא של אבא שלך והן ישארו. WHATERE YOU LIKE IT OR NOT

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifסליחה?!!?!?../images/Emo123.gif

אל תתערב דבר ראשון! ושישארו כמה שבא להם אבל הן לא אוהבות של ג'ניפר לופז וה רק באות ליצור עוד ריבים ו"לתמוך במנהל" ה"חמודי" שלהן!!!!!!!!!!!!!!!

Shir Life

New member
מי שבא ליצור ריבים זה המנהל שלכם

אבל לא נורא.. מגיע לכם, נתקעתם איתו. אנחנו ממש לא האנו בשביל ליצור ריבים ממש לא אוהבות את ג'יי הו (חצי מאיתנו בכלל "לא אוהב", אבל לא משנההה..!) והמנהל שלנו באמת חמודי! (
)

למעלה