חדשות רעות, מאוד!

J To The Lo

New member
רק שאני אבין...

לא מנדי היתה אמורה להחליף את אור? ו Queironia זה על שם הגירסא הספרדית לAint it funny?

QueIronia

New member
כן וכן... ../images/Emo26.gif

אז קודם כל, באמת מנדי הייתה אמורה להחליף את אור, אבל מכיוון שצריך לסוע לראיון במשרדי תפוז בר"ג, והיא לא תוכל להגיע בזמן הקרוב, דיברתי איתה ואין לה בעיה שאני אנהל (ואולי בהמשך מישהו יצטרף אליי). דבר שני, QueIronia זה באמת על-שם הגרסא הספרדית לשיר המדהים Ain't It Fuuny, שדרך-אגב, הוא השיר האהוב עליי של ג'ני (כתבתי את זה כשהצטרפתי לפורום, אז בטח יש כמה שזוכרים...)

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifזאת לא הסיבה המדויקת..

אני בתקופת מתכונות ובגרויות כרגע וזה לא מסתדר לי... זה הכל...

QueIronia

New member
חדשות טובות (מאוד...)

קיבלתי היום אי-מייל מהנהלת תפוז שבו מבקשים ממני להתקשר אליהם כדי לקבוע ראיון!!! אז כמובן שכבר התקשרתי (4 פעמים), וכל הזמן אפרת לא הייתה שם כדי שאני אקבע איתה יום ושעה לראיון... זהו!!!

QueIronia

New member
הרגע סיימתי איתה שיחה... ../images/Emo26.gif

יש לי ראיון ביום ראשון!!! אז מזל-טוב לי ושיהיה לי
!

Azar Azar

New member
בהצלחה מקווה שתתקבל

אם קראו לך לראיון אז כמעט בטוח שתהיה מנהל לא?

this is me then

New member
אוי פשוט תסתום!!!

ואל תתערב. חחח אין מה לעשות הוא ייתקבל. אמן והוא ייתקבל.

QueIronia

New member
אני לא הולך להגיב כי

אני לא רוצה שבגללך לא ייתנו לי לנהל, אבל בכל זאת, אולי פשוט תפסיק להפריע לכולם ולקוות שהם ייכשלו?! או שזה יותר מדי מסובך בשבילך?

this is me then

New member
עזוב ארז...

אל תסתבך איתו אחר כך בגללו לא ייתנו לך ליהיות מנהל, זה בדיוק מה שהוא מנסה לעשות. תשאיר את התגובות עליו אלינו. ואל תדאג, אתה תיהיה מנהל הפורום, ג'יי לו פריק פשוט מקנא. חחחח, הוא התמודד מול מנדי וכמעט אף אחד לא רצה אותו. חחח, בגלל זה הוא שונא ת'פורום.

JLO freak

New member
הלוואי שלא תתקבל.

אור הוא המנהל היחידי ואחריו ERANMC. אתה סתם אפס

prinsses maya

New member
לא הבנתי ../images/Emo41.gif ../images/Emo108.gif

מה הבעיה איתו? ראיתי שהוא בא לפה הוא היה מגעיל אבל אם הוא אוהב את ג'ן אז לא משנה לי את מריה וסלין אני לא סובלת!! יש לו טעם מגעיל לא משנה תקשיבו זה לא שאני רוצה שיהיה פה ברור שאני מעדיפה מישהוא שכבר הרבה זמן פה כמו מנדי
קיצר אם צריך אני אכתוב אל תשנאו אותי חח

QueIronia

New member
התכוונת אליי?

כי אני כבר די הרבה זמן בפורום, ואל תאשימי אותי בהערצה למאריה (פשע שלא יכופר)!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

איזו חמודה..תודה!
אבל כפי שהבנת, אני לא אוכל למלא את תפקיד מנהלת הפורום...לפחות לא השנה

this is me then

New member
די כבר....

לא יעזור לך כלום, עובדה שהוא כן ייתקבל. חחח, אתה לא מבין? אתה עושה מעצמך צחוק. אתה סתם קנאי.... ומה פתאום אתה מתחנף אל אור? הוא לא "הומו" כמו שאתה אומר?

למעלה