חדשות רעות, מאוד!

JLO freak

New member
לא משנה.....

מה אני חושב על אור: רמה מקצועית: אחלה מנהל
רמה אישית: ילד הומו בטירוף

QueIronia

New member
אני רק רוצה להגיד לכם ש...

הוויכוח שלכם דבילי לחלוטין
אז בואו נסיים אותו

JLO freak

New member
לא הומו בנטיותיו....

כי על זה אני מוכן להעיד שבנטותיו הוא לא הומו הוא פשוט יצא הומו כזה....נו איך אני יסביר לך את זה? כמו שניסיתי להסביר לך מה זה ראסמי יא ילד קשה קליטה!!!!!

אור P

New member
לארז ולכולם בכלל...

לארז, אני מקווה בשבילך שתהפוך למנהל הפורום. אם אתה צריך משהו, ייעוץ או כל דבר אחר אני כאן. אני קובע ראיון עם אפרת מחר
. ובפנייה לכולם, אל תתייחסו לJLO FREAK, שימו לב, אני לא מתייחס...

eranmc

New member
התפטרתי מפורום מאריה אני המנהל החדש

או שלא...
טוב הנה כמה דברים חשובים שעליי לציין: א. אני לא הולך לנהל את הפורום. כשקראתי שאור עזב את ניהול הפורום הייתי בהלם, אחרי כל הזמן שהוא אמר שהוא עוזב ונשאר (5 6 פעמיים בשבוע?). בכל אופן ישר כתבתי כתור בדיחה שאני רוצה לנהל. כמובן שכתבתי בתוכן ההודעה שזאת הייתה בדיחה-צינית ואני לא מתכוון להשקיע את זמני במריבות של ילדים בזמני הפנוי (רק ביותר ציניות). ב. אמממ אני שונא את ג'ניפר לופז? אז ככה עד כיתה ט' הייתי חורט את השם שלה בכל מקום אפשרי - הערצתי אותה כזמרת כבר משנת 99. הפסקתי להעריץ אותה כזמרת בחופש הגדול לפני שנתיים. אבל בחיים לא הפסקתי להעריץ אותה כשחקנית. רק היום בבוקר המלצתי לחברה שלי לקחת את "עד כאן" - סרט מעולה!
ג. QueIronia, יקירי, לא יודע אם שמת לב אבל אתה לא בדיוק הבן אדם שיכול להיות מנהל (ולא רק שאתה בן 15 ואני חושב שיש הגבלה מגיל 16) אלא אני צריך להזכיר לך (כמו שהזכרתי מקודם לאפרת שמחר תקבל ממני שיחת טלפון בנושא) שאתה באת לפורום מאריה לקלל ולי השארת הודעות לא יפות פה בפורום (ועוד החודש!). חבר, גם אם עכשיו תנסה לא לריב עם אנשים פה, כדי לא "להרוס לך" - הרקורד של העבר שלך לא מכסה. ד. אם אני ארצה לנהל את הפורום (דבר שאני לא רוצה ולא רציתי) אני עושה טלפון קטן לאפרת והוא שלי. לקח לי בדיוק 5 דקות לפתוח את פורום סלין דיון. אם תשאלו אותי ל MANDY ורועי תורג'מן יש סיכויים לנהל את הפורום הזה.

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifתגובה!../images/Emo124.gif

א.חבל שאתה מתבדח "בציניות" בנושאים כאלה... ב.אוקיי מובן. כל אחד והשיקולים שלו. ג.אני חושבת שההגבלה היא מגיל 14 אבל אם יש בעיה עם הגיל שלו, אפרת הייתה מודיעה לו כבר כשהוא הגיש את המועמדות. וחבל שהתפתח ריב מזה. ד.מי שכבר מנהל פורום יכול גם כן "בקלות" לקבל עוד ניהול פורום. אל תנסה להרשים אותנו עם פרוטקציות..אנחנו מדברים כאן על פורומים בסך הכל. ודבר אחרון- תודה על המשפט האחרון, רק מי זה רועי תורג'מן בדיוק? ואל תגיד לי שזה ג'יי לו פריק.

eranmc

New member
תגובה לפני שאני הולך:

א. טוב, פעם הבאה. ב.
ג. בדקתי וזה מעל 15. ד. למה נראה לך שזה פרטקציות? אני פה מדבר על מקצועיות ולא על ילד שמנסה להיות מנהל פורום אחרי שקילל ומר דברים פוגעים. לא יודע מה הכיוני שלו כיום אבל היה לו כמה כינויים בעבר והוא חלק מהאתר הישראלי (אם הוא עוד קיים).

RkLuvMC

New member
שלום לכולם! אני המנהל שלכם מעכשיו!

חחחחחחח...הייתם מתים!!!!!

this is me then

New member
ערן בקשר לזה...

"אני פה מדבר על מקצועיות ולא על ילד שמנסה להיות מנהל פורום אחרי שקילל ומר דברים פוגעים" ולמה רועי טורג'מן(ג'יי לו פריק) לא קלל והעליב? אם אתה רוצה אני יביא לך פול קישורים עליו. ונראה שארז דווקא כן יהיה מנהל, כי הנהלת הפורמים תתחשב בנו והיא תראה שכולנו רוצים את ארז בתור מנהל. כולם. ועובדה שקבעו לו רעיון.

this is me then

New member
כן מנדי

רועי טורג'מן זה ג'יי לו פריק. אסור בשום אופן שהוא יינהל. וערן, הוא גם לא יכול כי גם לא יש רקורד של ריבים ושל קללות. אם הוא יגיש מועמדות אני פשוט יראה לאפרת את כל הקישורים להודעות שלו בקשר למה שהוא חושב על הפורום.

J To The Lo

New member
מה זה?

הקישורים שלך ממש לא חשובים כי מה שהוא כתב הוא כתב בגלל שאתה אהבת להתגרות בו בכל הזדמנות שהיה לך,ותאמין לי שזה פתטי אם אתה יושב בבית ומחפש הודעות של אנשים.אני לא יודעת מתי הצטרפת לפורום אבל אני יכולה להבטיח לך שהפורום הזה היה מאוד חשוב לרועי הרבה יותר משאתה מדמיין לעצמך,אבל ברגע שכולם עושים כזה שצריך לתת למנדי את הפורום(ולא שיש לי משהו נגד זה)אחרי שהוא היה המועמד המוביל אז ברור שהוא יתעצבן על הפורום ואפילו ירצה לצאת ממנו,וממה שאני יודעת הוא גם לא מעוניין בניהול הפורום(או שמשהו השתנה אבל לא נראה לי),אבל מה אתה ילד קטן?"אני אראה לאפרת את ההודעות שלו"בראסמי משועמם

אור P

New member
די כבר להפוך את הפורום...

לפורום של ריבים והצקות!! אי אפשר רק לדבר על ג'ניפר, שזה בעצם נושא הפורום???!!!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifאני מסכימה עם אור!!../images/Emo45.gif

this is me then

New member
סתמי ואל תתערבי!!

פרחה. מי שאל את דעתך בכלל? זה בעיה שלו שהוא נעלב מזה שרצו שמנדי תנהל ת'פורום. מה לעשות כולנו(כמעט כולנו) העדפנו את מנדי אז מה הוא נעלב? ואם את אומרת שאני התגרתי בו בלי סיבה, אז את ממש לא מעודכנת, תתחילי לדפדף בפורום במקום לדבר בלי סוף על השחורים שלך ואולי אז תראי מי מתגרה במי. אז תעמדי בצד ואל תתערבי.

J To The Lo

New member
אם אתה חושב שאני פרחה..

אז אין לך מושג מה זה אומר בכלל,אבל עזוב,אתה לא מכיר אותי אני לא מכירה אותך,החזרה שלי לפה לא הייתה כדי שאני אוכל לריב איתך או עם מישהו אחר,ולא אמרתי שרק אתה אוהב להתגרות בו אלא שאתה תופס כל מילה כאילו היא הדבר הכי נורא שאפשר להגיד, מה שאומר-תשתחרר קצת זה כולה פורום,כל אחד יכול להגיד את הפאקינג דעה שלו על כל נושא שעולה וממה שהבנתי בשירשור הזה אתה מעולם לא הגשת מועמדות או מישהו בכלל פנה אליך,אז אל תגיד לי "לעמוד בצד ולא להתערב" וזה לא שאני כותבת לעצמי הודעות על אנשים שחורים ועונה לעצמי,אז צא מזה..ובראסמי "פרחה"?אוייש..לך תחפש אותי במקרר ותחזור

this is me then

New member
ואת ממש לא בעינינים

מי דבר בכלל עלי? אני בכלל לא רוצה ליהיות מנהל של הפורום. ערן אמר שג'יי לו פריק מתאים לניהול הפורום אז הסברתי לו למה הוא לא. זה בכלל לא ענינך.

למעלה