חדשות רעות, מאוד!

QueIronia

New member
חדשות רעות, מאוד!

עכשיו סיימתי שיחה עם אפרת מההנהלה של הפורומים בתפוז, בקשר לטופס שהגשתי לניהול הפורום, והיא אמרה לי שיכול להיות ש- eranmc (כן, ההוא ממאריה קארי) יהיה המנהל! בכל מקרה, אני ממלא את הטופס שלי מחדש, ואני מקווה שלא ייתנו לו לנהל את הפורום. אם אתם רוצים להביע את דעתכם, לכו לפורום משוב, אני כבר אפתח שם שרשור בנושא. וחוצמזה תעשו מה שאתם יכולים כדי למנוע את המינוי שלו!!!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifאני מודיעה כבר עכשיו

שאם הוא יהיה המנהל, אני עוזבת סופית.

love amor

New member
מי זה בכלל??

ולמה מישהו מפורום מאריה קארי מנהל פורום של ג'ניפר לופז?!

QueIronia

New member
eranmc הוא

מנהל פורום מאריה קארי ומנהל פורום סלין דיון. רק שתדעו, שגם בפורום סלין דיון לא ממש אוהבים אותו. אני בטוח שאם הם היו יכולים, הם היו מחליפים אותו ברגע זה!!! אז בבקשה, לכו לפורום משוב, ושרשרו להודעה שלי שם שאנחנו לא רוצים את eranmc כמנהל הפורום

Azar Azar

New member
מהה??????

הוא יהיה המנהל, מה הוא נדחף הוא בכלל אוהב את מאריה אין לי כלום נגדו אבל לא נראה לי שהוא מעריץ או מעריך בכלל את ג'ניפר

love amor

New member
עכשיו אני יודעת מי זה.....

הייתי כמה פעמים בפורום סלין דיון וראיתי שהוא ממש גוסס,ובאמת לא אוהבים אותו שם! הוא כל הזמן מדבר על מאריה קארי....

אור P

New member
לכל הגולשים בפורום

דעתי פורסמה בפורום משוב - אני מקווה שייצגתי את כולכם... כן?

אור P

New member
ועוד משהו חשוב...

הודעתי שפורסמה בפורום המשוב מייצגת את הגולשים אך כל המוחים לבחירה זו צריכים לגשת ולכתוב שם... זה לא הגיוני שחצי ממכם לא ירשמו שם, הכתיבה שם, כמובן, במידת האכפתיות שלכם לפורום

Azar Azar

New member
JLO freak המכונה ה"סטייליסט" מהפה

שלו כתב שם שערן מתאים להיות מנהל בפורום בכוונה אתה בטוח שנותנים לערן הזה להיות מנהל בפורום כי אתה לא בטוח סתם אנחנו מתאמצים

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifאוקיי...../images/Emo123.gif

כתבתי את כל מה שרציתי להגיד על העיניין המגוחך הזה בפורום משוב. אני קוראת לכל שאר חברי הפורום לתמוך בארז כמנהל הבא של הפורום ולהתנגד בכל תוקף לבחירה המוטעית הזאת של ערן כמנהל.

ללאאאא!!!!!1

בבקשה אל תעזבי ... אם את אוהבת את ג'ניפר את חייבת להישאר לא משנה מי ינהל אותו!!11 למען ג'ניפר...

this is me then

New member
מי זה ארז?

qulornia? או משהו כזה? אז אם זה הוא בטח שאני תומך בו להנהלת הפורום. לדעתי הוא מתאים פי 100 מערן, לא שיש לי משהו נגד ערן אבל הוא לא אוהב את ג'ניפר אז למה שהוא ינהל? וארז! כל חברי הפורום ואני בטוח שאני מדבר בשם כולם רוצים שאתה תנהל את הפורום!!! אז בהצלחה
אל תדאג, אנחנו נעשה הכול על מנת שאתה תיהיה המנהל!!! עכשיו אני הולך לרשום בפורום משוב.

this is me then

New member
לדעתי, אם ערן נבחר ליהיות מנהל ....

הפורום אז כולנו צריכים פשוט לנטוש את הפורום. יש לי רעיון לפורום חילופי. מי שמעונין שישלח אלי מסר ואני יסביר לו.

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifלאבריל הפצצה,

אני כן אעזוב, אם הפורום ידרדר ככה כשהערן הזה יהיה המנהל! ניהול שני פורומים לא מספיקים לו?!

jlo9

New member
../images/Emo45.gif כנ''ל

אם הוא יהיה מנהל גם אני עוזבת....

אור P

New member
מה נסגר איתכם??!!

אף אחד לא עוזב ולא יהיה שום פורום חלופי. אנחנו נעמוד על שלנו, אני איתכם בעניין הזה.

למעלה