חדשה..(?)

חחח...הלוואי ואח שלי היה אוהב אותה.

הוא למעשה-שונא אותה! וואי מה הייתי מאחלת לא פעם שהוא היה יורד עליה, חחח..:) את הקלסר אמא שלי זרקה לי, חצופה..
אם בא לך 271006605 :) נעמה
 

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני הייתי מאחל לחברים שלי...

פעם חבר שלי בא לבצפר עם חולצת "אני שונא את בריטני ספירס הזונה" היום למשל..הוא התקשר אלי לשאול אם אני רוצה קלטת של בריטני של DWAD.. אם אני הצלחתי לשנות את חברים שלי
כולם יכולים...
 
אין מצב..

אז הוא היה בערך בן 16-17 והיום הוא 19.. הוא לא אהב אותה, לא אוהב אותה, ולא יאהב אותה חפיפ
 

i4britney

New member
רק לא זה!

תאמיני לי שלבריטני יש מספיק מעריצים :) אחד פחות אחד יותר לא ממש יזיז לה!
 

i4britney

New member
אסי תאמין לי שזה לא רק אצלך...

גם אני הצלחתי לשנות אותם :) במיוחד בעקבות השיר האחרון שלה MATM שהמון שונאים ולא מעריצים של בריטני אוהבים אותו כי הוא מיוחד ושונה ומלא אמרו שזו השתדרגות מסויימת והיום בריטני יותר טובה, טוב מי אני שיתווכח איתם
 
../images/Emo11.gif לי יש עדיין את 3 הקלסרים...

והפעם האחרונה שהוספתי אליהם משהו הייתה לפני שנתיים...
מה לעזאזל אני עושה פה
*הולך לחרוש למתמטיקה*
 

i4britney

New member
לי יש שלושה קלסרים בומבסטים...

ועוד מלא מלא חומר ותמיד אנשים שאני מכיר מביאים לי תמונות וכתבות עלייה, אני לא אוסף כבר כמו פעם אבל עדיין כשמביאים לי אני מכניס לקלסר ומלבד זה אני שומר תמונות יפות שלה במחשב גם כשהיא הייתה בהפסקה וגם עכשיו!
 
ידעתי שזה יגיע בשלב כל שהוא!!!

הדיבור על החומר. פאק דאמטטטטט!!! לא =[[[[[[[[ אין ל כוח להגיד מה היה לי,אבל מה שנישאר זה בובת ברבי של סטרונגר ששרה במיוחד ממיאמי,כמה פוסטרים גדולים,וכמה תמונות שמעלות אבק במגירה,ותיק שקניתי מאילת,ממש יפה,שיש עליו תמונה של העטיפה של הדיסק השני,עם הווילון חרוזים הזה. זה מעורר בי כעס.
 

i4britney

New member
לא!

אני לא חושב שאני אובססיבי אלייה אני פשוט תמיד הערצתי אותה ואמשיך להעריץ כי מלבד העובדה שהיא אמנית מעולה עם מגווני כישרונות משולבים ביחד ויוצרים תוצר בומבסטי היא גם בן-אדם מיוחד לא שאני מכיר אותה אישית אבל אני מכיר אותה יותר קרוב מאשר בני-אדם אחרים שלא מעריצים שלה ומאמינים לכל מה שהתיקשורת מציגה עלייה וחוץ מזה אם את לא מעריצה אותה כמו פעם זאת זכותך וגם אם עברת שינוי והתבגרת בשנה האחרונה שהיא לקחה פסק זמן מעולם המוזיקה (בפרט כי בעולם הזוהר היא המשיכה לככב כמו תמיד) זה לא אומר שאחרים עשו זאת כמותך ולהפך אני נשארתי מעריץ אמין שלה לצידה ואני חושב שמי שעזב אותה כשהיא יצא לפסק זמן רק הוכיח את העובדה שהוא אף פעם אבל אף פעם לא היה מעריץ אמיתי שלה כי מעריצים אמיתיים של בריטני ספירס בפרט הם מעריצים גם באש וגם במים! מקווה שהבנת אותי... נ.ב- זה לא בשביל לעקוץ אותך או משהו זאת דעתי האישית ותביני כבר היא בגמילה בקשר לעישון, היא מפסיקה עם זה וזה לוקח בכמה שלבים זה לא פתאום כי היא הוציאה אלבום חדש והיא הולכת להופיע ואי אפשר גם לעשן וגם לשמור על כושר וגם להופיע וחוץ מזה הקול שלה ממש לא הושפע מהסיגריות כי שוב אני חוזר על מה שאמרתי כבר מקודם בשביל שהסיגריות ישפיעו על הקול שלך בצורה שישמעו את זה חייבים לעשן לפחות 3-4 שנים וגם אז לא ישמעו הבדל משמעותי (לדוגמא פינק...) זה הכל, את רוצה תביני את לא רוצה אל תביני וזה עצוב לדעת שיש מעריצים לבריטני כמוך... בלי לפגוע כמובן!
 
למעלה