חדשה..(?)

מתי תבינו מתי?!

קודם כל,ברוכה הבאה! ואני לא תוקפת בהודעה זאת,אני רק רוצה להבהיר נושא חשוב מאוד. תודה על ההקשה =] פרחה? פאק. אנשים,צריכים להבין,שבריטני היקרה..אינה בת 15 ואינה בת 16 ואינה בת 17. היא בת 22! מסכנה,גם להתבגר מונעים ממנה?? גם משמיצים אותה בגלל העישון גם בגלל שהיא "נהייתה" פרחה. כאילו,איפה הפאקינג פירגון? היא הוציאה דיסק חדש!! וויק אפ!! בגלל שהיא כל כך הצליחה בגיל צעיר,כולם שכחו שהיא גודלת בדיוק כמונו,כל שנה וכולם חושביםש עדיין שנת 1998 ועדיין חושבים שהיט מי בייבי זה עדיין להיט השבוע. קלטו,זה לא. אנחנו בשנת 2004 בקרוב,אנשים נהפכו לכאלה היסטריים וכל פיסת עור שרואים לבריטני כולם ניכנסים לפאקינג היסטריה..."פאק,היא ערומה" אנשים נהפכו להיות יותר מיושנים מאמא שלי! אני מאוד מעריכה את זה שהיית מעריצה שלה,גם אני היא הייתה החיים שלי מכיתה ה' עד ח',וגם אני ביזבזתי עליה אלפי דולרים וכסף בחו"ל ואני יודעת מזה, אבל בתור אחת שאהבה[[ועדיין]] את בריטני,אני לא יכולה לאהוב אותה פחות,כי יש בה קסם..לא בסטייל של השיר,לא בשם השיר,לא איך שהיא מבצעת אותו...פשוט יש קסם-בתוך תוכה.משהו,שכריסטינה אגילרה לא יודעת להפגין. בריטני הייתה שקטה צנועה? ברור,אז..היא הייתה בת 16. כיום,היא בת 22,והיום היא יודעת כיצד הכל מתנהל..הדיסק הראשון השני והשלישי היה רק טיוטה בשבילה..עכשיו הכל מתחיל לפי דעתי. זה הורג אותי,איך אתם מקצינים אותה. היא בת אדם,כזאתי מתוקה שזה לא יתואר. בקליפים? הכל הצגה,בריטני לא כזאת. זאת רק דרך למכור שיר..[[דרך מטוטמת..אבל..]] מה לעשות,כשתיהיה זמרת..ניראה אותך כיצד תתפקדי. וצריך להעריך את בריטני על שלא התמוטטה מכל מה שאי פעם זכתה בו ואני לא מדברת על פרסי אם טי וי..אלה עם הפרסים האמיתים,פירסום,מעריצים,תהילה.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifמורן../images/Emo70.gifמרון../images/Emo70.gif מורן../images/Emo70.gif

(זה על שלטי חוצות) תתמודדי לרשות העיר בריטני*ה* (זאת ארץ אבל נתעלמם מהעובדה הזאת)

חחח

גם אם הייתה לי הזדמנות,לא הייתי רוצה. אבל,זאת לא סיבה להפסיק לעודד אותי כן? [["מורן! מורן! מורן!"]]

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifחלילה וזמירה

מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן
מורן

לא רק

שהבאתי לך,תרמתי לך,לעודד אותי,אלא אתה גם דורש כסף? למה מי מת ואני לא יודעת?!

i4britney

New member
WOW...

אני כל כך מסכים איתך ומתגבש איתך באותה דעה!!! פשוט קלעת בול לסיכום שרציתי לרשום פה...

דבר 1-לא דיברתי איתך....

ההודעה הייתה מכוונת למורן
דבר 2-אין לי למה להסכים פה, דעה שלי, ז-כ-ו-ת-י או לא?!

i4britney

New member
טוב שיהיה...

אם את אומרת, דעתך דעתך אבל יש עובדות שאי אפשר להתווכח איתן!

ברור

דעה שלך,דעה שלי.. כל אחד יגיד את דעתו! כמו שהוא אמר,יש עובדות שאין להתכווח איתם. אבל,חפיף...=] אבל תחשבי מה שבא לך,רק רציתי להבהיר את זה. =]]]

i4britney

New member
זה הכל ../images/Emo6.gif

שמח שלפחות יש מישהי אחת שמבינה עניין אחרי הכל!

זה ממש לא פייר

זה שאני מביעה דעה, שהיא מנוגדת לשלך, ממש לא אומר שאני לא מבינה עיניין הדעה שלי,זכותי..! שיהיה לך המשך ערב מהנה
ופעם הרבה, תחשוב לפני שאתה מדבר מאמי, עדיף

i4britney

New member
זכותך להביע את דעתך...

שוב אני מזכיר יש הבדל בין דעה לעובדה ובמקרה הזה אם את לא מעריצה של בריטני ואת לא מודעת למה שקורא איתה ולכל סיפור הקריירה שלה אז עדיף שתשתקי כי אני יודע את העובדות כמו שהם במציאות ותאמיני לי אני לא ממציא ככה זה פשוט, נכון אני מטורף עלייה וזו קצת חולניות אבל אחרי הכל אני מודע למה שאני אומר ובמקום להגיד כל פעם שזאת דעתך האישית תקבלי את העובדות כפי שהם ואל תנסי להתכחש להם!!!

סליחה סליחה...

אני ממש לא באתי לריב... אתה רוצה לריב תעשה את זה כמו ילד בן 12 ותבוא לי מול הפנים כי אני לא באה לריב דרך אינטרנט, זה לא בראש שלי... אז מאמי תתחיל לצנזר ת'שפה שלך כלפיי ומייד

נדב[?] תסתום! ואת יקרתי

אל תתעצבני. הוא נוטה להגזים. ובתגובה הראשונה שלי ד"א,לא באתי למנוע ממך דעה,רק רציתי להגיב גם. תרגישי חופשי להגיד מה שבא לך!!! =]

למעלה