חדשה..(?)

חדשה..(?)

היי אני נעמה...ממ בת 14 מרחובות {זה רק שתדעו טיפה פרטים עליי} אני פעם הייתי מטורפת על בריטני ספירס..יש לי את קול הדיסקים שלה חוץ מאת in the zone שאני מקווה לקנות במן הקרוב עכשיו, אני לא כ"כ אוהבת אותה, היא נהייתה יותר...ממ איך להגיד? פרחה כזאת פעם היא הייתה שקטה, די צנועה..והיא השתנתה, זאת אחת הסיבות שאני לא כ"כ אוהבת אותה כרגע.. טוב, אני לא בטוחה שאני אכנס לפה הרבה, אני מקווה.... שיהיה לכולם שבוע טוב.. :)
אוהבת.. נעמה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifחדשה..(!)

ברוכים הבאים
וגם אם את לא כ"כ שלמה עם הדרך של בריטני את מוזמנת להישאר בפורום כמה שרק בא לך..

../images/Emo51.gif

ממ.. אני לא באתי לשפוט את בריטני-כי אין לי זכות וזה לא שאני לא שלמה עם הדרך שלה, פשוט קודם, היא הייתה יותר טובה..לא יודעת להסביר
נעמה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifתראי...

אני בטוח שרוב המעריצים של בריטני היו רוצים להחזיר את בריטני ה"בתולית" יותר...הבריטני שהם למדו לאהוב..אהבו לאהוב (זה נשמע כמו טלנובלה...) אבל...צריך גם להבין...שזאת לא אותה בריטני...זאת בריטני שונה...בוגרת יותר...ולמרות שאני לא מסכים עם חלק מהדברים שהיא עושה (בגדים, עישון..) אני לא חושב שאלו דברים שעושים אותה פחות טובה...

i4britney

New member
אני מסכים איתך אסי וכולם להיכנס...

מה שגם ההערצה שלי אל בריטני לעולם לא תעלם במיוחד אחרי ששמעתי את ITZ וגם בגלל שמכל אלבום לאלבום היא משתפרת מבחינה ווקלית ובכלל מבחינת השירים ורוב הערצה שלי ממוקדמת למוזיקה שלה הרי בלי המוזיקה מה את חושבת שבאמת הייתי מעריץ אותה? נכון שהיא בן-אדם מקסים שמראה בגרות בצורה אדירה,נדיבה עם אופי טוב ותורמת לקהילה וגם פצצה וסקסית לא נורמלית אבל מה שמייחד אותה שהיא פשוט עושה את הכל בצורה כל כך טובה עם כוונות טובות ומצליחה בכך, היא שילוב מיוחד של כל הדברים שפשוט אי אפשר להסביר ואני מאוד מעריך אותה על כך שהיא לא נשברה מהר מאוד את יודעת מה זה להיות בעולם הזוהר כל כך הרבה שנים? למרות שזה נראה קל ביותר ומרוויחים מזה המון כסף לצד זה יש המון מכשולים עם זאת התיקשורת,השינאה של אנשים מסויימים,החדירה לפרטיות באופן מוחלט ועוד... זאת עוד אחת מהסיבות שאני כל כך מעריך ואוהב את הבחורה הזאת! זכותך לחשוב כרצונך אם את לא אוהבת את בריטני של היום אז תהני לך עם אמנים אחרים זה הכל :) תאמיני לי שלא חסר מאמוש!

אתה צודק, אין מה להגיד:)

אני לא מחפשת להעריץ אנשים, אני מספיק מעריצה אנשים:) ולוא דווקא מפורסמים.. בריטני, באמת מיוחדת...יש הרבה מה לאהוב בה אבל בוא נגיד, שאני יכולה כאילו להגיד וואי איזה יפה הוא וזה..אבל ברגע שאני רואה אותו מעשן,"החשק" יורד לי.. זה משהו מאוד מוזר אצלי..זה לא שאני לא מתקרבת למעשנים, פשוט שונאת ת'דבר הזה.. וגם לך-לא התכוונתי לבלבל ת'מוח:)

i4britney

New member
טובבבבבבבבבבב...

אז אם זאת הגישה שלך זה באמת חבל, כי אם את רואה את בריטני מעשנת ובגלל זה מפסיקה להעריך אותה או להעריץ אותה זה מאוד חבל , בן-אדם מעשן לא הופך את עצמו למישהו רע וחוץ מזה בריטני מפסיקה עם העישון אז זה לא רלוונטי כבר!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifחבל...

אני דווקא דיי מבין אותה... אנשים מחזיקים מבריטני כמשהו אלוהי...שדוגמא לאנשים אחרים.. ואז כשרואים אותה עושה דברים "לא הולמים" אנשים נרתעים מזה...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifחחחחח כן../images/Emo70.gif כאן קראתי את זה../images/Emo8.gif

תודה
עכשיו אני אשן בשקט...

../images/Emo4.gif

זה לא שהיא בן אדם רע, פשוט זה משהו שאני לא אוהבת זה מזכיר לי דברים מאוד כואבים, מצטערת וכל הידידים שלי ורוב החברות שלי מעשנים, ואני פשוט מתה עליהם אבל לא יודעת להסביר, שיהיה לה בהצלחה...עם העישון

ממממ....תראה:)

אני לא התכוונתי שבריטני פחות טובה..באמת התלבטתי אם להשים את זה בתוך גרשיים ("") אני התכוונתי לזה שהיא יותר שונה, לא יודעת להסביר..אני מקווה שהבנת אותי בריטני מדהימה, הקול שלה מדהים אין מה להגיד פעם הייתי מטורפת עליה... יכול להיות שאני כבר לא, כי אולי אני זאת שהשתנתה גם.. דרך המחשבה שלי וכו'.. לא התכוונתי לבלבל לך ת'מוח סורי....

i4britney

New member
זכותך לחשוב כרצונך...

אני רק הבהרתי כמה נקודות חשובות ב"מסע הערצה" הארוך שלי לבן-אדם הזה בהודעה הקודמת שלי, זה הכל!

ברור שזאת זכותי../images/Emo8.gif

אין לך מושג כמה הייתי אוהבת את בריטני אבל התבגרתי, והיא לא הופיע בחצי שנה-שנה של השינוי העצום שלי.. אז כנראה, שבגלל זה אני כבר לא מעריצה אותה, לפחות לא כמו פעם

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

את לא מבלבלת את המוח... יש הרבה מעריצים כמוך שחושבים ככה... גם אני ככה בערך.. כאילו..פעם...לפני 2-3 שנים הייתי אוסף כל ידיעה/תמונה/פסיק/נעל/משקה שהיה שייך לבריטני... אבל היום כבר לא... אבל זה בגלל שאני השתנתי
לאו דווקא בריטני...

i4britney

New member
גם אני ככה...

ברור שהיום אני כבר לא אוסף תמונות ופוסטרים וידיעות והכל כי יש את האינטרנט והוא מספק אותי בצורה הכי טובה שיש וזה גם בגלל שהתבגרתי מעט עם השנים ואני לא יכול להשוות את התקופה שהייתי בן 13-14 לתקופה עכשיו אבל אם זאת האהבה והערצה שלי לבריטני גברה כי אני לא חושב שיש מישהי בעולם שהייתה יכולה לעמוד במה שבריטני עמדה ועדיין עומדת בכל הקריירה הגדולה הזאת שלה, היא בחורה חזקה ואמיצה! עכשיו אני מתרגש... בריטני איי לאב יווווווווווווו

..../images/Emo4.gif

לא באה לשפוט או להעליב אבל אתה לא חושב שאתה טיפה אובססי לגביה? תשמע, אתה מעריץ אותה וזה, בסבבה... אבל להתרגש..? ממה בדיוק? זה לא שהיא פה עומדת מולך...
שוב, לא התכוונתי להעליב
נעמה

:)

או, הנה מישהו שמבין אותי אני, היו לי קלסרים על כל התמונות שלה,הייתי רבה עם חברות ומקללת אותן על זה שהם קיללו אותה חח... וכמו שאמרתי, בחצי שנה-שנה שבריטני לקחה חופש, אני עברתי שינוי...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלי עדיין יש את הקלסר

אבל העברתי אותו (יחד עם כל הפוסטרים שלי) לאחותי.. גם אותה לימדתי להעריץ את בריטני
אם נכנסים לחדר שלה...חושבים שהיא מעריצה של בריטני יותר ממני..\ ההבדל היחיד הוא (
) שלי יש דיסקים מקוריים והכל.. לה אני פשוט צורב את הכל...

למעלה