חדשה :)

carmen17

New member
וואו

תחפרי חופשי!! :) חחח זאת המוזיקה שלי גם 3> יו את מנגנת :O אין דבר מגניב מזה.. ברצינות! הפסקתי כי היה לי יותר כיף לשמוע מאשר לנגן... לא היה לי כוח להתאמן... וגם בואי נהיה כנות, אין יותר מדי כשרון .. :( אוי קטנה :) עדיין ביב'? איזה מגמות את לומדת?

t i t i13

New member
כן, עדיין =/

ספרות ומחשבים, ומשתיהם כבר הספקתי לפרוש ולחזור
באמת חבל שויתרת על הנגינה, פשוט מדהים איזה אושר זה יכול לתת, לי זה ממש נתן ערך לחיים. עדיין לא מאוחר, את יכולה לחזור לזה, אולי תגלי שכן יש לך כישרון, את לא יכולה לדעת =] לאיזה אומנים את הכי מתחברת?

carmen17

New member
המממ

חחח יפה, את מגוונת, גם ריאלית וגם הומנית... ^^ כרגע אין לי באמת זמן, ומה שאני כן עושה גורם לי אושר בסופו של דבר... כי אלה דברים שמאוד מעניינים אותי :) הממ היהודים.. אביתר בנאי (לחלק מהשירים).. אוונסנס לפעמים.. כל מיני :) את?

t i t i13

New member
פשש את טובה =]

היהודים כמובן 3> הם תמיד מקום ראשון אצלי בלב. גם אני מאוד מתחברת לאביתר, הכתיבה, הלחנים, ה-ק-ו-ל שלו, זה הדבר הכי טהור ששמעתי. ראיתי שאת אוהבת כדורסל, גם אני :)...יש קבוצה שאת אוהדת?

carmen17

New member
חחח פשוט תאומות :)

חח איזה עוד אמנים את אוהבת? :) אני מתה על זה... לצערי אני כבר לא משחקת.. (רק מדי פעם עם החובשים בבסיס ^^) המממ הפועל ירושלים :p אבל עכשיו זה רק כי אני ירושלמית, פעם הייתי הולכת למשחקים והכל... מבחינת נשים - הקבוצה ששיחקתי בה עכשיו בליגת העל (אני שיחקתי באותו ארגון, לא עם הבנות האלה) אז אני די מעודדת אותן. מה איתך? את משחקת?

t i t i13

New member
אממ יש לי רשימה שלא נגמרת

ברי סחרוף, דיפ פרפל, פרל ג׳אם, דורס, ביטלס, מטאליקה, ועוד מלא מלא...איך את עם רוק יותר קלאסי? פינק פלויד זפלין וכאלה? =] טוב ובכדורסל אני בדיוק ההפך ממך חח, מכבי, ואני הולכת לפעמים למשחקים, שער 11 וזה
לא אני לא משחקת, אבל שיחקתי פעם, ממש מזמן(עד כיתה ט) באליצור חולון, והפסקתי למרות שאהבתי את זה והמאמן לא רצה שאני אפרוש, פשוט עברתי הרבה באותו זמן ולא יכלתי לעמוד בלחץ של המשחקים =/

carmen17

New member
מצטערת

אבל עכשיו אני אאלץ להפסיק לדבר איתך... מכבי?! זה פשוט נוגד את הטבע שאנחנו מדברות ;) חח אני מבינה אותך.. אני פשוט יצאתי מהקבוצה התחרותית, ועברתי לקבוצה שהיא נטו כדורסל... וזה היה הפורקן ומקום המפלט שלי... חחח אני סבבה איתם דווקא :p יש לי כמה שירים של להקות קלאסיות ברשימה... מצד שני יש לי גם מלא יציאות קיטשיות של נקבות כאלה חחח יש לך להקה אהובה? (לועזית)

t i t i13

New member
חח תכלס XD

אבל לא נורא, צריך שיהיה משהו להתוכח עליו =P האמת שבאותו זמן לא חשבתי על לעבור לקבוצה אחרת, לא היה לי זמן לחשוב, במבט לאחור אני קצת מתחרטת שעזבתי, כי הייתי טובה בזה, בכל מקרה עכשיו מאוחר כבר כי לא מספיק בכושר חח...במה היית הכי טובה/איזה עמדה היית משחקת? להקה שאני אוהבת? כל מה שרשמתי למעלה ועוד המון בסגנון. אני מקוה שרשמת ״קיטש של נקבות״ לא התכונת לבריטני ספירס וכאלה חח. יש אמנים שאת הולכת להופעות שלהם לפעמים?

carmen17

New member
../images/Emo98.gif

חחח כןכן וויכוחים זה בריא :p היי תמיד אפשר ללכת לשחק סתם לכיף... ואני חושבת שחבל לכולנו יותר אם התבזבז כזה כשרון ^^ אני ידעתי שלא יצא ממני שום דבר מלכתחילה (בואי נגיד שאני קומפקטית להפליא :p) אבל הייתי משחקת רכזת או שוטינג גארד.. את? חחח אל תגזימי, יש ברטני, ויש קיטש אחר :) מממ לפני הצבא הייתי הולכת... ממש רציתי ללכת להופעה של אסף אבידן מתישהו... ולא יצא לי עדיין... הייתי בהופעות של היהודים, עידן רייכל, אביב גפן... ד"א לא יהיה יותר נוח לדבר במסן? ^^

t i t i13

New member
חח בדיוק כמוני

בדרך כלל הייתי רכזת או שוטינג גארד,כי היתי טובה מהשלוש ומחצי מרחק, אבל הייתי לפעמים גם בעמדות אחרות כי אני לא נמוכה(סמול פוואורד)...פאק איך החזרת אותי שנים אחורה! חח אפשר להפגש לאחד על אחד אם בא לך XD אסף אבידן זה מעולה:) מה ההופעה האחרונה שהיית? תשלחי לי את המסן שלך אני אתחבר אליך =]

carmen17

New member
=]

מה הגובה שלך? :) חחח המממ הצעה מפתה :p האחרונה... אלטון ג'ון .. :))

t i t i13

New member
עכשיו

1.68 או 7 ,לא זוכרת. וכמה הייתי אז אין לי מושג חח..את? מגניב לך אלטון ג'ון, מתכוונת ללכת גם להופעה שלו בארץ?

carmen17

New member
עכשיו?

חח וואו אני קטנה :1.58 בערך..
אני מהזריזות בהגנה
כן, זאת הייתה הופעה פשוט מדהימה... אני לא חושבת שיצא לי ללכת להופעה שלו בארץ... אבל מומלץ בהחלט! :) איזה את היית?

SSAAMMEEYY

New member
ממש הפרחת את הפורום :)

ברוכה הבאה לפורום ביסקסואלים!
מקווה שתישארי כאן יותר, כי בינתים אני רואה שהמקום מתעורר לו. אז שיהיה לך יום מקסים^^

MrsPepperpot

New member
אני אשאר אם תעשה לי שרשור מזל"ט

ב26 לחודש אני אחגוג 4 שנים בפורום...מסכים?

SSAAMMEEYY

New member
יש לי אפשרות אחרת?

חח מה הפורום היה עושה בלעדיך? וחוצמיזה... מזה התנאים האלה עכשיו?!!? הייתי עושה לך גם בלי תנאים

למעלה