חדשה :)

carmen17

New member
...

וואו עברת הרבה חח מה אני אגיד לך, רואים שיש פז"ם :p כן, ת'אמת שזה כיף, זה גם נתן לי להכיר את המשפחה שלי באמת מקרוב... (שבועיים בקרוואן בגרמניה הולנד עושים את שלהם.. :p) אבל בשלוש השנים הבאות זה יהיה לי קצת חסר... המקום נראה מדהים! אני אזכור את זה ואבוא לבקר שם מתישהו :) מאיפה אתה בארץ?

גיאצו89

New member
:p

כל זה ועדיין נשארה שנה >< וואו, לא רואה את עצמי שורד עם משפחתי היקרה שבועיים בקרוואן.. נשמע מדהים! קשה לי לדמיין את עצמי מתחיל את חיי במשפחה לפני שטיילתי הרבה.. אני כבר חושב על טיול לאוסטרליה-ניו זילנד אחרי הצבא.. למדתי קצת על ניו זילנד ויש שם מקומות שאני חייב לראות... ואני מנתניה (ואני לא ערס\עבריין\טכנאי מטעני חבלה) .. ועכשיו אני רוצה שתספרי לי משהו רנדומאלי.. (אם בא לך) נגיד.. איך היה בבית הספר היסודי? :p

carmen17

New member
...

חח אוי.. כן טוב נשארו לי 3 וחודש... אז מה אני אגיד.. חחח גם לי זה היה ממש קשה.. אבל לפחות אני ואח שלי יצאנו החברים הכי טובים.. ^^ וואי אני מצטרפת אליך!!! זה גם התכנון שלי :D חחח רנדומלי... טוב אז אני הייתי החננה :p אבל היו לי חברים ממש ממש טובים שגם היו די חננות חח לא התעמקתי בשום דבר במיוחד, תמיד הייתי טום בוי אבל היה לי חבר שנתיים וחצי .. חח ^^ היה טוב.. לא התקופה המשמעותית של חיי.. ספר לי עליך :)

גיאצו89

New member
העניין של הנושא דיי מעיק..

יאללה בכיף, אני בעיקרון יוצא מנקודת הנחה שאני טס לבד, וכל מי שיצטרף אלי זה +.. טוב זה נשמע כמו תקופת יסודי רגילה לגמרי חח חוץ מהעניין שהיה לך חבר שנתיים וחצי ביסודי (?!) ואת צריכה לבחור נורא רנדומאלי משלך..

carmen17

New member
וואי ממש =\

לוידעת, התכנון שלי הוא לעבוד שם בתור פרמדיקית :p חח כן.. והיינו ממש ביחד כזה.. עד שזרקתי אותו באכזריות.. ואז היה לי חבר עוד שנה.. (ממש בי טיפוסית חח) טוב אז נורא רנדומלי... מה אתה הכי אוהב לאכול? :p

גיאצו89

New member
תשמעי

זה מורכב.. לאחרונה החלטתי שאני צריך להעלות במשקל אז עם כל הספורט שהכנסתי לחיים הכנסתי גם תזונה.. אז אני נהנה לאכול בריא.. לא מטוגנים וכל זה אבל- אני חושב שהמאכל האהוב עלי ביותר זה 300 גרם אנטריקוט מדמם מדיום-וול :p מדהים שלך היה בביה"ס היסודי קשר יותר ארוך ממה שלי היה בחיים...

carmen17

New member
שומעת :p

חחח אנחנו נהיה צוות טוב.. כי אני מנסה למצוא מישהו שיכריח אותי לאכול בריא ^^ חחחח וואו אני לא מצליחה לאכול 150 גרם :O אבל בהחלט תשובה מכובדת, אני חושבת שאני אמשיך לדבר איתך :p חחחח זה הקשר האחרון הרציני שהיה לי... זה ממש עצוב...

גיאצו89

New member
נהדר, בשביל מה אני פה

אם לא לעזור לאנשים לאכול בריא :p ואת זה את שומעת ממישהו שעבר 3 שנים בפיצרייה (!!) ואני לא רוצה להישמע שוביניסט או משהו אבל לדעתי זה לא חיסרון (הקטע של ה150 גרם..) תראי את יכולה להסתכל על המצב ולחשוב שזה עצוב, אני אישית מעדיף להיות לבד מאשר להיות בקשר סתמי ו\או שנגמר רע.. אגב שלחתי לך את מסנג'רי את מוזמנת להתחבר אלי.. ויש לי שאלה, מה אני צריך לעשות \ למי אני צריך לשלם כדי שיהיה לי חתימה כזאת מתחת לכל הודעה?

carmen17

New member
מזדהה

עבדתי שנה וחצי במקדונלדס, מי כמוני יודעת מה זה לאכול ג'יפה משמינה במשך הרבה זמן... לא יודעת מה איתך, יצאתי מהארון לפני חודש... ואני לא יודעת עדיין מה אני מרגישה... אז בינתיים, מערכת יחסים מטורפת אני לא מצפה למצוא.. הוספתי אותך ^^ חחחח כנס לעריכת הפרופיל שלך ותכתוב ^^

גיאצו89

New member
אוי מקדונלדס ><

גם אני עבדתי שם איזה 8 חודשים... אין דרך יותר טובה להתחבר לאבותינו במצרים. ואני עדיין בארון.. לא שאני מסתיר את זה בצורה כלשהי פשוט לא טרחתי לספר למישהו.. נגיד אני לא רואה את עצמי מספר למשפחה שלי.. אולי רק לאחים שלי (המשפחה שלי נורא מיושנת וזה לא שאני בן 16 שיש לי סיבה טובה להתמודד עם זה... לדעתי) ולחברים שלי אני אספר.. מתישהו.. שאני ארגיש צורך..

carmen17

New member
הכי טוב

חחחחח מה שנכון נכון, למרות שדווקא נהניתי :) אם זה היה תלוי בי, ההורים שלי עדיין לא היו יודעים.. רוב החברים שלי עדיין לא היו יודעים... אבל אין מה לעשות.. למרות שבאיזשהו מקום, אני שמחה שהם יודעים.. גם אם זה לא היה בזמן שאני רציתי שזה יהיה. ויפה שאתה פועל בדרך שלך ושזה לא מפריע לך יותר מדי ^^ חח מעורר השראה

גיאצו89

New member
כן גם לי הייתה אחלה תקופה שם..

ניראה לי שזה הדרך הבריאה ביותר להסתכל על זה.. אני לא קונה את זה שכדי להשלים עם עצמך כולם צריכים לדעת... לא שיותר מידי אכפת לי מה אחרים חושבים או משהו אבל זה דיי מעיק. למרות שזה יכול דוקא להתאים לאנשים מסויימים שמרגישים כלואים ורק רוצים לפרוץ.. אני אישית חי בצורה שאני בוחר לחיות, שום דבר לא ישתנה בי אם כולם ידעו ואם לא.. אני לא מתבייש בכלום ואפילו לא מנסה להסתיר כלום.. אז איך ההורים שלך גילו?

carmen17

New member
בלה בלה בלה

לא יודעת.. יש רגעים שאני שמחה שיודעים ויש רגעים שלא... עם ההורים שלי זה כמעט תמיד לא.. אני הכי רציתי לפרוץ, מאוד קשה לי להסתיר את מה שאני מרגישה וחושבת.. נה, סיפור ארוך.. בעקרון צבא..

carmen17

New member
מדהימה

באמת.. רוב האנשים קיבלו אותי ממש יפה :) למרות שיש כאלה שפשוט מפיצים את השמועה... (כאלה ששמעו את זה מאנשים אחרים..) אז קצת יצא משליטתי... יש לי חברים שבקטע :) והם פשוט אדירים חח באמת... הם הכי רגישים ומקבלים שיש... יצא לך לחקור קצת את הסביבה שלך? לפתוח שיחות על הנושא כדי לראות איך הם מקבלים?

t i t i13

New member
ברוכה הבאה גם אני חדשה פה =]

והאנשים פה נראים ממש נחמדים. מעיין,18, מהמרכז...וגם אני מכורה למוזיקה :) את יודעת לנגן על משהו? דרך אגב אני גם מתכננת לעבור קורס חובשים, ואולי גם פרמדיקים בהמשך(למרות שלא נראה לי שיש לי מספיק שכל בשביל להיות פרמדיקית חח).

carmen17

New member
היי =]

חחח חדשות שליטה ^^ כן, באמת נראים נחמדים, זה כיף מה את אוהבת לשמוע? :) ממ ניגנתי על פסנתר וגיטרה.. אבל הפסקתי די מזמן וזה התערער .. :p את? באמת? מתי את אמורה להתחיל? :) ופרמדיקים זה מדהים, אחד הקורסים היותר מעניינים, אל תזלזלי בעצמך ותנסי להתקבל. אני אשמח לעזור לך במה שתצטרכי

t i t i13

New member
חח אם התחלת לשאול אותי על מוזיקה

את לא תצאי מזה, אני יכולה לחפור על זה שעות XD אממ אני אוהבת לשמוע רוק לסוגיו, היהודים, אביב, קספר,מוניקה, איפה הילד,פינק פלויד, זפלין, נירוונה וכו וכו... כן אני מנגנת גיטרה אקוסטית/חשמלית(האהבה שלי =]), וקצת קלידים. למה הפסקת? חבל =/ ולקורס יש עוד זמן, אני עדיין ביב'...פרמדיקים באמת נשמע מדהים, ותודה שאת מציעה לי עזרה =]

למעלה