חדשה :)

carmen17

New member
חדשה :)

היי חבר'ה, סתם רציתי להציג את עצמי, אז נעים מאוד, אני בת 18 וחצי מירושלים. אוהבת להכיר אנשים חדשים, וזאת הסיבה שאני כאן. מוזמנים לשלוח מסרים בכיף, אני אשמח לדבר..

sutul

New member
שלום כרמן

וברוכה הבאה לפורום. בבקשה ספרי לנו עוד עליך.

carmen17

New member
היי סוטול ^^

הממ... מה אתה רוצה לדעת..? בעקרון אני כרגע בקד"צ, לומדת קשה אבל נהנית מכל רגע.. XD מוזיקה זאת אחת ההתמכרויות שלי :p מממ מה איתך? חח מי אתה?

sutul

New member
כל מה שתמצאי לנכון לספר, אנחנו נשמח:)

איזה קורס זה? איזה ז'אנרים של מוזיקה? תני לנו קישוריות. שמי אוהד, בן 26 מהמרכז, בחור נחמד על פי רוב (או שאני טועה?), מעסה במיקצועי. אצלי מצויין! בדיוק עליתי על איזה רעיון עיסקי, יום ראשון אצור קשר עם ארגון מ.ט.י, לראות כיצד הם יכולים לעזור, לממש את הרעיון. :)

carmen17

New member
טוב אז עוד קצת פרטים

קורס פרמדיקים צבאי :) בעיקר רוק, אבל לפעמים אני נופלת על איזה שיר פופ רגשי שנוגע לי עמוק בלב... הממ קישוריות, חח יש כל כך הרבה שירים... אבל אוונסנס, עברי לידר, within teptation וכו'' וכו'... נעים מאוד אוהד, חחח לגבי הנחמד, נצטרך לגלות בהמשך, אבל בינתיים נראה לי שאתה לא טועה. וואו מעסה... אני אזכור את זה למקרה שנפגש פעם :p שיהיה בהצלחה עם הרעיון!! אני לא אשאל מהו, כדי שלא יגנבו לך אותו

מגיב לך, גם אני בוגר בה"ד 10

אבל אני "רק" חובש קרבי ולא פרמדיק. עד היום אני מסתכל על פרמדיקים בהערצה. בהצלחה.

carmen17

New member
היי!

נעים להכיר, והיי, אני מעריצה חובשים קרביים :) אין מה להעריץ פרמדיקים, דוגרי, מה נעשה בלעדיכם בשטח =] מה אתה עושה עכשיו?

carmen17

New member
:O

אוי אתם הורגים אותי, אני בעד לארגן טיול איכותי בארץ :)

carmen17

New member
><

אתה פשוט רשע! חכה חכה כשאני אסיים צבא! אני אשלח לך תמונות יפות שתרצה לבכות :p

גיאצו89

New member
היי כרמן

מה נשמע? ברוכה הבאה לפורום, מקווה שתהני פה... ראיתי שאת בקד"צ והולכת להיות פרמדיקית, שתדעי שזה היה ה"חלום" שלי לפני הגיוס שלצערי לא התממש.. אז המון בהצלחה! כל הקושי הזה שווה את זה בסוף.. (לדעתי) ספרי לי קצת על התחביבים שלך..

carmen17

New member
:)

למה הוא לא התממש? ומה אתה עושה עכשיו? :) לפחות אתה נהנה? ת'אמת שכן, זה בהחלט שווה את זה.. וזה אפילו מהנה בין לבין... ממ תחביבים.. כרגע כלום, אבל שיחקתי כדורסל הרבה זמן.. אני ממש אוהבת להכיר אנשים חדשים :D, לטייל בעולם, מוזיקה, ספרים... מכל הבא ליד חחח מה איתך?

גיאצו89

New member
../images/Emo9.gif

קבעו לי פרופיל 64 בגלל "אסטמה" וצריך לפחות 72.. ועכשיו אני בקרייה, בתפקיד דיי איכותי וניראה לי שכן אני דיי נהנה... עוד 11 חודשים
למה הפסקת עם הכדורסל? אילו ספרים קראת לאחרונה? היכן טיילת? ומה בדבר טיולים בארץ? אני כרגע באמצא שינוי בהרגלי בחיים שלי בתחום הבריאותי.. אז זה תופס לי הרבה מהזמן של אחרי הצבא, אבל חוץ מזה אחת האהבות הגדולות שלי זה לטייל בארץ.. לצערי זה לא קורה בתדירות של אחת לשבוע כמו שהייתי רוצה אבל זה קורה דיי הרבה..

carmen17

New member
../images/Emo113.gif

וואי אז מעולה, לפחות לא נפלת עמוק, ואתה עושה משהו חשוב שאתה נהנה ממנו.. וואי 11 חודשים... זה בכלל לונורא :) הפסקתי בגלל הצבא... הייתי בטוחה שאני אוכל לשלב, אבל מסתבר שלא.. לפחות בינתיים... יותר מדי חומר לימודי.. =\ ממממ 1984, the picture of dorian gray, ויש עוד רשימה של ספרים שאני חייבת לקרוא, כשיהיה לי זמן... טיילתי מלא בעולם.. ההורים שלי מוציאים אותנו כמעט כל שנה לטיול גדול, ועוד פעמיים טסתי עם חברות :D בארץ כרגע לא יוצא לי לטייל יותר מדי.. אבל אני רוצה להגיע לתגלית מתישהו, וברגילה אני רוצה לצאת לטיול גדול עם החברים בארץ (עוד לא החלטתי לאן :p) איזה מקום הכי אהבת לטייל בו בארץ? :)

גיאצו89

New member
......

אממ את האמת שנפלתי לכישלון במערכת המיון של צה"ל, הורידו לי פרופיל בגלל אסטמה אבל לא היה להם בעיה לשלוח אותי למוסך.. (עשיתי בגרות באלקטרוניקה) אז הגעתי לחימוש, אח"כ הם הבינו שאני לא יכול להיות שם אז העבירו אותי לטכני של ח"א (שזה בדיוק אותו דבר רק בח"א..) ואז הגעתי לקרייה.. אבל אני לא כועס.. :p טוב הרבה מאד אנשים נאלצים לוותר על תחביבים בגלל הצבא.. בעיקר אם זה קשור לספורט.. איזה כיף לך! ניראה לי שאחד הדברים שחסרים לי זה להסתובב יותר בעולם.. משום מה זה לא היה בעדיפות אצלנו אף פעם.. אבל לשמחתי למדתי להכיר את הארץ.. האזור האהוב עלי בארץ נמצא כמובן בצפון, בכינרת אבל ממש לא בטבריה.. יש מקום שנקרא מבוא חמה.. הוא נמצא בערך מול טבריה רק כמה מטרים גבוה יותר.. ורואים ממנו את כל הכינרת, בסביבה של מדור חמה יש מעיין שנקרא "עין שוקו" הוא נבנה לזכר כמה לוחמים והוא באמת המקום הכי יפה שיצא לי לראות.. צירפתי תמונה מקווה שיצא טוב...

למעלה