חדשה עם שאלה :)

א פ ר ת2

New member
ממ

איתמר, אני מסכימה עם מה שאתה אומר, אבל אם אני אספר זה יהיה מבוכה בשבילו, אני לא רוצה לגרום רע לאף אחד. וגם החניכים אוהבים אותו, וכבר מדריכה אחת העיפו וחייבים אותו.. אני באמת שמסכימה איתך, וחושבת שזה דבר ח מ ו ר אבל יש עוד דברים לחשוב עליהם.

תראי,

לדעתי זה חוסר אחריות להשאיר אדם כזה בהדרכה. מה זה צריך אותו? הוא כנראה לא מתאים להיות מדריך אם זה מה שהוא עושה כשהוא לא בסניף. זו פשוט צביעות. אסור לך להתעלם מזה! אי אפשר לדעת לאן זה יתפתח. ואפשר, אפילו שזה קשה, לטפל בזה בלי שכל העולם ידע.

הכלטובה

New member
לדעתי..

אין לך מה ללכת למדריך...כי אם המדריך עשה דבר כזה אז הוא בטח לא חושב שזה כ"כ נורא כמו שאנחנו מסתכלים על זה מהצד השני...והוא לא יעזוב את ההדרכה אם תבקשי ממנו...כי בשבילו זה די כלוםם.. אז לדעתי תגשי לקומונרית ותדברי איתה...או שתסנן אותו ממהדרכה..או שתרמוז לו ואז הוא יוציא את עצמו.. אני אפעם לא שמעתי על דברים כאלה שמדריך מנשק את החניכה ובעיני זה דבר ד-ו-ח-ה לחלוטין...המדריך היא גם צריכה להיות דמות חינוכית וגם דמות שלוקחים ממנה דוגמה.. אגב אם בא לך לדבר איתי סתם ככה בכיף.. 192053783

איתמר,

בס"ד ובהשתדלותינו למה אתה צריך להתנצל על זה שאתה מדבר כמו דוס?????

אני לא מתנצל!

אני מראש אומר להם לחסוך ממני את התגובות הדביליות חוץ מזה שיש כאן אנשים שחושבים שלהיות דוס זה רע... וזה לא בסדר שחושבים ככה

סבבה אני לא חושב ככה

אבל לא צריך להיות כזה מושג דוס.. זה צריך להשתנות ל "רמה גבוהה בדת וזה טוב"

shronet

New member
קצת סדר...

דוס= דתי פשוט מאוד המילה דתי במבטא אשכנזי. (לא סגורה על זה, אבל זה מה שאמרו לי) בחברה המפגרת לפעמים שלנו הפכו את המושג "דוס" ליותר מדתי, ובד"כ גם במובן שלילי. זה לא אומר שזה באמת ככה... אני תומכת ב"רמה גבוהה בדת וזה טוב"

עצה שלי

אם מישהו היה עושה לי דבר כזה הוא ועוד בגלל שהוא אומר שהוא מחבב אותי הוא היה מקבל בירכית לביצים אחר כך מכת פטיש לראש כאפה בוקס ולקינוח בעיטה טובה לבטן ואז הוא היה מקבל תלונה על הטרדה מינית במישטרה מאמי זה לא בסדר גם אני דתייה ויש לך זכות לישמור על הגוף שלך ולהתגונן לכי תתלונני עליו זה הטרדה מינית

א פ ר ת2

New member
אבל..

אני לא מתכוונת לעשות את זה, זה בכלל לא הייתה אופציה. אולי לפי החוק זה הטרדה מינית אבל אישית אני לא רואה את זה ככה.

א פ ר ת2

New member
אממ

חמור כי הוא מדריך, בנאדם שצריך להיות דוגמא, ואני לא ראיתי אותו בצורה כזאתי.. מדריך!! אני בשוק מזה!! אני לא אגיד שאני בשוק שהוא לא שומר נגיעה, לצערי הרבה מדריכים שאני מכירה לא שומרים. אבל לא חשבתי שזה מגיע לרמות שלנשק סתם ככה מישהי. וגם אני אישית שומרת נגיעה, ונפגעתי שלא היה אכפת לו מזה. תמיד שמרתי נגיעה, מעולם לא נגעתי באף אחד, ובטח שלא התנשקתי. וחבל לי שזה היה ככה, ושהוא החטיא אותי.

את נשמעת כאילו נהנית מזה...

אין לי טענות כלפיך, אני פשוט רוצה להבין. חוץ מזה, בין אם הוא מדריך ובין שלא, אסור לו לעשות דבר כזה בלי לקבל את ההסכמה שלך, זה פשוט חוסר כבוד מינימלי לך ולגוף שלך! אני לא חושבת שזה עניין של שמירת נגיעה או לא, מדריכים הם לא מושלמים והם נכשלים (לאו דווקא בדברים כאלה!) במצוות מסוימות, זה בלתי אפשרי להפוך להיות הדוס המושלם מיד כשנכנסת להדרכה! אבל הוא פשוט לא ניסה לשלוט על היצר שלו, עובדה שהוא לא מתחרט ואפילו אמר לך מה שאמר.

תגובה

למה את לא רואה את זה ככה? הוא נישק אותך ועובדה שזה מטריד אותך עכשיו ואני לא יודעת אם זה הנשיקה הראשונה שלך אבל נשיקה ראשונה צריכה להיות בעלת משמעות ואם הוא נגע בך שלא רצית זה הטרדה מינית... אולי את מפחדת להתלונן אבל אני לא ההיתי עוברת על זה בשתיקה

MiSS PoZA1

New member
הוא הגזים מאוד המדריך הזה

אני מתביישת! מזה דבר כזה?!?!?!? אני מזמן צועקת עליו ואומרת להורים שלי!!! הוא זבל!

11AM

New member
צריך לצלוב אותו

חחח קצת הגזמנו, לא? אני מסכים חלקית עם דבריו של מוצארט אבל אני אגיד את זה יותר בעדינות. לדעתי את לא צריכה לבוא אליו עם אולטימטום כזה. אני מבין שכנראה בבני עקיבא שמירת נגיעה זה עניין חשוב אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה, הוא בסך הכל הביא לך נשיקה, לא התחיל חס וחלילה לגעת או יותר גרוע, הוא בסך הכל רצה לבדוק אם את חושבת לגביו משהו וכנראה שלא היה לו אומץ לשאול אותך (ויש אנשים שיותר קל להם לבדוק בדרך הזאת). הוא ראה שאת לא חושבת כמוהו ועזב אותך, הוא לא ניסה להמשיך בכוח או משהו, הוא השאיר לך זכות בחירה. את יכולה פשוט לדבר איתו ולהסביר לו שאת לא בחורה כזאת ושאת לא רוצה אותו ושלא יחשוב עלייך בקטע כזה, אני מאמין שהוא יכבד את ההחלטה שלך. אם כן תספרי את זה לקומונורית אני לא מאמין שזה מה שיהרוס את החיים שלו בכל זאת, אולי תהייה לו תקופה קצת פחות טובה אבל זה לא משהו שאי אפשר לצאת ממנו, כמובן שאני ממש לא ממליץ לך על זה, בסוף לך יהיו רגשות אשם על זה. אגב, הוא רק מדריך, הוא ילד, לא מבוגר, אז אם הוא עושה טעות צריך להסביר לו את זה, לא ישר לזרוק אותו מכל המדרגות. באמת, בכלל אנשים מגזימים על קטעים של נשיקות, מסכן חיים רמון, עושים לו ת'מוות על שטויות.

הדס7א

New member
פרופורציות!!

אנשים, סבבה כולם פה מסכימים שהוא עשה משהו לא בסדר. כולם מסכימים שהוא לא צריך להיות מדריך יותר- אם זה שהוא מעיף את עצמו או הוא מועף.. אבל להפוך אותו לאנס? הטרדה מינית? תגידו לי, איפה אתם חיים? עזבו שנייה את העובדה שהוא מדריך, בסדר? קחו שנייה בנאדם, שאוהב מישהי.. הוא שואל אם הוא יכול לבוא אלייה- היא מסכימה. אז הוא מנשק אותה- נכון, זה באמת לא בסדר. אבל זו לא הטרדה מינית. זה לא שהיא ביקשה ממנו לא לעשות כך, והוא בכל זאת עשה את זה. הוא כנראה קיבל ממנה רושם מוטעה שהיא גם מעוניינת, ונישק אותה. זה באמת באמת לא בסדר, אבל זו בטח שלא הטרדה. ובטח שהיא לא צריכה להתלונן עליו. המשטרה רק תצחק עליה. הטרדה זה אך ורק אם היא אומרת לו שהיא לא רוצה, לא מסכימה. היא לא אמרה לו כלום, הוא רצה לבוא אליה והיא הסכימה, ומתוך כך או אולי עוד דברים שאנו לא יודעים אותם הוא קיבל רושם מוטעה ונישק אותה. אני לא מאשימה פה את אפרת, או אותו. זה מקרה לגיטימי שקורה להרבה אנשים. צאו שנייה מהבועה הזאת של המדריך. תסתכלו על זה רגע בתור בנאדם. אז אולי אתם לא עושים את זה, אבל צאו מהבועה הזאת של השומרי נגיעה והכל- לא כולם שומרים נגיעה, ולא לכולם יש ערכים כמוכם.. הוא לא מטריד מינית והוא לא אנס. ובתור אחת שעברה הטרדה מינית [במילים יפות] ולא סתם נשיקה, אני באמת מבקשת ממכם לא לומר זאת. זה פוגע- כי זה פשוט לא נכון. אל תכתימו סתם את שמו.. לילה טוב.

נטלי 100

New member
הוא ידע שהיא שומרת נגיעה!!!

ובכל זאת הוא הרשה לעצמו לבוא ולנשק חניכה שלו! כמה דברים גרועים הוא עשה בשניה אחת?!? הוא נורא מסכן.. הוא לא השתלט על היצר שלו.. נכון הוא לא אנס אבל הוא גרם למישי לעשות משהו נגד רצונה! את לא חושבת שזה קצת דומה? יצאתי מפרופורציות? עזבי מדריך עזבי דתי הוא יודע שהיא לא מוכנה להתנשק (הרי היא שומרת נגיעה..) ובכל זאת הוא נישק אותה איזה זכות יש לבן אדם לגרום למישהו לעשות משהו נגד רצונו? זה כן נקרא אונס (ולא חייב להיות משהו מיני דווקא..) אין לאפחד זכות לגרום לה לעשות משהו נגד רצונה ומי שעושה את זה משלם. כמו בכל דבר בחיים לבחור לא מגיע להיות מדריך הוא ניצל את ה"תפקיד" הזה לרצונות האיישיים שלו. ולא, אני לא חושבת שאני מגזימה. לילה מקסים

../images/Emo45.gif וחוץ מזה

כשהוא ביקש לעלות אליה, לא נראה לי שהיא לקחה את זה בתור "יאללה, נעשה חיים". ברור שלא הייתה לה שום מחשבה על שום דבר מהסוג הזה, לכן זה לא נקרא שהיא נתנה את הסכמתה.

מוצארט

New member
תסלחי לי

הוא לא ידע שהיא לא מוכנה להתנשק, אחרת הוא לא היה עושה את זה. וחו'צמזה, לא נראה לי שיש לך מושג מה זה בנ"ע, אבל כשחניכה מזמינה מדריך לבית שלה, זה מצביע (גם אם לא בכוונה) על סוג של קירבה, ונכונות לכיוון מסויים. כנראה שהילדה נבהלה מהאפשרויות הגלומות במקרה זה. לא אונס ולא נעליים.

למעלה