וואוו
בס"ד קודם כל לכל המגיבים, באמת שעזרתם, וגם קצת הצחקתם. אני לא חושבת שעשיתי משהו רע בזה שהסכמתי לו להגיע אליי, הוא מדריך שלי זה בדיוק אותו הדבר אם המדריכה שלי תצלצל ותגיד שהיא בדרך.. אני אסכים, כי היא מדריכה שלי, בנאדם שאני יכולה לסמוך עליו ולא לשבת איתו לראות טלויזיה ביחד, אלא לדבר דברים בקשר לסניף. אני לא חושבת שרמזתי לו באיזשהי צורה שאני אוהבת/מחבבת/רוצה אותו או כל דבר אחר. ולשאלה מה עשיתי, הייתי די שקועה בשוק לא הבנתי מה קרה.. זה היה הלם רציני, לא ציפיתי ממנו שיעשה את זה בכלל לא, לא תיארתי לעצמי סיטאוציה כזאתי, פשוט שתקתי הסתכלתי עליו ואז הוא אמר את מה שכתבתי מקודם וביקשתי ממנו ללכת ושאני בשוק והוא אמר שהוא ידבר איתי... ואני בשוק בגלל שהוא מדריך, ולא משנה אם בחיים הפרטיים שלו הוא שומר נגיעה או לא, הוא בבנ"ע בנאדם שצריך ללמד לאידאלים, לתורה.. לא יעלה על הדעת שמדריך ינהג בצורה כזאתי אפילו אם זה מה שהוא מרגיש, הקב"ה תבע בנו יצרים אבל גם שכל, והוא לא היה צריך ללכת שבי אחרי היצרים שלו. וגם הוא לא שומר נגיעה זה תקף, כי הוא מ ד ר י ך!!! וזה הדבר שמזעזע!! ואני חושבת שאני פשוט אדבר איתו על זה, ואבקש ממנו לצאת מהדרכה, אבל אם זה אני לא בטוחה שזה צעד נכון, כי בתכל'ס צריכים אותו בשבט, הוא די מחזיק אותו.. ברור שיש בו תכונות מדהימות והוא לעצמו בנאדם מדהים, עם כוחות והחניכים מתים עליו, לכן אני לא בטוחה שזה צעד נכון. אבל מצד אחד זה יקרא פשוט צביעות, ואני לא יודעת אם כל כך יהיה לי נעים להגיע לסניף.