חדשה עם שאלה :)

הדס7א

New member
תכלס,

את צודקת. אני מורידה בפנייך את הכובע ומסכימה איתך שחוק זה חוק וזה באמת יכול הלקרא הטרדה מינית- עם זה לא אריב איתך. אבל אני אהיה כנה איתך לשנייה, קשה לי מאוד להסכים איתך משום שאני עברתי הטרדה מינית [במילים יפות], ולא סתם נשיקה, קצת יותר מזה. ולכן קצת קשה לי שכשמישהו נתן למישהי נשיקה כי הוא אוהב אותה, קוראים לזה הטרדה. וזה לא שהיא התנגדה לו וביקשה ממנו שלא ייעשה את זה- כולה נתן לה נשיקה.. פשוט קשה לי לשמוע את זה. מצטערת. ואל תעשו ממנו אנס, הוא כולה נישק מישהי שהוא מחבב, אוהב- זה לא הופך אותו למישהו שמנשק כל אחת.. אין בזה שומדבר אסור לנשק מישהי שאתה אוהב.

tamarhp

New member
יש בזה משהו אסור

כשזה מנוגד לערכים שלך, לערכים עליהם אתה אמור לחנך (כי אתה בתפקיד), זה אסור כשזה מנוגד לערכים שהבת שאותה נישקת מאמינה - כלומר, שזו בעצם נשיקה שהיא לא רצתה כי היא שומרת נגיעה, כלומר - זו נשיקה שבאה בלי רצון הצד השני. אני כן חושבת שזה אסור (גם הלכתית וגם מוסרית וגם חוקית).

חבוב זאת הטרדה גסה!!!

לפעמים תובעים על הטרדה רק בגין נגיעה ללא רצון של מי שנוגעים בו

מוצארט

New member
היי, תקרא את השירשור

רק הסברתי למה הבחורה התכוונה. לא אמרתי שזוהי דעתי.

איתמרו'ש כפרה זאת לא הטרדה מינית..

אפשר להבין אם היא היתה מנסה לברוח להרביץ לו ושלא ייתן לה נשיקה והוא תפס אותה בידיים ולא נתן לה לזוז אבל ממה שהבנתי היא רק היתה מופתעת.. לא ניסתה להעיף אותו.. אז... בואו נספור עד 10 ולא נבייש את עצמנו ונגיד 'הטרדה מינית' אוקי?

ספרתי, לבייש ת'צמנו? מה קשור?

לפי החוק זאת נחשבת הטרדה מינית ברורה אנלא אומר שתלך לתבוע אותו אבל שתדע יותר ברור מה הולך כאן

מוצארט

New member
הלו הלו קצת פורפורציות

לספר לאחרים על דבר כזה, זה פשוט להרוס לו את השנים הקרובות, ובעצם להוציא אותו מחוץ לחברה. זה פשוט מגעיל (אני לא מצדיק את המדריך). צריך ללבן איתו את העניינים, ולא לרוץ ולספר לחבר'ה. זה לא שהוא אנס אותה. סה"כ נשיקה. קצת פורפורציות בבקשה.

טוב אז ככה

זה לא הלשנה ולא נעליים וצריך להעיף את המדריך הזה מהדרכה, פשוט תלכי רק לקומנרית ותספרי לה מה קרה והיא כבר תטפל בעניין.

הדס7א

New member
את יודעת מה,

אני באמת מסכימה איתך- זה לא הלשנה ולא נעליים, ובאמת צריך להעיף אותו מההדרכה. אבל אנשים חייבים להבין שלא הכל שחור ולבן, ולפעמים שכשעושים צעדים שנראים כלכך ברורים ונכונים, בסוף הורסים למישהו הכל.. צריך קצת לחשוב לפני שרצים ומספרים. פשוט תחשבו מה שזה ייעשה לאותו המדריך אחר כך, למשך הרבה מאוד זמן, אם לא לכל החיים.

הדס7א

New member
יש דרכים אחרות

שהמדריך הזה לא יהיה בהדרכה יותר. דרכים הרבה יותר נעימות, שלא ייהרסו אותו.. לא הכל צריך לרוץ ולספר.

תראי אני לא אמרתי לשניה

שצריך להרוס לו את כל החיים, בנאדם כזה צריך להעיף מהדרכה אבל אף אחד לא צריך לדעת שהעיפו אותו. הקומונרית צריכה להיות מספיק חכמה על מנת לגרום למדריך לעזוב מעצמו או לגרום לאנשים לחשוב שהוא עזב בגלל לימודים, מחויבות אחרות וכו' והפתרון הזה לא בשמיים הוא ריאלי.

א פ ר ת2

New member
וואוו

בס"ד קודם כל לכל המגיבים, באמת שעזרתם, וגם קצת הצחקתם. אני לא חושבת שעשיתי משהו רע בזה שהסכמתי לו להגיע אליי, הוא מדריך שלי זה בדיוק אותו הדבר אם המדריכה שלי תצלצל ותגיד שהיא בדרך.. אני אסכים, כי היא מדריכה שלי, בנאדם שאני יכולה לסמוך עליו ולא לשבת איתו לראות טלויזיה ביחד, אלא לדבר דברים בקשר לסניף. אני לא חושבת שרמזתי לו באיזשהי צורה שאני אוהבת/מחבבת/רוצה אותו או כל דבר אחר. ולשאלה מה עשיתי, הייתי די שקועה בשוק לא הבנתי מה קרה.. זה היה הלם רציני, לא ציפיתי ממנו שיעשה את זה בכלל לא, לא תיארתי לעצמי סיטאוציה כזאתי, פשוט שתקתי הסתכלתי עליו ואז הוא אמר את מה שכתבתי מקודם וביקשתי ממנו ללכת ושאני בשוק והוא אמר שהוא ידבר איתי... ואני בשוק בגלל שהוא מדריך, ולא משנה אם בחיים הפרטיים שלו הוא שומר נגיעה או לא, הוא בבנ"ע בנאדם שצריך ללמד לאידאלים, לתורה.. לא יעלה על הדעת שמדריך ינהג בצורה כזאתי אפילו אם זה מה שהוא מרגיש, הקב"ה תבע בנו יצרים אבל גם שכל, והוא לא היה צריך ללכת שבי אחרי היצרים שלו. וגם הוא לא שומר נגיעה זה תקף, כי הוא מ ד ר י ך!!! וזה הדבר שמזעזע!! ואני חושבת שאני פשוט אדבר איתו על זה, ואבקש ממנו לצאת מהדרכה, אבל אם זה אני לא בטוחה שזה צעד נכון, כי בתכל'ס צריכים אותו בשבט, הוא די מחזיק אותו.. ברור שיש בו תכונות מדהימות והוא לעצמו בנאדם מדהים, עם כוחות והחניכים מתים עליו, לכן אני לא בטוחה שזה צעד נכון. אבל מצד אחד זה יקרא פשוט צביעות, ואני לא יודעת אם כל כך יהיה לי נעים להגיע לסניף.

מוצארט

New member
גועל נפש

דבר ראשון, האשמה היא לא רק בו, אלא במידה רבה גם בך. הרי ידעת שהוא לא שומר נגיעה, ויתרה מזו, הבחור בראש של "כולן מעריצות אותי ומנשקות לי את כפות הרגליים", כך שאפשר לנסות להבין למה זה לא 'הימור' גדול במחינתו לנסות לנשק אותך. ועכשיו מה שאת מנסה לעשות זה לסחוט אותו. "תצא מההדרכה, או שאני מספרת לכולם" (הרי לספר לקומונרית זה בעצם לכולם). ממש זיעזע אותי מה שכתבת בהודעה הזו. בעזות מצח שכזו לא נתקלתי הרבה זמן. הרי כל אחד נופל לפעמים, ואת מבינה את זה. ואת זה שיש אנשים שזקוקים לו את גם מבינה. אז מה כאן ההתלבטות? את מנסה לחנך אותו? לנקום בו? לעשות לו דווקא? אם יש כאן מישהו צבוע בסיפור הזה זו את.

א פ ר ת2

New member
גועל נפש?

האשמה היא בי? איך בדיוק? מוצארט יקר לא היה לי מושג שהוא לא שומר נגיעה, אני נורא תפסתי ממנו וככה כל החניכים שלו. הוא לא היה צריך לנשק אותי, עזוב אותך שמירת נגיעה ובלבולי שכל- הוא מדריך! הוא חייב להיות דוגמא! שינשק מישהי אחרת.. לא אותי, לא את החניכה שלו. וחס וחלילה אני ממש שלא מתנקמת, אני חושבת לדבר איתו כי המצב לא יכול להשאר ככה. וזה לא שאני מספרת לכולם, וחוץ מזה שאני לא יודעת אם לספר לקומונרית. ברור לי ואני מבינה שאנשים נופלים, זה חלק מזה שאנחנו דתיים- נופלים אבל קמים! ומתחזקים! אבל הוא לא מראה שום חרטה, לפי מה שאני יודעת. אני לא מתנקמת, לא עושה דווקא. מנסה רק לעשות תדבר הטוב ביותר. ותן לי להבין משהו, למה אני צבועה?

א פ ר ת2

New member
ועוד משהו

וסתם אגב אני לא חושבת ששמירת נגיעה זה בלבולי שכל, הייתי נדהמת גם אם ידיד דתי היה מתנהג בצורה כזאת.

אני חושב ש...

את צריכה לטוס לקומונרית! שהבן אדם לא יהיה מדריך יותר בחיים אין מצב שתוך שבוע הוא עדין מדריך!!! מה שהוא עשה זה נורא נורא חמור!!! אני קראתי את מה שכתבת באמת שחטפתי שוק ואני לא מגזים! תגידו שאני דוס תגידו מה שבא לכם אין מה להגיד שהשאיפה של כל אחד זה לחשוב שמה שהוא עשה היה איום וזוועתי! אנלנא מבין איך יש פה קולות מטונים בדעתם?...

למעלה