חדשה עם שאלה :)

לא יודע מה איתך אבל אתה קצת יותר

מדי מזלזל במדריכים... מדריך זה לא בסך הכל עובדה שלא מכניסים כל אחד להדרכה! מדריך זה אישיות מדריך זה משהו שאמור להיות איכותי במיוחד אחד שיודע לשלוט על עצמו ולא לנשק חניכות! בצופים אתה לא מנשק ת'חניכות ש'ך בכזאת ספונטניות תפסיק להמעיט בערך המדריכים כי זה ממש לא ככה יש אנשים שמתבגרים מהר כבר בגיל 17 16 ויש להם מספיק שיקול דעת של בוגרים בשביל לא לעשות שטויות ככה שמגיע להם קצת כבוד אתה כאילו ממורמר על זה שלא היית מדריך או שאתה סתם מוזר?

איימו

New member
אני לא מבינה אותך!!!!

הוא מדריך בבני-עקיבא, הוא צריך להוות דוגמא. וגם אם הוא נמשך אליה הוא לא אמור לנשק אותה!!! אסור לו לעשות את זה!!!!!!! וזה שאנשים אחרים "גדולים"-לפי דעתך, "ברמה יותר גבוהה" עושים את זה ובכותרות זה לא אומר שזה בסדר.

hilel02

New member
נכון..זה לא אומר שזה בסדר..

אבל איך שהם מגיבים על זה בכזו התרגשות-זה קצת זול ולא אמיתי,כאילו לא ראו ולא שמעו על כלום. ודיי,לא להמשיך את הוויכוח הזה.

מה????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגיד מה אתה שפוי?!! אז מה אם היא מושכת אותו? מי נתן לו ת'זכות לנשק אותה? עזוב את זה... הוא מדריך!!! לעזאזל לא רוצה להשמע רע אבל איך יש אנשים שחושבים שזה לגיטמי? זה עושה לי רע על הלב! במת! הרי זה ברור שזה אסור!!! ההשקפות השונות שיש במגזר שלנו הם אחת הבעיות שיש לנו היום! כל אחד חושב משו אחר ובסוף אנחנו שונאים אחד ת'שני וחוץ מזה שההשקפות השונות אצלנו לא נותנות לך את הזכות לעסוק בדת במינון שאתה מחליט זה או הכל או כלום ואם לא הכל אז אתה צריך להיות בשאיפה להשתפר!! בזה אין צל של ספק! מה דעות מה? זה לא הגיוני! אתה צריך לבדוק למה אתה דתי ודחוף!

מה עשית אחרי שהא נישק אותך?

בס"ד ובהשתדלותינו טוב, זו בוודאי הטרדה...את חייבת לספר למדריכות, ולהתייעץ איתן. שיעיפו אותו מההדרכה! לגמרי!

אל תעלבי...

אבל גם לך יש בזה חלק... בכל זאת לא ההית צריכה להפגש עם המדריך שלך לבד... בטח ממש לא חשבת שזה מה שיקרה אבל......... לדעתי את צריכה לספר את זה אבל רק לקומונרית ולא לכולם כי ממש יכול ליהיות שהוא מצטער על זה.... שיהיה לך יומטוב =]

Aiah Nouwamba

New member
אהבתי את הכינוי שלך!

אל תלשיני עליו, פשוט דברי איתו על זה תסבירי לו את המצב, והוא לא יחזור על זה שנית ואם כן אז תעשי משהו בנידון. ואם זה כזה היה מפריע לך, היית דוחה אותו ואומרת לו את זה באותו רגע. אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה! (הפסיכומטרי קצת משפיע עליי...)

Aiah Nouwamba

New member
אבל הציטוט שלך הוא לא בנוסח מדויק..

הציטוט הולך כך: "פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך משהו חכם להגיד תגיד פתגם סיני עתיק"

נראה לי שכולכם דילגתם על משהו חשוב

שמירת נגיעה? לפי מה שאמרו פה, זה לא כזה מפתיע המעשה שלו.. אבל לדעתי הוא יכל לחכות עד אחרי שהוא ייצא מההדרכה [פחות מחצי שנה?] או להגיד לה שהוא מחבב אותה, אבל לנשק? לא קצת מופרז..? חוצמזה, כמו שאמרתי, יש את העניין של שמירת נגיעה. אני לא יודעת מה קורה אצלכם בסניף והכל, אם באמת כולם שומרים, אבל בכל זאת - יכול להיות שאת שומרת והוא לא יודע, אז למה סתם לגעת? זה פשוט, לדעתי, אגואיסטי. הוא בעצם אומר - טוב, לא אכפת לי אם את שומרת נגיעה או לא, אני מחבב אותך, אני רוצה ל'הפעיל' את היצרים שלי, אני רוצה לנשק אותך. בכל אופן, ממה שקראנו, זה לא נראה לי מספיק בשביל שנוכל לייעץ.. אני לא חושבת שאת צריכה לגשת ישר למדריכות/קומונרית, פשוט דברי איתו קודם ותשאלי אותו מה נסגר איתכם. [מן הסתם אתם לא יכולים להיות עכשיו ביחד. וגם אם תהיו ביחד, לפחות שמרו נגיעה, בחייאת.] אם את רואה ששומדבר לא מסתדר, תפני לגורמים יותר גבוהים בעילום שם ותשאלי מה כדאי לך לעשות... ב"הצלחה

../images/Emo4.gif

דברי על זה עם מישהו. זה לא לשון הרע, זה שמירה על הכבוד שלך. תדברי עם אמא שלך, עם אחותך.. לא עם מישהו מהסניף, כי זה יכול להתגלגל ואת תיקלעי למצב לא נעים. אם את רוצה לשתף או משהו, בשמחה. אני תמיד פה, במסרים, או באייסיקיו אם תרצי-246566986. בהצלחה!
והכי חשוב, תישארי חזקה. לא להישבר.

שלום לך../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

הייתי בהלם כשקראתי את הסיפור שלך, לפי דעתי, במקרה שלך אם תספרי למשהו שיכול ליעץ לך ולעזור לך אז זה לא היה לשון הרע או רכילות, לפי דעתי את גם צריכה לדבר איתו, להעמיד אותו במקום

.inbal

New member
שלום אפרת

קודם כל - כמו שכבר אמרו כאן - את בסדר גמור. אין כל פסול בכך שהסכמת לבקשתו לבוא אליך הביתה, מותר לך גם להזמין אותו אם את רוצה. את לא צריכה לחיות בחששות של "מה יהיה אם?" אלא פשוט לזרום עם הדברים ולפגוש את מי שאת רוצה. אבל מה שהוא עשה היה אסור. לא "בערך" ולא "אפור". פשוט אסור. את חייבת לדווח עליו ואל תוותרי עד שלא ידיחו אותו מהדרכה. אני לא דואגת לך - את תסתדרי ותתאוששי. אני דואגת דווקא לנערות אחרות, אולי פחות חזקות ממך באופיין, שייפלו קורבן למעשיו. אולי חו"ח גם צעירות יותר. תהיי חזקה, אל תתביישי - לא עשית שום דבר רע - ותוודאי שידיחו אותו. כדי להגן על אחרות שהוא עלול לפגוע בהן.

B a m b o o k

New member
ואוו את מגזימה!

"יפלו קורבן למעשיו"? עשית ממנו איזה אנס סידרתי... כולה נישק אותה.. בסדר.. היא תוכל לחיות עם זה... בסדר.. סבבה הוא המדריך שלה והכל, זה לא היה אמור לקרות אולי.. (הכל בידי שמיים...
סתםסתם) אתם ממש מגזימים עם התגובות שלכם חבר'ה... הוא גם בנאדם ואזמה אם הוא מדריך? יש לו רגשות כמו כל בנאדם אחר. יום טוב=]

זה לא רגשות...

זה יצרים!! איכס זה ממש מזכיר לי מדריך מפגר שהיה לי פעם והתחיל עם כל המדריכות במחנה הרא"ה! מנסגר עם הזכרים האלה?? תשמעי, לדעתי שלחי לו איזה הודעה ותשאלי אותו מה הקטע ההזוי הזה? וכן, תפני למי שבא לך (קומונרית, מדריכים...)! אל תשתקי על זה, מה נראה לו?

תעשי לי טובה זה מעשה ממש חמור

תאמת אני לא מבין איך אץ יכולה לקחת את זה בקלות זה ממש ממש חמור!

למעלה