חדשה עם שאלה :)

נטלי 100

New member
סלחתי

אם בחורה שומרת נגיעה... זה לא אומר משהו על הרצונות שלה להתנשק בזמן הקרוב?........ זה אומר לא לגעת בבנים ז"א גם לא להתנשק איתם.. מן הסתם בתור מדריך הוא אמור לדעת שהיא שומרת נגיעה ולכן גם לא מעונינית להתנשק. כשמדריך מבקש לבוא לבית של חניכה מה היא תגיד לו? עזוב לא רוצה? לא מתאים לי? ואולי כן מתאים לה? הוא כנראה רוצה לדבר על משהו שקשור בסניף לא? למה לא? מה כבר יכול לקרות? הוא המדריך שלי! אני לא חושבת שהיא בכלל חשבה על השלכות כאלה בכלל.. כולה המדריך שלה רוצה לבוא לדבר איתה נראה לי הגיוני מאוד. היא לא ציפתה שהוא יבוא וינשק אותה. אין פה חלק בכלל של החניכה. אני לגמרי מצדיקה אותה היא לא עשתה שום דבר שאמור להתפרש אצל המדריך כרמיזה לקשר. ויודע מה? -אני אלך בדרך שלך.. גם אם כן! המדריך אמור לדעת את מקומו.

HaDaS KuTcHeR

New member
שיו אפילו בצופים

לא עושים כאלה דברים.. אני פול בשוק...עזבי שאתם דוסים...מה עם דיסטנס? הוא המדריך שלךך... אבל אם הוא כזה חתיך ואת בקטע..תגידי לו שיחכה עד סוף השנה! לילה טובב! =)

HaDaS KuTcHeR

New member
ת'אמת?

מסכימה איתך...בערך 60 אחוז מהבנים שהייתי איתם הכרתי בצופים...ומה רע בזה? בעצם, מה אני מתחילה עם זה בכלל? אין עם מי לדבר... אבלללל... כמובן שלא הייתי עם מדריכים שלי ולא עם חניכים שלי...על זה לפחות שומרים!

שש פלוס

New member
נו אז אנחנו בראש אחד

אגב, מה רע בזה?! מה רע בלהיות זונה? מה רע בללכת ערומה ברחוב? יש דברים בסיסיים שהתרבות המערבית הרסה אצל מי שמחובר אליה ..... חוץ מזה שההלכה אוסרת (וקיומו של אלוקים ואמיתות התורה מוכחים לוגית)..... בעצם, מה אני מתחיל עם זה בכלל? אין עם מי לדבר...

HaDaS KuTcHeR

New member
יואוו..תמיד רציתי...

לדבר על דברים כאלה עם דוס..אף פעם לא יצא לי...נראה לי פחדתי מזה או משהו.. קיצוררר...זה משהו שהמון דתיים אוהבים לעשות- להגזיםםם..יש המון הבדל בין ללכת ערומה ברחוב בין ללכת עם גופיה או מכנס קצר. ויש הבדל בין להיות זונה לבין להנות/להתנשק/לשכב עם בנים...אני לא מאמינה בתורה/ההלכה ולפעמים אני גם מאבדת את האמון באלוקים (אסור להגיד עם ה' פה..?) אבל אין שום בעיה עם זה שאתם מאמינים- לפעמים זה דווקא די מעניין אותי...אבל לא כאורח חיים יומיומי...

שש פלוס

New member
ההבדל זה בראש שלך

אצלי זונה ששכבה עם 5 אנשים יותר מכובדת מאשר אחת שכל השבט טוחן אותה (בחינם, בחינם...). בכל הנוגע למה זה נחשב מכובד תעשי שיערי בית בפילוסופיה או באנתרפולוגיה ותחזרי אלי.... אגב, אם את מתעניינת האמונה אז לבקר אצל באבות או פותרי חלומות ועושי ניסים זה לא נקרא לא אמונה ולא דת, אלא לבדוק את ההוכחות החד משמעיות שמוכיחות אותה......... לילה טוב.

talula39

New member
חחח לא נראה לי שימחקו לך הודעה

כי אמרת אלוהים....חח במיוחד אחרי ההגזמות למעלה... מההודעה שלך נשמע אבל שגם את מאמינה...וברור שיש הבדל בין ללכת עם גופיה ומכנס ללכת ערומה....מי לעזאזל חושב שלא?!

רואים?! אין עניין של דעות כי אין

דעה כזאת! זאת היתה הטרדה ברורה... תבינו אפילו בצופים זה ברור. זה ידוע שאין דברים כאלה בצופים גם בלי שיכנסו לפורום ויגידו לנו כי לזה קוראים הגיון. זה משהו שחסר בשרשור הזה לכמה אנשים...

HaDaS KuTcHeR

New member
ברור שאני צוחקת

ואני ממש לא מכלילה...סתם שעת לילה מאוחרת ומשעמם לי אני פשוט בשוק מהבן אדם..קראתי את רוב השרשור...מדריך שמחזיק את כל הסניף (שבט במילים שלנו...), כזה בנאדם טוב ומגניב מעז לנשק חניכה שלו? כאילו...וואווו...

תגובה

לפני כמה וכמה שנים היית קומונר בבני עקיבא. מזוית הראיה הזו וכמי שליווה תהליכים חינוכיים אני בדעה שאת חייבת לספר על כך לקומונרית שלך ולהתלונן על המדריך הזה. לנער הזה אסור להיות מדריך בבני עקיבא. הוא מנצל את מעמדו כמדריך לעשית מעשים אסורים. הרי אילו הייתם חברים לא היית מספרת על כך וזה לא היה עולה לדיון. את ספרת זאת פה מכייון שאת לא העלית על דעתך שיקרה דבר כזה, ולא הסכמת לכך, אלא הוא מיוזמתו עשה זאת, ואין ביניכם דבר חוץ מזה שאת החניכה שלו. לכן, עיך לדווח על המקרה לקומונרית שלך, והיא אמרוה לפעול כדי להעיף את המדריך הזה. שתפי בכך את הוריך וחברה טובה. אל תפחדי. את הצד הצודק פה. הוא הצד הרע. ותזהירי את יתר הבנות ממנו. זה לגמרי לא לשון הרע על פי ההלכה. מי שעושה מעשי םכאלה צריך להזהריר אחרים מפניו, הוא העבריין. לא את. כשיש צורך להזהיר אחרים מפני אדם מסוים שעושה מעשים רעים, זה לא נקרא לשון הרע לפי ההלכה , אלא זה נקרא אפילו מצווה להזהיר אחרים. בהצלחה ושימרי על עצמך.

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifלא קראתי פה את הכל

אבל אני יגיד לך דבר אחד. זה לא לשון הרע לספר תדברי את המדריכה\קומנרית מי שאת יותר קרובה אליה ותבקשי לא לעשות מזה עניין גדול כי זה חא נעים לך. ה"מדריך" הזה הטריד אותך מינית אני לא רוצה להשוות אבל היו מיקרים אחרונים בממשלה שאמרו שזו רק נשיקה אבל זה עדין לא בסדר
זה הפרטיות שלך בילבד. וחוץ מזה איך הוא אמור להדריך נערים צעירים אם הוא לא יכול לשילוט בעצמו.

או פאק

בס"ד אני פשוט בשוקקקק זה מדריך???? כזה מדריך לא רצוי בבנ"ע, גועל-נפש... מדריך לחניכה???? מה זה החרא הזה?! אוקי אני מבינה יש מדריכים שלא שומרים נגיעה, מתנשקים מתחבקים ונוגעים בבנות...אוקי! לפי דעתי אין בזה שום בעיה כי כל עוד יש לו מוסר והאני הפנימי שלו טוב והוא יודע להעביר את זה לחניכים שלו אז מבחינתי הוא אחלה אבל יש גבול, לא ליד חניכים ובטח שלא עם חניכים! אני אומרת שאת חייבת ללכת בדחיפות לקומונרית שלך ולספר לה ושתעיף אותו מההדרכה אגב, יא מצחיקה בהתחלה אמרת שאת לא רוצה להגיד את שמך ובסופ כתבת: "תודה. אפרת." שבת-שלום!=]

למעלה