חדשה עם שאלה :)

eliya59

New member
לפי הניסוח של ההודעה שלך

אני לא בטוח במה את מתלבטת........ אם את בעצמך בטוחה שמה שהוא עשה זה לא בסדר........ יש בניכם איזה קשר שנתן לו להבין שאולי הנשיקה הזאת רצויה?

פרפר8

New member
שימו לב שפירסמו את זה

בגדף הראשי של תפוז, מה שמצביע על איזושהיא נטייה של מנהלי האתר אבל זה כבר עניין לדיון אחר. לעניין המדריך המטריד. הבנאדם פשוט עלה לו השתן לראש. החליט קצת לעשות שטויות שלא לדבר מה ה'האידאלים' שמן הסתם מסתובבים לו בראש שבעקבותם הוא נישק את החניכה. אבל הכי גרוע זה שאחרי זה הוא אפילו לא הצטער אלא אמר למה הוא עשה את זה. מה שאומר שזה לא בא מתוך יצר רגעי של אי שליטה אלא מתוך תכנון. מה שאת צריכה לעשות זה להכנס בו חזק למען יראו וייראו. ללכת עם זה להורים שלו, לרב שלו, וקל וחומר שלקומונרית.

שומו

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תדברי כבר עם מישהו
בושה וחרפה
מילא מדריך שלא שומר נגיעה, אבל מדריך שמנשק, ח-נ-י-כ-ה
מי שמע על דבר כזה
קומונרית, ומהר

מוצארט

New member
קומונרית = ילדה בת 18

עם חלב אם על השפתיים. לרוב קומונרית היא ילדה קטנה שלא מבינה כלום.

שומו

New member
אובג'קשן.

קומונרית לרוב היא בת 20 ויותר, ויש לה אחריות גדולה על סניף שלם.

מוצארט

New member
מה אתה אומר?

הצצתי בכרטיסאישי שלך וראיתי שאתה בן 15. לרוב אני לא נוהג לשפוט אנשים ע"פ גיל, אך רוב ההתבטאויות שלך הם של ילד קטן. אני קשור לבנ"ע (עדיין, תתפלא) כבר מעל עשור שנים. הקומונה נעשית (ברובה הכמעט מוחלט) במסגרת השירות לאומי. גיל השירות לאומי נע בין גיל 18 לבין גיל 20. אני לא יודע אילו סניפים ראית והכרת, אך זה הזמן להתעורר. וזה שיש לה אחריות גדולה על סניף שלם רק מעצים את הבעיה, שנותנים לילדה שרק סיימה תיכון ועוד לא עברה כמעט כלום בחיים לחנך סניף שלם של עשרות חניכים.

שומו

New member
לא כל מי שגומרת תיכון הולכת לקמנר

כמו שרק המובחרים הולכים ליחידות קרביות, ככה רק המובחרות הולכות לקמנר. רק האחראיות, הקשוחות נפשית ובוגרות באמת נעשות קומונריות.

tiki tiki

New member
חחחחחח

מצחיק אתה. אני רוצה להגיד לך שזה ממש ממש לא נכון. כמו שכביכול כל המובחרים הולכים להיות מדריכים ופתאום מגלים שהם לא מובחרים בכלל - ככה בנ"ע עושים המון טעויות גם עם בחירת הקומונריות שלהם.

אז אולי גם את צרת אופקים

כי בתור אחד שהחברותא שלו זה מי שאחראי לבדיקת קומונריות אני יכול להגיד לך זמה שאת אומרת זה בכלל לא קשור אם ההדרכה זה מוסד שאולי יחסית התקלקל מבפנים אבל עדין נשאר משו גבוה וערכי (כי מה לעשות מי שמקלקל זה מיעוט די קטן) אז הקומונה זה ממש לא ככה כמה בעיות עושים לקומונרית אין לך מושג! להיות קומונרית זה ממש אבל ממש קשה! כמה שכולם נגעלים מזה, זה ממש לא קל להתקבל לקומונה אז תאמיני לי ש99.9999999 אחוז מהקומונקיות יהיו מספיק בוגרות בשביל לנהל סניף עם מאות או עשרות חניכים (גם בגלל זה בסניפים גדולים יש שתי קומונריות) ככה שלהשוות את הקומונריות למדריכים זה דבילי-כי זה ממש לא קשור אחד לשני וזה לא דומה בכלל, כאילו אין קשר..

אז את כנראה לא יודעת כמה מנסות

להתקבל להיות קומונריות... אם זה ממש מעניין אותכם אני יכול לשאול את החברותא שלי אני בקשר איתו אפילו שהוא הסדרניק ואני תיכוניסט

אני מדברת על מדריכים

בכל סניף יש מס' די מצומצם של אנשים לבחור מתוכם חבר'ה להדרכה, ולא תמיד אפשר להשיג מדריכי חוץ איכותיים. בגלל זה יש הרבה יותר מדריכים גרועים מקומונריות גרועות.

talula39

New member
שמר...לא כל הסניפים אותו דבר....

שיטטטטטט נחמקה לי כל ההודעעההההההההההההההה מהתחלה- קודם כל האמת זה בולשיט אולי לך יש סניף נחשב ובאות אליו קומונריות קטיושות אחת-אחת אבל זה לא ככה אצל כולם...לסניף שלנו היו קומנריות שוות חבל"ז והיו גם כאלה שהעיפו אותם באמצע השנה... כן ויש כאלה שאולי נראות תותחיות והם יודעות לארגן משו...אבל בדוגרי הם כמעט נעלו את הסניף על 40 אנשים כי הם היו עיפות והמיטה שלהם יותר עניינה אותם... אז אל תגיד שרק האחראיות והקשוחות וכל זה הולכות כי זה פשוט לא נכון....

tiki tiki

New member
אולי זה מיעוט

אבל זה קיים. אז תפסיקו כבר להתווכח עם עובדות ותקבלו אותן.

למעלה