חדשה עם שאלה :)

hilel02

New member
תיראו את התגובות שלהם..

"מזעזע".."מבהיל"..אוי באמת. נישק אותך,את מושכת אותו-את מי מעניין אם מדריך או לא? אנשים ברמה קצת יותר גבוהה מהמדריכים שלכם נמצאים בכותרות על דברים כאלו,מי שישמע. "אני הייתי פשוט בשוק...." . הדרמטיות בפורום הזה על ענייני דת מדומה לאנשים שלא היו ולא חיו בסביבת אנשים עם השקפות והנהגות שונות.

talula39

New member
אממ הילל....

אולי תיכנס לאי סי נוציא על זה את העצבים ביחד...חח האמת זה באמת סיפור קצת..מוזר ואתה חייב להודות שבנאדם כזה לא אמור להיות בהדרכה את יודע להוות דוגמא וכל זה... וחוץ מזה אני חושבת שהוא צריך להיות ברמה דתית יותר גבוהה מהחניכים וגם איך היא יכולה אחרי זה לדבר עם מדריך שלה? כאילו זה אמור להיות בנאדם שהיא יכולה לסמוך עליו...וגם באמת לך תדע מה יקרהה אחרי זה..בכל מקרהנ הוא לא צריך להמשיך להדריך אותה...

hilel02

New member
המדריכים הם ממש קודש קודשים..

דיי נו..נמאס. ילד מטומטם בן 16..17..לגיטימי לחלוטין-. וסתם ככה-בדרך כלל -אף גבר לא ניגש ישר לעניין אם הבחורה לא מראה לא שיש כניסה-תגידו מה שתגידו-לדעתי היא הקרינה לו את זה שזה בסדר,אבל שזה כבר קרה היא נורא היתה המומה כי לא חשבה שהוא באמת ילך על זה. אפשר היה לראות את זה גם לפי סגנון הכתיבה שלה-היא כתבה משהו כמו "הוא ביקש לעלות אלי..ואני כמובן הסכמתי.." למה ה-"כמובן" ? היא כן מרגישה אליו משהו-ולא בגלל שזה מגניב שהמדריך בא אליך,אלא בגלל שהוא או שווה או סתם היא טיפה התאהבה בו. אוי..כתבתי "מטומטם"..עכשיו תמר תחסום אותי לפורום.

אתה ומוצארט

אני רואה שאתם מסכימים ופשוט אין לי כוח להתלהם ולהתחיל להתווכח איתכם אני עכשיו מדבר דוגרי... זה פשוט עצוב לראות שככה אתם חושבים לא על המדריכים אלא בכלל אני באמת מתייאש כבר כשאני רואה דברים כמוכם כי פשוט אין כאן מילי' הגיון...

נטלי 100

New member
באתי מהמומלצים..

מזאת אומרת? המדריך מבקש לעלות למה לא? הוא מעוניין לדבר איתה.. (לא משנה על מה.. ומן הסתם היא חשבה שעל משהו בסניף..) ועובדה הוא דיבר על המחנה וכו'.. ואח"כ הוא מנשק אותה?! נראה לך הגיוני? אחלה רעיון להאשים את החניכה ש-היא- זו שבכלל גרמה לזה! באמת סליחה שהמדריך שלה לא יכול לשמור את רגשות שלו בצד. הוא מדריך והוא -לא- יכול לנסות לקיים קשר רומנטי עם חניכה לדעתי צריך להעמיד את הבחור במקומו ולשכוח שזה קרה.. יומקסים

אמממ

היא יכלה לדבר איתו כשנמצאים לידה עוד אנשים... אני יודעת שזה נשמע פלצני אבל מה לעשות... זאת המציאות

נטלי 100

New member
היא צריכה לנחש שהמדריך שלה

ינשק אותה? אני בטוחה שזה לא עלה בדעתה אפילו המדריך הוא דמות חינוכית שאמורה לדעת את המקום שלה -רחוק מהפה של החניכה שלו.

hilel02

New member
"המדריך הוא דמות חינוכית..."

המדריך הוא ילד-לפני הכל.

נטלי 100

New member
ילד?

המדריך הוא בן אדם לפני הכל וזה נכון. אבל ברגע שהוא נכנס להדרכה נדרש ממנו להתגבר על דברים כאלה ובטח לא לנשק סתם ככה חניכה כי הוא מחבב אותה את יהודיה דתיה ונדרש גם ממך לא לעשות דברים אבל מה? את לפעמים נכשלת אז מה לעשות את רק בת אדם ובכל זאת הכל נרשם. צריך לדעת להתגבר על פיתוים (דברים שאנחנו בתור בני אדם דתיים יודעים ומצליחים להתגבר עליהם) גם אם הם מאוד גדולים. ובתור בן אדם עם הערכים הנכונים צריך לדעת מה לעשות ומה לא לעשות. ולנשק חניכה או לקיים איתה כל קשר רומנטי זה מנוגד מאוד לערכי המדריך.

ולמה אתה קורא לעצמך דתי?

אין דתי פרווה! אין כזה דבר!!! אתה צריך תמיד להיות בשאיפה להשתפר כי אחרת אתה לא דתי! אתה כופר פשוט אין מה להגיד אני כל כך מסכים עם שומו גם בעניין הייחוד ולראות את התגובות שלכם למה ששמר כותב זה באמת עושה לי באסה כשאני נכנס לפה... איזה מן פורום זה? תקימו פורום דתי מחמד...

למעלה