צריך לצלוב אותו
חחח קצת הגזמנו, לא? אני מסכים חלקית עם דבריו של מוצארט אבל אני אגיד את זה יותר בעדינות. לדעתי את לא צריכה לבוא אליו עם אולטימטום כזה. אני מבין שכנראה בבני עקיבא שמירת נגיעה זה עניין חשוב אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה, הוא בסך הכל הביא לך נשיקה, לא התחיל חס וחלילה לגעת או יותר גרוע, הוא בסך הכל רצה לבדוק אם את חושבת לגביו משהו וכנראה שלא היה לו אומץ לשאול אותך (ויש אנשים שיותר קל להם לבדוק בדרך הזאת). הוא ראה שאת לא חושבת כמוהו ועזב אותך, הוא לא ניסה להמשיך בכוח או משהו, הוא השאיר לך זכות בחירה. את יכולה פשוט לדבר איתו ולהסביר לו שאת לא בחורה כזאת ושאת לא רוצה אותו ושלא יחשוב עלייך בקטע כזה, אני מאמין שהוא יכבד את ההחלטה שלך. אם כן תספרי את זה לקומונורית אני לא מאמין שזה מה שיהרוס את החיים שלו בכל זאת, אולי תהייה לו תקופה קצת פחות טובה אבל זה לא משהו שאי אפשר לצאת ממנו, כמובן שאני ממש לא ממליץ לך על זה, בסוף לך יהיו רגשות אשם על זה. אגב, הוא רק מדריך, הוא ילד, לא מבוגר, אז אם הוא עושה טעות צריך להסביר לו את זה, לא ישר לזרוק אותו מכל המדרגות. באמת, בכלל אנשים מגזימים על קטעים של נשיקות, מסכן חיים רמון, עושים לו ת'מוות על שטויות.