חדשה ישנה... אפשר?

קיטי08

New member
אז זה בדיוק מתאים בשבילי

אבל אני לא בכללית והילדים סיימו את הגן, אבל אני בטוחה שעם הזמן בטח אצליח להרגיז מישהו במכבי או חברה של איזשהיא מורה, או בכלל לפתוח סיכסוכים עם בעלי מקצוע נוספים (שיש להם חברים שנורא נורא נפגעים ו"חייבים", פשוט חייבים ל"קפוץ להגנתם") בקיצור מה שאני אומרת שאני בהחלט מודעת לכך שאצטרך לתרום את חלקי למאמץ המשותף. ואין לי כוונה להתנער מאחריות ציבורית חשובה זו. בקיצור- ברוכה הנמצאת ו...תודה

נייטי

New member
אם נכונות כזאת לשעשע אותנו

לא רק שהתקבלת אלא מיד קודמת לחברת פורום VIP.

נייטי

New member
סליחה, אבל תמי לא הקובעת

לא לכעוס עלי אבל משימת הג'וקים היא לא המצאה שלי. זאת משימה מהאח הגדול הקודם, והיא קורעת מצחוק. אני בכל זאת לא מוותרת עליה. אי אפשר גם לקבל VIP וגם להנות ממשימות.

תמי ס

New member
סליחה???

<נא לקרוא בטון המתאים> גיברת מינהלת, את אמנם המינהלת אבל יש גם חברים ותיקים, חברי הועד המנהל, חברי כבוד וכו'. אני מבקשת להעלות לדיון את הנושא. אני מבקשת שג'וקים ישארו מחוץ לפורום!!!!

ברבי28

New member
../images/Emo2.gif את רוצה מבצע על אובדנים ???

בתור מי שזכתה פעמיים במבצע 2+1 הייתי מוותרת ...

קיטי08

New member
לצערי גם אני כבר אחרי

אני לשם שינוי, רוצה טוב. ובנימה פחות מחוייכת- היום חזרתי מעבודה (שהתחלתי השבוע) וקלטתי שגם את פורים נחגוג בלי טליה ואז ראיתי אמא אחת שילדה בזמן שאני ילדתי, עם מנשא ותינוקת והדמעות פשוט זלגו. ניסיתי מהר לכבוש אותן בגלל שאיתי מאוד נלחץ מהבכי שלי. אבל זה שם- שמחת החג והתחפושות של הגדולים והעצב הגדול סביבה. מקוה שלא הכבדתי מידי

אםדניאל

New member
לא הכבדת

ואפילו שאין לי זמן לנשום א ו לברך את כל החדשות, ואני רק קוראת ברגעי השקט הקטנים שאני גונבת, ואפילו שאין לי זמן להתלוצץ בפולנית עם כולן, יכולה להגיד שלא הכבדת וזה בדיוק העיניין אצלנו, תמיד יש מקום גם לזה. פורים לפני 3 שנים, פגשתי משהיא שהכירה אותי בתחילת ההריון ומאז לא התראנו, ראתה אותי בלי בטן אמרה מזל טוב ואיפה היא? באמת איפה.

קיטי08

New member
הי יקרה

כרגיל, המון תודה לך,השותפות איתך עוזרת לי. אי אפשר להפסיק לחפש אותן, הא?

ברבי28

New member
ברור שלא הכבדת ...

פשוט הגעת למעוז ההומור השחור ... אני רק צחקתי, מקווה שלא הכבדתי עליך

קיטי08

New member
ממש לא

כל זמן שאפשר להשתמש בהומור, אני בעד, זה עוזר, משכיח ומקל. אבל לפעמים הדמעות מכסות על הכל. תודה

בונגרו

New member
יקירתי

תני לי להוציא את הטוב שבהודעתך: ברכות לתחילת העבודה. אני רואה שהשנה היא בסימן התחלות חדשות (דירה, עבודה). לו יהי.

קיטי08

New member
תודה חמודה

אכן נסיונות להתחלות חדשות, תודה על המעקב והאופטימיות. מאחלת לכולנו הרבה התחלות מוצלחות

נייטי

New member
../images/Emo201.gifלא הכבדת בכלל.

זאת התקופה הקשה ביותר וימים של חגים מחדדים את הכאב וקשה מאוד לשמוח במה שיש, וזה הכי מובן וברור. בעיניי חגים כמו פורים שבהם מסתוסבבים המון זבי חוטם שיכולים להתאים בול לילד שלא נולד הם בלתי נסבלים. זה בסדר לבכות גם פה. כבר אמרתי, בפורום הזה גרות ביחד הודעות כאב והודעות על תחתונים, יש לזה יתרונות גדולים ויש לזה חסרונות, ואם יהיו ימים שהעליזות פה לא תתאים לך אל תרגישי שאת חייבת לכתוב או לקרוא למרות שהתחייבת פה לתשלומים. בזמנו, כשאני עוד לא זכיתי להריון המיוחל (נאלצתי להמתין כמעט שנתיים בין האובדן לבין ההריון התקין והמבורך של תומר), נהגתי לדלג כל הזמן בין פורום אובדן לבין פורום הריון לאחר (הורות היה אז בחיתוליו ואליו בשום אופן לא נכנסתי). רוב חברותיי היו בפורום הריון ואני רציתי להיות שם. אז כשהיו לי ימים טובים, של צחוק, באתי לשם וכשהיו לי ימים של ג'יפה והרגשתי שאני לא יכולה להתמודד עם הקינאה כלפיהן אז ברחתי לאובדן ונטשתי אותן. כולן הבינו את זה ואף אחת לא כעסה על הדילוגים שלי ועל חוסר הנאמנות הפורומית שלי. אז תדעי, שגם כאן, למרות שנדמה שאנחנו שואבות פנימה, אנחנו גם יודעות לשחרר, מבינות כשאין סבלנות להלצות הטיפשיות שלנו ואת חייבת לעשות רק מה שעושה לך טוב. חיבוק ענק.

למעלה