חדשה ישנה... אפשר?

ה ו ר י ת

New member
ברוכה השווה

הניק שלך מוכר לי ממחוזות הפוריות מאחלת לך בפולניות הפריות מוצלחות,הריון מלא, עגול, תקין וידיים מלאות.

דיא

New member
בטח בטח אפשר

בואי, יש פה עוד קצת מקום. אמנם לא נוח, ובדיוק כיבו פה את האור, ואנחנו לא סובלות האחת את השניה, אבל מעניין פה. יש פרוסיות, ושלזיות, וגם איזו אחת מהממלכה, בעלי חיים (זברות), ירקות (קישוא), תצורות טבע (מעיין), כאלה שעדיין לא ברור מה הניק שלהן אומר (עדיקים?) וגם פוסטמה אחת רשמית
. בקיצור, ברוכה הבאה (ואם כן תתארגני על ההודעה השנונה והמנוסחת היטב, אנחנו כאן, מחכות
)

עדיקים

Active member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

הסברתי בכמה מפגשים מה פרוש הניק שלי אשמח לפרשן גם לך אם רק תבקשי
.

ברבי28

New member
ברוכה הבאה

כמו שראית מהתנהלות הדיון . אנחנו לא בדיוק נורמאליות פה, רוןבנו עדר של חיות בר, ירקות, ובעיקת פוסטמות אבל אנחנו אוהבות ומחבקות ותומכות אז בואי, קטעים פה

פאקא

New member
יש לי יומולדת

סתאאם, אין לי אבל הבוקר עברתי על השרשור הזה וקיבלתי הרגשה של יומולדת הוא מין מתנה משמחת וכייפית שקיבלתי כאן ככה פתאום בלי להתכוון איזה כיף לי :) בגדול אני אדם די עירוני ובעלי חיים לא כל כך בסקופ שלי, אבל כאן הם נראים די חביבים @#$%^&
פאקא

happy

New member
והפולניה שבי ישר קפצה

מה רק הגעת כבר רוצה מתנות

פאקא

New member
אצל הפרוסים מתנות זה עניין רציני

לא כמו הפולנים מגליציה שמעבירים ימי הולדת ככה בלי להרגיש בטח שאני רוצה מתנות, כל יום אם אפשר או לפחות אחת שלוקח להכין אותה 9 חודשים (ושגם ייקח 9 חודשים ל_&^%$#_ל)

למעלה