חדשה ישנה... אפשר?
חדשה כי אף פעם לא ממש כתבתי כאן ישנה כי אני כותבת כבר שנים בכל הפורומים השכנים (פוריות, אבדן, סיכון...) וגם כי אני קוראת אתכן בשקט כבר כמה חודשים... היתה לי החלטה לא ממש להיכנס לכאן כי כבר הרגשתי שייכת ל"יותר מדי" פורמים שאני נעה ונדה בינהם (מחזוריות מבאסת של פוריות – הריון בסיכון – אבדן וחוזר חלילה) וגם כי ראיתי את החברות הנהדרת שיש בינכן, וקצת חששתי להפריע...
אבל... הנה אני בכל זאת... עם הזמן שעובר בנסיונות לילד נוסף (שני) תחושת השייכות לפורמים האחרים קצת מתעמעמת אצלי. אני אמנם זקוקה להפריה כדי להיכנס להריון ולכן אני שייכת לפוריות, מצד שני "הבעיה" היא לא הכניסה להריון אלא להחזיק בו... מצד שני עברו כבר כמה חודשים מאז האבדן האחרון והאבדנים שלי הם בשבועות ראשוניים כך שפורום אבדן גם לא לגמרי מרגיש המקום הקלאסי בשבילי. ויותר ויותר מרגישה שכאן זה המקום המתאים לי... בקיצור מבקשת להתקבל. יש מצב?
חדשה כי אף פעם לא ממש כתבתי כאן ישנה כי אני כותבת כבר שנים בכל הפורומים השכנים (פוריות, אבדן, סיכון...) וגם כי אני קוראת אתכן בשקט כבר כמה חודשים... היתה לי החלטה לא ממש להיכנס לכאן כי כבר הרגשתי שייכת ל"יותר מדי" פורמים שאני נעה ונדה בינהם (מחזוריות מבאסת של פוריות – הריון בסיכון – אבדן וחוזר חלילה) וגם כי ראיתי את החברות הנהדרת שיש בינכן, וקצת חששתי להפריע...