חדשה ישנה... אפשר?

פאקא

New member
חדשה ישנה... אפשר?

חדשה כי אף פעם לא ממש כתבתי כאן ישנה כי אני כותבת כבר שנים בכל הפורומים השכנים (פוריות, אבדן, סיכון...) וגם כי אני קוראת אתכן בשקט כבר כמה חודשים... היתה לי החלטה לא ממש להיכנס לכאן כי כבר הרגשתי שייכת ל"יותר מדי" פורמים שאני נעה ונדה בינהם (מחזוריות מבאסת של פוריות – הריון בסיכון – אבדן וחוזר חלילה) וגם כי ראיתי את החברות הנהדרת שיש בינכן, וקצת חששתי להפריע...
אבל... הנה אני בכל זאת... עם הזמן שעובר בנסיונות לילד נוסף (שני) תחושת השייכות לפורמים האחרים קצת מתעמעמת אצלי. אני אמנם זקוקה להפריה כדי להיכנס להריון ולכן אני שייכת לפוריות, מצד שני "הבעיה" היא לא הכניסה להריון אלא להחזיק בו... מצד שני עברו כבר כמה חודשים מאז האבדן האחרון והאבדנים שלי הם בשבועות ראשוניים כך שפורום אבדן גם לא לגמרי מרגיש המקום הקלאסי בשבילי. ויותר ויותר מרגישה שכאן זה המקום המתאים לי... בקיצור מבקשת להתקבל. יש מצב?

תמי ס

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מבחינתי - התקבלת
. שבי איתנו, נעים כאן
. כתבת על החשש שלך להיכנס לכאן בגלל חששך מהחברות שיש בינינו. בדיוק לפני מספר ימים דיברנו על זה, שאולי יש בנות שחוששות להצטרף אלינו כי אנו נראות כמו "חברה סגורה". אז ממש לא, אמנם יצרנו לנו חברויות נהדרות
אך אנו מאד מאד (מאד) שמחות על כל אחת שמצטרפת אלינו. והלוואי שבמהרה גם תהרי ותחזיקי הריון מלא ועגול ובריא ושלם ותחבקי ילד/ה נפלא/ה בסופו. ברוכה הבאה.

נייטי

New member
../images/Emo222.gif ../images/Emo88.gifאמן לכל מילה ../images/Emo41.gif מדגישה../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

סליחה שאני מנצלת את הודעת ההצטרפות של פאקא כדי להדגיש עד כמה אני מסכימה עם תמי. ניהלתי את השיחה הזאת לגבי הרצון שלנו להזמין אלינו בנות חדשות בכמה הזדמנויות עם כמה מבנות הפורום. אני מסכימה עם מה שכתבת פאקא, שאנחנו מצטיירות קצת כמו מועדון סגור של חברות ושזה יכול להרתיע ולכן אני מנצלת את ההודעה שלך כדי להגיד: אנחנו אכן מועדון של חברות אבל אנחנו מועדון פתוח ומזמין שמאוד שמח לקבל אליו בנות חדשות וכל אחת מוזמנת להצטרף לחברות שנרקמת כאן. אני חושבת שאחת הסיבות לקשר החזק שנרקם כאן בחלוף הזמן היא המפגשים שאנחנו מקיימות ואם יורשה לי להציע לכל מצטרפת חדשה להגיע למפגשים כי זה מאוד מחזק ומחמם את הקשר אבל אין ספק שאפשר להקשר גם בלי מפגשים למי שלא מתאים לה לחצות את הקווים (וזה מובן לגמרי), ובכל מקרה כמו תמיד בתוך דינמיקה של פורום צריך סבלנות. ובלי קשר למפגשים ולדברים החכמים שכתהת אבל עם קשר לרצון שלנו לקשר, אני מברכת אותך פאקא על ההצטרפות אלינו ומודה לך מכל הלב על הכנות בהודעה שלך שאיפשרה לי לתת פתח למה שכבר מזמן רציתי לכתוב. ברוכה הבאה, ותודה שבאת.

קיטי08

New member
הי בנות

תופסת טרמפ, כתבתי כבר מספר פעמים ובאמת מבקשת כרגע להצטרף באופן רישמי. גם אני מרגישה שבאופן טבעי אני שייכת לכאן, יש לי אפשרות לסמן V על כל מה מצריך, 6 הריונות, 3 לידות ושני ילדים, כך שאני מכירה גם את האובדן, גם את הרצון לעוד ילדים אחריו אך גם השאלות הגדולות של איך להיות אמא לאחר האסון לשני המתוקים שלי, איך לשקם את המשפחה שלנו. גם אני כמו פאקא מרגישה שהמועדון פועל יפה בזכות עצמו ומבחוץ מקנאה כיוון שכאן יש שילוב מדהים של אובדן, חברות אהבה ואור. אם תקבלו אותי, אני איתכן.

שלומית76

New member
הי, אחת ליום זה מספיק

סתם... ברוכה הבאה לביתנו החמים!! יש מקום לכוווווולם.

קיטי08

New member
הבהלת אותי

לאחר הבלאגנים שהיו היום בפרום השכן, באמת נבהלתי. ואחרי זה- תודה.

זה סוג של מבחן כניסה

אם שרדת את ההכרות הראשונית איתנו, כולל ההפחדות, הכל קטן עלייך. כולל ההורות (-: (סתתתתתתתם) ברוכה הבאה

קיטי08

New member
בחודשים האחרונים

למדתי שאני יכולה לשרוד הרבה יותר ממה שחשבתי. מה שמדהים אצלכן (חוץ מז שאתן מפחידות....סתם) זה כח החיים שלכן. שמחה למקום שיודע גם להנות מהחיים עם כל כאבי הלב. תודה (ואזהר בהמשך)

תמי ס

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה קיטי

כל מה שכתבתי לפאקא תקף גם לגבייך... ברוכה המצטרפת אלינו, אני מאד שמחה שאת כאן.

נייטי

New member
בוקר טוב צוהל הרחוב

קיטי יקרה, מבחינתי את כאן כבר מזמן גם אם לא עשית לנו כניסה באופן רישמי. אכן את מהממת ויכולה לסמן V על כל מה שצריך וזה בהחלט נותן לך לא סתם כרטיס אלא פספורט שלם
. רק שתדעי, שאת ממש לא היחידה בפורום הזה, שעוד לא חוותה את התיקון של אחרי האובדן אבל יש לה ילדים מלפני (תודי שזה אחד המשפטים המטומטמים שקראת! אבל אני סומכת על ההאינטילגנציה שלך שגם הבנת אותו) (למשל הזברה הפרוסית היא דוגמא טובה אף על פי שהיא מעולם לא עברה ועדת קבלה אבל לאף אחד לא נעים לבעוט לה). ובקיצור - יו מוסטלי וולקום

בונגרו

New member
תני לי לנסות לסכם:

לא מבינות למה לא הקמתן פורום של הורות לפני אובדן אבל יאללה, תצטרפו.

נייטי

New member
../images/Emo3.gifהייתה יוזמה כזאת אבל תפוז לא אישרו

בזמנו ביקשתי גם לפתוח פורום מיוחד בשבילי: 'טיפולי פוריות אחרי אובדן של הריון ספונטני לפני הריון ספונטני תקין' אבל גם לא הסכימו. אני אומרת לך, לתפוז האלה יש בעיה שיווקית
.

קיטי08

New member
באמת לא ברור לי איך לא חשבתי על זה קודם

קודם רק התלוננתי ועכשיו ברצינות לרגע- היום בבקר הבנים חירפנו אותי וביקשו לעבור למשפחה אחרת, ואני לא ברור לי מה קשור לתיסכולים הרגילים (ביה"ס וכד) ומה קשור באופן ספציפי למצב המשפחתי הרגיש שלנו. לא יודעת אם גם אתן מרגישות בזה. תודה על ההזמנה

נייטי

New member
הנה זאת דוגמא מצויינת

להעדר הכישורים שלי
. אין לי מושג מה לענות לך. אז אני סתם יכולה ללהג ולספר לך על פילים בושמנים, על הכלים בכיור שלי, על הכביסה שמחכה לי ועל חוסר החשק המשווע שלי להזיז ת'תחת. בכלל באופן כללי אני חושבת שהטאקטיקה המומלצת עם ילדים זה לא לקחת אשמה על עצמך. מה אכפת לך לחשוב שזה קשור לתסכולים הפרטיים שלהם ולהסיר אשמה מעליך? ממילא תצטרכי לשלם על פסיכולוג בעוד כמה שנים אז לפחות היום תחיי בללהלנד של חוסר אשמה. מה את אומרת על הגישה שלי?

ברבי28

New member
אה ... זה בדיוק הקטע

מותר להגיד פה הבנים חירפנו אותי, בדיוק כמו שניתן היה למצוא אותי בתקופת המלחמה מעיינת בברושורים של פנמיות בנות בשוייץ לשלוח את הגברת בקיצור, מותר להגיד פה הכל והכל לגיטימי ואם את בכללית, או שלגננת שלכם יש חברה מספרת סיפורים - בכלל הבאת אותה פה בשיחוק

למעלה