חדשה ישנה... אפשר?

קיטי08

New member
הי נייטי

זו באמת תקופה קשה, פורים והלילה, הלילה שבו טליה נולדה לפני 5 חודשים....אוף...נמאס. אני אכן מדלגת, אבל שמחה שמקבלים אותי כאן גם עם הקושי, כיוון שמבחינתי זה לא נסיגה מהעליזות, אני לא רוצה לבחור כיוון. יש בי מזה וגם מזה. תודה על הכל!!!

טחג

New member
את לא מכבידה

אם לא פה נוכל לספר על התחושות האלה - אז איפה כן? מצטרפת למברכות ב"ברוכה הבאה". אגב, יש כאן בפורום לפחות שתי גולשות שיש להן ילדות שקוראים להן טליה. יהיה לי קצת עצוב לחשוב שאם אני כותבת על טליה שלי זה אולי מכאיב לך, אז אני מראש מצטערת ומקווה בשבילך שהכאב ידעך עם הזמן.

קיטי08

New member
תודה על הקבלת פנים

וזה שיש לך טליה משלך (וגם לשריתי, אם אני לא טועה) זה לא מכביד, באופן מוזר אפילו מנחם. אז אני אשמח לקרוא ולאחל לכולכם רק טוב. זה שם מדהים בעיניי

ממש לא מכבידה!

זה המקום. כאלו אנחנו, בוכות וצוחקות גם יחד. זה מקל על הסרעפת ושורף מלאן קלוריות. מזל טוב על העבודה החדשה!

קיטי08

New member
תודה, תודה

זה בדיוק השילוב שמתאים לי. וגם לא יזיק לי קצת לרזות. תודה על הברכות ועל חוש ההומור המפותח

דיא

New member
כמובן שהכבדת

אבל, כפי שתגלי במפגש וכפי שחברותיי יעידו, לכולנו כאן כתפיים רחבות וחסונות. אנחנו רגילות, כאמהות, לשאת את העולם על כתפינו (ולעיתים את טפינו), וגם לשאת את הכאב שלנו ושל החברות שלנו. בפורום הזה לכתפיים חסונות ורחבות תפקיד חשוב. הן יכולות לשאת את כובד הכאב, הגעגוע, והן יכולות להיות מושטות לצורך בכי או חיבוק

קיטי08

New member
חיבוק גדול בחזרה

גם אני פה בשבילכן, תודה על החיבוק והתמיכה

קיטי08

New member
הי נייטי

אכן מרגישה שיש לי אזרחות כבוד, "גם כן כבוד" בל מרגישה היום יותר מכובדת בזכות השכנות "הנאות בעיניי". אני שמחה שביקשתי גם באופן רישמי, כי עם בעיטות אני לא כל כך מסתדרת (סתם..) תודה על איך שאת

happy

New member
יאו איזה התרגשות

וואו איזה כיף. כמה חדשות
ברוכה הבאה
איזה כיף שהצטרפת.

ברוכה הבאה

אני קוראת שאת כבר מאוקלמת לגמרי
(אני לא מתבדחת איתך, כי אני לא מקובלת כאן ולא קיבלו אותי לאף קליקה למרות שהגשתי מסמכים בזמן ובמספר העותקים הדרושים (ועם ארבע טיוטות
)

תמי ס

New member
למה את סתם אומרת?

את הכי מקובלת שאפשר, את נמצאת בכל הקליקות האפשריות!

קיטי08

New member
אני מקווה

כי לרגע חשבתי ככה ואז נייטי מוסיפה דרישות חדשות (מזכיר לי את אהתהליך של לקיחת משכנתא, אושר ואז...עוד משהו קטן ו...) תודדה, ברוכה הנמצאת (לומדת ממך המון)

שלומית76

New member
מקובלת מקובלת מקובלת ../images/Emo8.gif

ומאחלת לך הריון תקין תקין בקרוב, ושנשמח כאן כולנו איתך!

happy

New member
ברוכה השבה ../images/Emo20.gif

כמה טוב שבאת. אני מקווה שננעים את זמנך

עדיקים

Active member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

או השבה איך שאת רוצה. את בכלל לא מפריעה אלא מתקבלת בשמחה.

חברות נהדרת?!?!?!

ורק לפני רגע הקישוא העגול קראה לי בהמה אוכלת עשב.... והיה דיון שלם לפני חודש בערך האם תמיס היא פוסטמה או לא.... ואלו רק הדברים שאני זוכרת ככה בשליפה. בקיצור - לא מבטיחה לך חברות, ובטח לא נהדרת, אבל יש מקום לכוווווווווווולן. את רק יכולה לשפר את מצבינו (-:

תמי ס

New member
../images/Emo6.gif הי הי - את עם הפסים

כן זברה, אני מתכוונת אלייך... לא אכפת לי שאת כתומה, גם לא שאת בת 19 (מצחיק מאד, אני יודעת) אבל יש לך איזה שהן השגות על כך שאת בהמה אוכלת עשב? על איזה חלק? על הבהמה או על העשב? תראי, אני מכירה את קישוא, היא בחורה רצינית ואינטיליגנטית, ואם היא אמרה זאת - אז יש דברים בגו. ואם את כבר מזכירה את דיון הפוסטמה את חייבת לכתוב גם מה היו תוצאותיו... אגב, כבר סיפרת למשפחה המורחבת? אם לא - יש לי הצעת ייעול, את יכולה פשוט להתנגש בחמותך עם הבטן....

למעלה