חדשה ישנה... אפשר?

ברור שיש לי השגות על הקטע של העשב.

את חושבת שה-19 זה הגיל?? זה המשקל העודף לפני ההיריון....
אבל עשב? שונאת ירקות. שונאת. ובתיאור התזונה של הזברה מתוך הויקיפדיה ששלחה לי קישוא "חברתי" רשום שאני ניזונה בעיקר מדשא, בגיוון של עלים וזרדים. סיכום - בהמה? בסבבה. עשב? כיחסה. עד כאן...(ולפני שמישהי מתחכמת תקפוץ, אז לא - אני לא מוכנה להתפשר על עשב כאמצעי עישון). ולגבי הפוסטמה.
זהירות - פולנייה משתמשת בלשון לא נאותה!!! תמיס יקרה, התשובה טמונה בגוף ההודעה שלך. אם את אומרת על הקישוא שהיא "בחורה רצינית ואינטיליגנטית" אז את אכן...פוסטמה (סליחה על הביטוי, מייד הולכת לשטוף את הפה בסבון).

תמי ס

New member
../images/Emo163.gifרגע , אני מנסה להבין

את מנסה לרמוז כאן שהרית ללא סלט העשבים שלי?? אין דבר כזה!!! ולא ענית לי לגבי ההודעה למשפחה..

הריתי ללא הסלט. נייטי הכניסה אותי להיריון

(נייטי- את רואה כמה טוב שיש לך גישה לסינגור משפטי)? ולגבי המשפחה. לא עניתי כי אני עדיין מתאוששת מהביקור שלהם בשבת. כבר נורא רציתי שהם ידעו; זה רבץ עליי. ואז הם היו אצלינו בשבת והיה ביקור מזעזע (בלי קשר להיריון). וליד הדלת חמי שאל את בעלי "מתי היא יולדת?" ו"האם עשינו את כל הבדיקות". ובזה נגמר העניין. הם אפילו לא טרחו להגיד מזל טוב - או לצעוק למה לא אמרנו קודם. אין לי כוח למשפחה הזאת...

ברבי28

New member
../images/Emo88.gif סליחה גיברת ../images/Emo88.gif

אבל זה לא היה מספיק דרמאתי, בתור מי ששמעה את הסיפור ממקום ראשון ... אנא הרחיבי ... פרטי נמקי ואיירי

תמי ס

New member
מצטרפת לדרישתה של ברבי

פרטי, נמקי והסבירי. אני דורשת את הסיפור המלא...

אני רוצה להביא דברים על דיוקם

מצרפת קישור אשר יוכיח לך את צדקת טענתי. שימי לב לסעיף "תזונה". פאקא, אל תתייחסי למחרחרת המריבות, לא שווה לקרוא אותנו בשקט, אותנו צריך לקרוא בקול גדול ולעיתים בפרצי צחוק או בכי היסטריים. יש פה משניהם. מסכימה בנושא המפגשים, אומנם, תדעי שלא תמיד יש מספיק אוכל..אבל החברה סבירה. ברוכה הבאה!

ואת עוד קוראת לעצמך חברה????

אני בחורה יסודית. קראתי את כל השרשור. מילא התזונה, אבל (מצטטת): "הזברה המצויה היא בעלת גוף בינוני ורגליים קצרות יחסית. בוגרים משני המינים מגיעים לגובה של 1.4 מטר...ומשקלם בסביבות 230 ק"ג". ועוד יותר גרוע: "הריון הזברה המצויה נמשך כ-12 חודשים...הסייח נולד במשקל של 32 ק"ג....למרות שהסייח יכול לרעות כבר כשבוע אחרי הלידה, הוא ימשיך לינוק מאימו עד גיל 16 חודש". תודה, באמת תודה. חברה - אעלק...

נייטי

New member
תראי כמה לומדים כאן

ממש פורום של אינטלגנטיות נהיה פה. פרוסיות ושלזיות שרועות זברות. מהמם. פשוט מהמם.

אה, זה מתוך התחנפות למנהלת הפורום

שהגננת (לשעבר) של הבן שלה תחשוב שכולנו כאן אינטיליגנטיות....

תמי ס

New member
גם כן חברה..

את צודקת, אי אפשר לקרוא לקישוא חברה אחרי תיאור כזה. יש לי רק שאלה לגבי עוד שני סעיפים קטנים, הייתי שמחה לקבל הסבר: 1. הזברה המצויה היא בעל חיים חברתי מאוד, החי בקבוצות משפחתיות קטנות המורכבות מזכר בוגר אחד, מכמה נקבות, ומהסייחים מההמלטות האחרונות. - פרטי נמקי והסבירי, האם כך זה גם אצלכם שם בדרום? 2. הזברות מתקשרות גם באמצעות קול: האמהות צוהלות כשהן מופרדות מהסייחים, וקולות בעת מנוסה מטורפים - זה דווקא די מתאים למספר תיאורים שלך מהעת האחרונה, לא?

הסבר זואולוגי פריפריאלי

1. התיאור בויקיפדיה היה על הזברה המצוייה. אני זברה מיזנטרופית, ולכן אני לא חיה בקהילה גדולה. בנוסף, מצויין בפירוש כי "באזורים דלים במזון הקבוצות בדרך כלל קטנות יותר", והפריפריה הדרומית היא כזכור שחונה ודלה במזון. לגבי העובדה שהקבוצות המשפחתיות של הזברות כוללות את "הסייחים מההמלטות האחרונות"...נו. את כבר יודעת שבקטע הזה אני לא חווה צפיפות יתר. שימי לב גם שקישוא טרחה למצוא תיאור של חיי הזברה שכולל את המשפט הנפלא "אחוז התמותה של הסייחים הוא קרוב ל-50%, כשרובם מתים מציד של אריות וצבועים". תודה קישוא. ננסה לעמוד בסטטיסטיקה. כבר אמרנו שאת חברה נפלאה. 2. לגבי תקשורת באמצעות קול - אכן, מתאים לתיאורים מהזמן האחרון. באופן כללי, אני זברה מעורבת עם לביאה. לא סגורה אם זה מתבטא גם בלהגן על הגורים כמו אמא לביאה, אבל בהחלט קשור לעובדה שאני שואגת עליהם לעיתים קרובות. וברור שאני צוהלת כשאני מופרדת מהסייחים. צהלולי שמחה עולים בי בוקר בוקר כשאני מפקידה אותם בגן ובבי"ס. קצת שקט. שאלות נוספות על זברות יש להפנות בהקדם. הלחיץ אותי שאני אמורה להניק 16 חודשים, ואני שוקלת להחליף את הזברה לניק נטול מחוייבות ללקטוז.

נייטי

New member
../images/Emo6.gifאני על הריצפה

אני רוצה לקחת את ההודעה שלך ולתקוע בטאגליינס למען יראו ויראו. את רק מאשררת את כל מה שכתבתי בעניין השפיות. מה את אמרת על חשופית? יכול להתאים לך. חשבתי על זה אתמול שזה יותר טוב ממדוזה למקרה שאת לא אוהבת מים.

חשופית?? אולי תהרגי אותי וזהו????

מה את חושבת - שלא אבדוק בויקיפדיה על חשופיות ופשוט אלך עם ההמלצה שלך? תראי בקצרה איך את מתארת אותי: "חשופיות היבשה ברובן פשוטות למדי ונראות כמו גוש ריר חרדלי" "החשופיות הצהובות הן דו מיניות - כל אחת מהן גם מעבירה זרע לחברתה וגם מטילה ביצים". "החשופיות שוכנות במרתפי בתים, במערכת ביוב ועל קירות בתים. לעתים הן זוחלות במערכת הביוב ויוצאות אל חדרי אמבטיה ואל מטבחים". "החשופית ניזונה מפטריות, אצות, ורקבובית מן הצומח". תודה גם לך. לכי להיות חברה של הקישוא. אתן ראויות זו לזו.

רינת200

New member
הבנת הניקרא

את אמרת שהריון הוא מניטי ניטי היציע לך להקרא חשופית חשופיות הן דו מיניות האם אני בפורום הנכון? אנא ילדים עזרו לרינת למצא את הפורום המתאים וצבעו אותו בצבעים עליזים

נייטי

New member
היא גם פיספסה את הקטע

שחשופיות לא מניקות. יש פורום עם בורדרים. שמעתי שמאוד עליז שם אבל אני לא מוותרת עליך פה אז רינת היקרה, תעשי טובה ותפסיקי לחפש מי יצבע לך את הקירקס.

עדיקים

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגתן אותי לגמרי. איזה מזל שהניק שלי "נורמלי" והוא לא שם של חיה
, מעניין איזה מטעמים הייתן עושות ממנו.

אוי ואבוי. וכל זה במחשב הפולני שלי....

רינת - להפסיק לקרוא! די עם כל ההשכלה הזאת והירידה לפרטים והאינטגרציה בין מידעים שאינם קשורים זה לזה... דברי הוצאו מהקשרם!

נייטי

New member
יש לי המון בגינה והן גם מזמינות את עצמן

הביתה לא פעם (ואז מוצאים בבוקר פסים של ריש בכל מיני מקומות ולאו דווקא אינטימיים). חשבתי אולי תרצי להצטרף לקומונה החביבה שמתגוררת בחצר שלי. מאוד נחמד להן כי להבדיל ממה שכתוב בויקיפדיה אצלי הן עברו אבולוציה והן נזונות גם מהבונזו של הכלבים ורואות האח הגדול VIP. ממש חגיגה של הרמוניה, פוריות ודו מניות. (מאידך, אם כל העניין הזה של האבולוציה ימשיך להתפתח יש מצב שבסוף הם גם יניקו ואז לא עשינו שום דבר).

זאת הזמנה זאת???

להצטרף לקומונה - לאכול בונזו - לראות האח הגדול............ אל תעלבי אבל לא ממש עושה חשק. נראה לי שאמצא לי ניק חדש לבד. בחושך. נראה לי שאכן אלך בסוף על הניק "לבד בחושך 1". אחלה ניק.

למעלה