אני מ"ט (מזרחית טהורה) וחוץ מזה אני מפחדת להגיד משהו שינוצל לרעתי בויקיפדיה ... ולגבי המפגשים ... אל תדאגי כדברי המשפט של מארי אנטואנט (בהתאמה קלה) "אם אין לחם - יאכלו פיצות" ואני הייתי מוסיפה, ורצוי במבצע שלוש ב X מדומינוס ורצוי שהקישוא תהיה הגזברית ... איכשהו יוצא שהיא עושה כסף מזה (בקרוב רב המכר "איך לעשות קופה מלחלק 150 ש"ח ל 6 אנשים ולהישאר עם 60 ש"ח ביד")
די!!!!!!!! עם מי אני אסע למפגש הפורום הבא? חבל שהנסיכה של הקישוא עדיין לא נוהגת, כי (בינתיים) היא לא מקללת... את יודעת שבאמת פולניות מתות מזה. לא מהמילים עצמן, אלא מהרעלת סבון אחרי שהן שוטפות את הפה/אזניים מהקללות.
זה פורום של כולנו כולנו פה עברנו אובדנים יש כאלה בתחילת ההריון ויש יותר מאוחר הבית הזה פתוח תמיד ואנחנו מקבלות כל אחת בהמון אהבה ועם את צריכה עזרה אז זה המקום. האמת אני גם בדילמה שלך, אני רוצה ילד שני וכבר עברנו 10 טיפולי IVF עד שהבאנו את הראשון ועכשיו אני צריכה לחשוב על השני רק המחשבה ששוב זירקות ושוב טיפולים וכל הכוח שצרכים לזה - זה לא קל אבל המחשבה על הדבר הכי יפה שיהיה אח"כ נותנת תקווה אז המון בהצלחה מיכל
זה פורום של כולנו כולנו פה עברנו אובדנים יש כאלה בתחילת ההריון ויש יותר מאוחר הבית הזה פתוח תמיד ואנחנו מקבלות כל אחת בהמון אהבה ועם את צריכה עזרה אז זה המקום. האמת אני גם בדילמה שלך, אני רוצה ילד שני וכבר עברנו 10 טיפולי IVF עד שהבאנו את הראשון ועכשיו אני צריכה לחשוב על השני רק המחשבה ששוב זירקות ושוב טיפולים וכל הכוח שצרכים לזה - זה לא קל אבל המחשבה על הדבר הכי יפה שיהיה אח"כ נותנת תקווה אז המון בהצלחה מיכל