חדשדשים בפורום...

Daniela R

New member
היי וולקאם!

שמע אתה לא צריך להתלבש בצורה מסויימת בגלל מה שאנשים יגידו.. תתחיל בקטן ולאט לאט יתרגלו. או שלא, אבל למי איכפת! מבחר הבגדים האלטרנטיבים באמת לא רב.. אבל צריך לחפש ופשפש עד שמוצאים. אני מת"א ככה שאני לא יודעת איך זה במקומות אחרים, אבל דווקא פה כן אפשר למצוא דברים. פשוט צריך לדעת איך להתאים את הבגדים ועם התוספות הנכונות בטח יצא מזה משהו פאנקיסטי.

vampire girl 1

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

עו דבן אדם חדש אז ברוך הבא אלינו הישתלוות נעימה ותהנה איפה עושים תחתימה כבר אמרו לך למלה=] שמי יוליה דרך הגב ואני גם מבינה אותך בקשר לליבוש ובאמת לדעתי קודם צריך לאט לאט אם הליבוש כדי שיתרגלו(כמובן שלא כולם:() אבל אני היתחלתי ישירות ללבוש חולצות של להקות ,לשים שחור בעיניים ושחור בכללי והיו אנשים כמובן אם תגובות לא נעימות אבל אני אם הזמן היפסקתי לשים לב וזה עבר לי היפסקתי להיפגע מזה וחשבתי תמיד על זה שהכי חשוב שאני אוהבת איך שאני מתלבשת ולא משנה מה אחרים חושבים עליי אותם אף אחד לא מכריח להיתלבש כמוני אבל בזמן האחרון אני גם אוהבת להיתלבש אלטרנטיבי,מחוך שרבולים וכו.... והאנשים שמכירים אותי כבר רגילים ורובם אוהבים את זה אפילו חחח
אז אני מאחלת הצלחה לך

ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

עצה, תתחיל להתלבש אלטרנטיבי לאט לאט. הסביבה אף פעם לא מקבלת את זה טוב, ואם זה בא בבום אחד זה אפילו יותר גרוע. תלבש חולצות של להקות שאתה אוהב. יש בתומר/מטאלשופ וגם בשווקים מה שיותר מומלץ כי זה יותר זול.
אחרי זה כשתרגיש עם זה בנוח (ותתחיל לחסוך כסף, כי זה יקר
) אז יש את וולווט ואת דנה שמוכרים בגדים אלטרנטיביים מאוד יפים. אבל גם מאוד יקרים. :/ תמיד אפשר גם לשפצר.. לחפש מציאות בחנויות מיינסטרים... בהצלחה.

היי לך =] עצה ממני-

בכל חנות "מיינסטרים" (רנואר-מן, קסטרו-מן, פוקס-מן וכו') יש יציאות "אלטרנטיביות". ב-כ-ל חנות. זה הכל שאלה של דמיון, למצוא פריטים שאולי אפילו נראים סתם רגילים ולשלב אותם עם עוד פריטים ובסוף זה יוצא בדיוק לטעמך. כל דבר יכול להיות אלטרנטיבי עם קצת דימיון =]

Anything For Me

New member
ברוך הבא

אני עדי אני לא חושבת שאתה צריך לפחד להיות מי שאתה באמת, אבל כמו שאמרו כבר אל תעשה את השינוי הזה בבת אחת, תן לזמן לעשות את שלו ובאמת הכי כדאי לך לקחת בגדים ולשפץ אותם לפי טעמך האישי, כי בגדים אלטרנטיבים יקרים בימינו בהצלחה =)

ImmortalFrog

New member
אמממ....

טוב אחרי שהייתי קוראת סמויה במשך אממ...כמה שהפורום קיים החלטתי להצטרף..!!~~~ למרות שאני לא הכי אלטרנטיבית אבל לאמשנה.. שם:אינה גיל:14 (עוד 2 חודשים...) עיר:חולון אווו ואני אוהבת נעליים..!! (אולסטאר במיוחד...) : ) אה! והיי.. בתמונה אני...

היי וברוכה הבאה ^^

אני שמחה שהחלטת לכתוב...:) אני מיכל בת 12 וחצי ממושב צמוד לגדרה...(
)

coullette

New member
יודעים מה? (מציגה תצמי)

למרות שאני כותבת פה די הרבה (מאז שהפורום נפתח כמעט) אף פעם למיטב זכרוני לא הצגתי את עצמי בצורה "רשמית". אז לכבוד המפגש היום,הנה אני מציגה את עצמי: שם:דפנה מיקום:ראשון לציון גיל:21 עיסוק:אני לומדת קרימינולוגיה באוניברסיטת בר אילן ועוד מעט מתחילה שנה ג'. תחביבים:לשמוע מוזיקה (בעיקר פאנק רוק והארדקור),להתלבש אלטרנטיבי,סרטים,ספרים,הצגות,להתפנן בבית בכיף
אממ...בגדים אהובים: חצאית סקוטית (שאני צריכה עוד לקנות),מכנסיים סקוטיות,גרבי ברך,מחוכים,נעלי אולסטאר (למרות שהן עושות לי פצעים
) המ..וזהו.אה ואני מחרימה את קסטרו.
ביי
(היום המפגש אני מתרגשת...
) ותמונה שלי כדי שתוכלו לזהות אותי:

למעלה