חדשדשים בפורום...

RoCiSTiT

New member
חדשה פה:]

אני מקווה שאני בגיל שלכם. אם לא אני אלך.אני בת 11,פריקית למעשה. מראשון. נמ. אני בגיל שלכן? לא אוהבת להיות פיצית

ברוכה:)

אני שרון והממ... טוב נו אני בת16 אבל לא נורא תשארי

hadarh111

New member
אממ

בעיקרון... הרוב פה גדולים ממך..(אני בת 16..) אבל יש כאן כמה בנות 12=] את מוזמנת להישאר:)

coullette

New member
ברוכה הבאה!!!

אני דפנה, אני גם מראשון ואני גדולה ממך ב-10 שנים(!)

purple sypper

New member
מה קורה

ילדה חדשה הצטרפה לשורותיכם. מה קורה. חדשה בפורום וחדשה בפורומים בכלל . כן לא התנסיתי עדיין. אז שלום וברכה לכולם :)

Jillian

New member
בורכה

רק... גלי את עצמך... מה שמך? גיל? מקום? עודעודועוד אני יעל ^_^

AliceInChains17

New member
welcome../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

סוף כל סוף... רואה,זה לא כזה קשה בסופו של דבר

purple sypper

New member
טוב

טוב, אז שמי ספיר , אני בת 17 , נתניה. קודם כל גם אם זה לא קשור ...לגבי הטעם המוזיקלי...טוב בואו נגיד שהוא עבר גלגולים רבים מאז התוודעותי לערוצי המוזיקה...כן תאמינו או לא...זה התחיל בסוג מסויים , עבר כמה עשורים לפני, התווסף מטאל מכל מיני כיוונים וז'אנרים, ואפשר להגיד שהטעם שלי מעורבב. כעיקרון ...אני ממש לא מתחברת למוזיקה של היום. בקשר לאופנה האלטרנטיבית.ממש התחברתי אל הסגנון הגותי האפל והנשי מלפני כמה זמן. אני מציירת וכוללת את האלמנטים האלה בציורים, אני ממש אוהבת את הסגנון לבוש ...במיוחד הגותי העתיק ולא אתנגד אם יהיו לי כמה פריטים כאלה. טוב. עכשיו השאלה שרציתי לשאול....מה זה שרשור?????!! ואיך אני רואה את ההודעות אחרי שהן התווספו.

נעים מאוד ספיר:)

אל תתרגזי לוקח לפעמים זמן לענות. שירשור זה מה שעשית עכשיו... כתבת הודעה ואני שירשרתי תגוב להודעה שלך... ונראה לי שתהני פה יש הרבה ציירים^^

למעלה