חדשדשים בפורום...

Pink Pig

New member
הו שכנה מנתניה

בקיצור שירשור זה הודעה ותגובות. יענו שרשרת תגובות. את לא צריכה לכתוב הודעה כל פעם מחדש, אם זה באותו נושא את כותבת את זה כהודעה. את רואה הודעות כשאת נכנסת לפורום או יכולה לקבל למייל התראה על תגובה.

Silent tears

New member
אומנות השרשור?

אז ככה...

קודם כל, לא צריך להילחץ אם לא עונים לך מיד. אנשים לא נמצאים כאן 24/7... אממ דבר שני- שרשור הוא בדיוק ההפך ממה שאת עשית- לא פותחים כמה הודעות חדשות באותו נושא, אלא מצרפים אותן אחת לשניה ע"י לחיצה על "הוסף תגובה". הסבר מפורט יותר תוכלי למצוא בטאגליינס ובתקנון הפורום... ואת רואה את ההודעות ע"י לחיצה על כותרת ההודעה. ההודעה נפתחת לך. אם תלחצי על העיגול הצהוב שמצורף להודעה בצד ימין, ההודעה תיפתח לך בחלון חדש... כפיש? ו.. ברוכה הבאה!

purple sypper

New member
טוב

טוב, אז שמי ספיר , אני בת 17 , נתניה. קודם כל גם אם זה לא קשור ...לגבי הטעם המוזיקלי...טוב בואו נגיד שהוא עבר גלגולים רבים מאז התוודעותי לערוצי המוזיקה...כן תאמינו או לא...זה התחיל בסוג מסויים , עבר כמה עשורים לפני, התווסף מטאל מכל מיני כיוונים וז'אנרים, ואפשר להגיד שהטעם שלי מעורבב. כעיקרון ...אני ממש לא מתחברת למוזיקה של היום. בקשר לאופנה האלטרנטיבית.ממש התחברתי אל הסגנון הגותי האפל והנשי מלפני כמה זמן. אני מציירת וכוללת את האלמנטים האלה בציורים, אני ממש אוהבת את הסגנון לבוש ...במיוחד הגותי העתיק ולא אתנגד אם יהיו לי כמה פריטים כאלה. טוב. עכשיו השאלה שרציתי לשאול....מה זה שרשור?????!!

אוווווו ברוך הבא!!!

תודה רבה על המחמאות!
באמת יש אצלנו אחל'ה אנשים. ומכירה את תופעה של אנשים ש"פוקחים עיניים" על כל דבר ומעירים הערות על הלבוש... אני גם גרה בעיר די פרמיטיבית (באר שבע..)
לגבי הכרויות: אם אתה לא מעוניין להכיר אנשים למטרות רומנטיות- ממליצה לך בחום להתרחק מערוץ ההכרויות הזה. לא מעט סוטים ואנשים דפוקים בשכל שורצים שם, ולמרות שאני לא רשומה שם, הם מציקים לי בלי סוף... לגבי חתימה: תיכנס לשינוי פרטים בכרטיס האישי דרך תיבת המסרים שלך, ותכניס שם איזו חתימה שאתה רוצה. ו.. ספר לנו על עצמך- מאיפה אתה, בן כמה, מה אתה אוהב לעשות...

dvvvd

New member
קצת עלי...../images/Emo153.gif

שם: דוד גיל: עוד חודשים 17 עיר: בת-ים (כבר השלישי!!!) אבל חי בתל אביב...המלך ג'רג פינת אלנבי שינקין אייסי: 279199070 אוהב: לבלות(מי לא...) מוזיקה ספורט-לא לראות! סרטים שעושים לי לבכות לישון אייסי דברים חמודייים נקודות וסימני קריאה....!!! לא זוכר כרגע עוד... מוזיקה:פאנק/רוק Evanescence שולטת!!!!! Linken Park system of a down three days grace blink 182 smile empty soul (מנסה..)Iron Maiden Green Day simple plan Staind Daniel Powter Busted ashlee simpson pink(לא פלויד) Avril Lavigne Jewel stacie orrico ובעברית- עיברי לידר סינרגיה! ........ ולמה אני רושם את זה? כי זה אומר עלי הכלללל
לאאא התכוונתי לשירשור שהיה פה פעם...(לינק למטה) תודה לכולם...אבל זה לא כזה פשוט חוצמזה מי רוצה שכל העולם יסתכל עליו ככה?!? אבל אני ימשיך לנסות...
וכן אני עושה לעצמי עיצובים/שיפצורים/גזירות רק שאימוש לא מסכימה לי כמעט לשים אותם(רוצים לראות??) ושוב כן זה אני...ולא אני לא מסתובב ככה(התספורת האהובה עלי רק בהגזמה...רק חסר ג'ל) זהו בערך....נראה לי שעל הדו"ח הזה אני אקבל מאה (סמייללי שמממממממח) אוהב אותכם
ואני לא צריך להגיד "רק תגובות טובות" אני סומך עליכם...

אולי זאת רק אני

פאנקיסטפאנקוזה מזהקשור לאבריל.. ובלי שיקפצו עליי אתה שומע חרא של דברים

coullette

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד

אבל פחדתי שכולם יקפצו עליי אז אני שמחה שיש עוד מישהו שחושב כמוני.. וכן,מה הקשר בין אבריל ואשלי סימפסון (!!!) לפאנק רוק?

coullette

New member
הקישור השני

זה רק טיפונת מלהקות הפאנק הישראליות. בכל מקרה תשמע להקות לועזיות כגון: THE RAMONES MINOR THREAT CIRCLE JERKS NOFX-לא הכי פאנק רוק אבל אני אישית אוהבת COCK SPARRER תוריד אותם בתור התחלה

dvvvd

New member
תודה...

אבל העיקר שאני נהנה אפחד לא אמר שקשור...אני גם אוהב דניאל סולומון אז מה?!?!?

למעלה