חדשדשים בפורום...

dvvvd

New member
עוד אחד חדש

שלווווום גמני קורא כבר כמה זמן פה ואני חייב להגיד שזה פורום פשוט קטלני עם אנשים זהב(כמה שכבר ראיתי...) תמיד חשבתי ש"פריקים" אפשר למצוא רק בכיכר דיזינגוף בלילה למזלי זה לא ככה אני מגדיר את עצמי כפאנקיסט בנשמה וולאמצאתי את אלה שמתייחסים מספיק לאופנה של זה... אישית אני לא הולך/לובש איך שהייתי רוצה גם בגלל הסביבה הדפוקה שאני גר שלא יפתחו עלי עיניים שגם ככה הם חחטטנים מספיק אני יכול להגיע מאוחר הביתה והשכנה תשאל אותי איפה הייתי...קרציות!! וזה עוד בלי המשפחה שעושים לי בעיות אבל אל תדאגו לאט לאט אני תופס אומץ ולומד לשים פס דבר שני אני בן!!!...ומשום מה בשום אופנה אין מי יודע מה מבחר לגברים אז ככה שאני בערך תקוע עם ארון בגדים רגילים...ואני לא רואה את עצמי ככה אני לא יכול ללכת ברחוב ולראות אנשים שמתלבשים בלי טאקט! אז באתי קצת ללמוד ממכם ולהרגיש בבית ביייי "בקרוב עם כינוי" נ.ב. צריך לרשום על עצמי משו בעץ הכרויות/תמונה? או שזה סתאם? אני גם די חדש פה בפורומים אז מישו יכול להסביר לי איפה/איך עושים חתימה? ....תודה

BiTcHi BliTcHi

New member
עוד חדשה=]

שלום אני אנה ואני מנתניה=] עיינתי בדפי הפורום והתרשמתי מאוד מהאנשים=] ואממ סתם כמה פרטים אני מאוד אוהבת לבוש אלרטנטיבי, מיוחד כזה, יפה, אבל כשהוא בא בהרמוניה עם אותו הבנאדם שלובש את הבגדים ולא כשהבגדים הופכים אותו לליצן (ראיתי כמה כאלה, וזה באמת לא יפה) ואממ יש לי אי חיבה לאנשים שמתיימרים ללבוש מה שהם לא, אנשים שנגיד לא מתאים להם להיות גוטיים, זה פשוט לא הם והם נראים מגוחכים ככה אבל נעזוב את זה... אה! ראיתי שיש פה אנשים שממש אוהבים נעליים עם עקב ופלטפורמה (לינק יש למטה) ולא תמיד יודעים איפה יש, אז יש את זה פה בתחנה המרכזית בנתניה, שעולים ממש ממש לא יקר! עד 150 שקל בערך ורק שתדעו למי שטען שבנתניה אין הרבה מה לחפש שידע שאם הוא מחפש במקום הנכון, הוא יידע למצוא את הדברים שאין בשום מקום אחר, ויש פה המון חנויות עם דברים יפים=] וסתם הוספתי תמונה שלי וזייהו=]

Felix TBK

New member
נמממ אני חדש

אני חדש.. פליקס(דורון) . גם חדש בכל התחום של האוםנה האלטרנטיבית. אממממ יעל הבאיאה אותי לפה... ומי שתוהה מה זה הכינוי שלי אז.. Felix The Bass Knight כן אני בסיסט בלהקה בשם Dead riality. Misanthropy לשעבר. תראו איזה תמונה מאגניבה יש לי למעטה... כן קשוח(חולצה של פינק פלויד)

ברוכה הבאה!

את מהממת! ואני לא הכי מסכימה איתך... כי אני שאני אוהבת שיער טבעי ואין לי פירסינגים וקעקועים מבחירה אז המראה שלי לא הכי נראה 'קשוח ואפל'... אבל אני אוהבת את הבגדים... זה אומר שאסור לי להתלבש ככה?:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

ברוך הבא^^ וואו שני בנים ביום אחד!:) אני שרון אגב התאקלמות נעימה=)

UnderTown

New member
לא נכון

אני כאן מהימים הראשונים של הפורום, עידן בלייד אוף פייר (למרות שחושבים שהוא בת), ויש את טוקמוברו או משהו כזה (אף פעם אין לי כח לשמות כאלה) שנמצא גם בקומונת פרויטס..

אחל'ה אנימציה. ../images/Emo45.gif

ברוך הבא! תמיד כיף שמצטרפים בנים לפורום. עידן, (או שעלי לומר עידנית...
) אתה לא לבד!

למעלה