חדשדשים בפורום...

BiTcHi BliTcHi

New member
תודה, ולא לזה התכוונתי=]

התכוונתי שיש סוג אנשים שלמשל לבוש גוטי הכי הולם אותם, ויש אנשים שלבוש גוטי לא הולם אותם יש לי ידידה שלבוש גוטי לא הולם אותה, וידידה אחרת שהלבוש הזה כאילו נוצר רק בשבילה, מבינה?=]

פחות או יותר חח

אם תוכלי לצרף תמונות עם דוגמאות אולי אני אבין יותר

AliceInChains17

New member
ברוכה הבאה:]}

אמ גם אני מנתניה ואני מהאנשים שטוענים ש-"בנתניה אין הרבה מה לחפש" אני נורא נורא ישמח אם תאמרי איפה לעזאזל מוצאים בחור הזה דברים שוים? כי באמת שחיפשתי
אע והחנות נעלים שהתכונת נמצאת ממש בחנות הראשונה כשהתחנה המרכזית נגמרת? כאילו ליד החנות לכלי בית ההיא? בכל אופן,השתלבות נעימה =]

Daniela R

New member
היי אנה

אני דניאלה
מבינה אותך בקטע של ללבוש משהו שהוא לא אתה, אבל זה יותר בהקשר לאישיות מאשר המראה החיצוני. אה ות.מ. נתניה, אני כנראה אהיה שם עוד שבוע וחצי (מיונים לצבא וזה..) אז למי שבחיים שלה לא הייתה שם את יכולה להסביר לי איפה החנות?

BiTcHi BliTcHi

New member
...=]

בואי נגיד שאת הגעת באוטובוס לתחנה המרכזית. את הולכת לכיוון המקדונלדס שם, שזה בערך כיוון היציאה, מולך מעבר לכביש את רואה חנות דלתא גדולה למעלה, בקומה שנייה, את לא חוצה את הכביש אלא פונה ימינה, את תראי את החנות אפצ'י בדרך. עכשיו ללכת עוד ישר, עד שתגיעי לחנות האחרונה שם בשורה של בגדים, (לפניי יש חנות של כל מני דברים, תכנסי בפנים יש שם ניטים ענקיים שקניתי ב30 שקל ולא מפלסטיק! ויש שם עוד המון דברים), בקיצור, את ממשיכה עוד קדימה (שזה יוצא כאילו פנית טיפה שמאלה, את תראי חנות נעליים כזאת, זאת החנות=]

היי!

ברוכה הבאה!!
ומכירה את התופעה.. אנשים כאלה נקראים בשפת העם "פוזרים". והנעליים באמת יפות... ראיתי לא מעט נעליים בסגנון בתחנה מרכזית חדשה בת"א. ב"נעלי מנהטן" יש מבחר דגמים של הנעליים עם העקב הזה- 15 ס"מ גובה. מעניין אם זה טוב למי שיש פחד גבהים...

../images/Emo24.gifברוך הבא!!!

אממ ואת החתימה אתה יכול לשנות/ליצור בעדכון העולם שלך..

ברוך הבא:)

אני שרון! סופסוף עוד בנים! את החתימה אתה עושה בעדכון העולם =] ותרגיש חופשי להוסיף הודעה ותמונה איפה שבא לך^^

coullette

New member
שלום לך!!!../images/Emo24.gif

קודם כל,אני מבינה אותך בקשר ללבוש.אבל אם אתה רוצה להתלבש בצורה מסוימת-למה אתה לא מתלבש איך שאתה רוצה? יעני זאת זכותך שים עליהם פס ותלך איך שאתה רוצה.למה הבגדים שכל הפקאצות של היום הולכות איתם זה יותר יפה? ומי קבע שצריך להתלבש באופן מסוים?? דבר שני בקשר לבעיה השניה שלך,נכון אין הרבה חנויות שיש בהם בגדים אלטרנטיביים לגברים וזה בגלל שחנויות כמו קסטרו(
),רנואר וכו' אין להם ביגוד אלטרנטיבי רב (בקושי לבנות יש אז לגברים בכלל...) אז מה שתעשה זה פשוט קח איזה מעיל עור שאפשר למצוא בכל מקום,אתה יכול גם להשתמש בבגדים שיש בחנויות רגילות ו"לשדרג" אותם למשהו פאנקיסטי.חוץ מזה שבתל אביב אם יוצא לך להסתובב דווקא יש חנויות אלטרנטיביות גם לגברים.צריך רק לחפש טוב. בהצלחה.

למעלה