חג שמח ושנה טובה

noati

New member
שנה טובה וחג שמח רגוע ומהנה

היה לי שבוע די עמוס - ורק עכשיו הצלחתי ממש להכנס ולקרוא יותר בעיון מה מתרחש כאן. אז קודם כל שתהיה לכולם כאן לאימהות המדהימות ולחיילים\ות שלהן שנה נפלאה שנת הגשמה שנה פוריה שנת בריאות ואם אפשר רק אושר וחיוכים. זהו פורום מקסים ומדהים ותמיד כייף להכנס לכאן...גם אם החוויות כבר לא ממש אותך חוויות... הילדה שלי פוצחת את השנה החדשה בנסיעה לאירופה, אותה היא מתחילה עם שני חברים מהעבודה ואח"כ תמשיך לעוד כ- 10 ימים לבד (דאגתי ללינה אצל בנות דודי ודודה שלי
כדי להקל עליה) איילת ומתגייסת איזה כייף שהחיילים שלכן הפתיעו והגיעו לחג
אלונהלה - פתיחה יפה נתת לשנה החדשה כאן....
רותיהלה- אייך? אדמוניתי - ילדתי גם היא עם שיער גלי עד מתולתל (אבא תימני) נאבקה בו שנים רבות...מידי פעם ניסתה החלקות (בגלל החברות) לשמחתי הגיעה למסקנה ולהבנה עם השיער שלה והיום היא מתהלכת איתו כמו שהוא בגאווה רבה. יש בת"א מספרה שבעיקר עובדת עם מתולתות ובהכי טיבעי שאפשר...אם בא לך לנסות
. פנה וסמדר - הפורום הזה באמת נדיר ומדהים - וזה כנראה לא מעט בזכותכן
קוליברי, אמפי, וכל שאר חובשת ה"כיפה" - לא מקנאה בכן על כמויות האוכל ואינטינסיביות הביחד...אבל אין ספק שזה פתח לשנה טובה ומתוקה
פולי- הצצתי לך בפייס נראה שעשיתם חיים אמיתיים באיטליה והבנים שלך פשוט משהו....
ים וגל - כל הכבוד על התושיה והלב הרחב שלך ושל אותו בחור מהמסעדה.. אין כמוך עשית לך ולילד שלך תחילת שנה מדהימה
ענתר - מקווה שהדברים מסתדרים אצלכם לאט לאט שתהיה שנה הרבה יותר בריאה וטובה מהקודמת
רוניהלה - לא זוכרת אם איחלתי..אבל המון הצלחה בעסק החדש...בריאות לקצין הגבוה ושנה מתוקה לך
גליליאאה - אולי אם הכסף שלך שומר עכשיו זה סמן שלא ישמור שם יותר השנה?
קרוסלה- הרבה בריאות לצעיר וכייף שהחייל בבית ומדריך בצופים זו חוויה נפלאה.
מגלית - איזה כייף להשוויץ עם הילד זה תענוג אמיתי. גם לקרוא את הסיפורים שלך זו חוויה מחויכת בפני עצמה שתהיה לך שנה מלאת סיפורים וחיוכים.
צהוב - מקווה שהילד הפתיע (לא הצלחתי לראות אם הישארת הודעה אם הוא בבית או לא) ואם לא אז שבכל מקרה דיברתם ועובר עליכם חג נעים ככל שניתן...
לימ - מקווה שהחייל יבלה איתכם את שאר החגים
עומר - כל החברה חוגגת אתך בבית? הרוזנת - אתך בכל מילה שכתבת. לקחתי את הברכה לתשומת לבי ש"לילדים יהיו הורים מאושרים"...זה מה זה חשוב!! שויו ותיתי - קצת במאוחר אבל.... הטקס של הבנים - איזה יופי ואיזו התרגשות שתהיה לכן שנה של התרגשות ודברים טובים כמה שיותר. ככה זה כששקט כאן....הגדולה במסיבה בגני יהושע של דיג'י ידוע שהגיע מפריז (שומעים את המוסיקה עד הבית שלנו) המתבגר אצל חבר, הקטנטן מול הטלוויזיה, הבעל מול מחשב אחר... היה לי זמן לקרוא כמעט את כל הדף גם את חגיגות הלילה... מקווה שלא שכחתי אף אחת
שתיהיה לפורום הזה ולבאי ביתו שנה נפלאה ושקטה

איזו ברכה מקסימה

חבל שקצת נתקעה מאחור... הרבה נשיקות לשנה החדשה. מתגעגעים אלייך בפורום. אנא הראי יותר נוכחות. אוהבת

Rוני

New member
שנה טובה אנשים יקרים, לכם ולכל המשפחה

ובעיקר לילדינו המופלאים שילכו בשלום ושיחזרו בשלום

למעלה