חג שמח ושנה טובה

את כזו חינוכית

לא פלא שיצאו לך ילדים כאלה. אנחנו שעתיים לפני וכבר יש 50%. אני נכנסת לשנ"ץ מאוחרת, בעלי טורח על 30%, וכשאקום בעוד שעה אשלים את 20% הנותרים.

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם

רק עכשיו הגעתי למחשב, התרוצצתי כמו משוגעת היום, קודם כל הכביסה של החייל (חלק ראשון) אח"כ נסעתי להורי ברמת גן כי אמא שלי הכינה לי צלי אבל אין לה מקום במקרר לאחסן אותו, אז הייתי חייבת לקפוץ אליה, עוד קצת קניות בסופר אחר מזה שהייתי בו אתמול ורק עכשיו הגעתי לעבודה. מקווה שאעבור את החג בשלום כי כרגע מרגיש לי כאילו יש לי סינוסיטיס, מקווה שלא אתקע בחג בלי אפשרות לטפל בזה. אין לי כוח לזה. איחלתי אתמול ואאחל שוב לכולכם, שנה טובה ומתוקה, שנת שלווה ושלום, בריאות, אושר ונחת לכם ולמשפחותיכם שנה טובה!!!

Alona97

New member
בוקר טוב חג שמח שנה טובה../images/Emo140.gif

אז מה אם אני לא מבקרת כאן הרבה בזמן האחרון? נראה לכן שלא אבוא לאחל שנה טובה... החג הזה אני במפלגה של גליללאה וים וגל כפול 2 איילת, אחותי לנצח, יופי שהמתנדב המתוק יוצא בסוף, וברגע האחרון הצלחת להתחמק ממפלגת האמהות המבואסות מתגייסת מותק, אני מקווה שגם את תצטרפי לאיילת, ושהחובל שלך ישייט לו הבייתה שהשנה הבאה תהיה נפלאה

כן? לא? כן? לא?

כרגע שוגרה ידיעה שרק צוות אחד נשאר והשאר יוצאים. יש לנו תיקשורת אימיילים בין ההורים. כל שנשאר הוא לדעת האם הבן שלי שייך לאותו צוות או לא. נחכה בסבלנות.

שויו

New member
שנה טובה ומתוקה ../images/Emo211.gif

שנה שלווה ובטוחה לכל באי הפורום הנהדר הזה תמשיכו לתמוך ולחזק ולהתחזק אתם נפלאים! חג שמח ומהנה שיעבור בקלות גם למשפחות שחייליהן נשארים להגן על המולדת

אלונה שנה טובה ומתוקה

נראה לי ממש לא מתחשב... מה זה לא בדקו ...כפול 2 הרבה שמחה ובריאות לכם!!!!!!!!!!!!!!!

אילת39

New member
אהובתי ../images/Emo24.gif

שנה מדהימה שתהיה לך! אושר, בריאות, אהבה וכל מה שאת מאחלת לעצמך ויותר! מתגעגעת מאוד מאוד

Alona97

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חי

גם החגים שלך הם רכוש צה"ל

לא נחמד שכל כך הרבה ימים הם לא בבית, אבל טוב שעשו את זה ביחד, בטח יקבלו ביחד את הסופ"ש הארוך של סוכות. שלי כאמור הגיע לאחר מתח גדול. כרגע ישן, ואני באמצע הבישולים, פיניתי את המטבח לבעלי, שטורח על העוף. מתוקה, שלי, אנחנו כל כך מתגעגעים אליך.... למפגש תגיעי??? נרשמת, לא?

Alona97

New member
ראית מה זה!!!

לא יודעת אם אוכל להגיע למפגש. באוקטובר מתחילה שנה"ל באוניברסיטה והיום היחידי שפנוי אצלי הוא יום חמישי,

אלונה , לדאוג לך ל "גימלים" ../images/Emo35.gif

אחרי הכל הייתה לך שפעת בחופשה הגדולה...אז תתחילי לחשוב על לגנוב כמה שעות באיזה ערב ...

שנה טובה שנה באה ..הנה הנה היא באה

אני סיימתי את מלאכתי הצנועה, אפיתי חלות מתוקות, חתכתי המון תפוחים והאיש קילף רימונים לברכות עוגת דבש נאפית כרגע... אנחנו חוגגים במשותף אצל אמי , כל אחת מהאחיות מכינה משהו .. אז נשאר רק לצאת בהקדם לא להיתקע בפקקים- שעה נסיעה. עדיין לא דיברתי עם הכסוף שלי היום, הם מוזמנים לאכול אצל משפחה ארוחת חג- ואיזה יופי יוצא לו בדיוק בזמן פנוי שהוא לא שומר. חיבוקיםםםםםםםםםםםם ענקייםםםםםםםםםםםם המון אהבה לכולם

מגלית

New member
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בחיי - איך שראיתי את הודעתך - הייתה לי צמרמורת בכל הגוף!! נכנסתי לפורום כדי לראות אם החייל שלך יצא!! אני כל כך שמחה!! אצלי 90% מוכן (זו הגישה??) - יש עוד כמה דברים של תנור אחה"צ. החייל שלי הגיע בשעה 12 והספקתי לעשות איתו "סיבוב דאווין" במרכז הישוב... הרגשתי בעננים ללכת ככה עם החייל. שתיהיה לכולנו שנה מדהימה שנה של הצלחות עם אפס אכזבות שנה של אושר, בריאות והמון אהבה שנה של שקט ושלווה שנה שבה תמיד נרשום כאן רק דברי שמחה וצהלה בקיצור שנה טובה!!!!!!!!!!!!!!!

ושלי

קיבל אתמול ביום כיף של הצוערים חולצה המעידה על כך שבלה ביום כיף לצוערים. וכמובן שיצא לסיבוב עם הכלב..........

למעלה