חג שמח ושנה טובה

שנה טובה וחג שמח לכל באי הפורום המקסים הזה

אייך שאני נהנית לקרוא את שאתן כותבות, פשוט נשים מקסימות ותומכות, מאחלת לכן שכל החיילים יגיעו הביתה לחג, ואם לא לחג הזה אז בטוח לבא, או לבא אחריו, שתהיה שנה ניפלאה שנה בריאה והצלחה לחיילים ולחיילות בכל מעשיהם ושבפורום ידברו רק על בישולים טעמים (כן...הכתי לא מעט)ו יש לי חבר טוב, שתמיד מוסיף: "ושלילדים שלנו יהיו הורים מאושרים"
אוהבת אותכם !!!

משמח מאד לקרוא על החיילים שהפתיעו את הוריהם

ואולי אף הופתעו בעצמם , משמצאו עצמם עושים חג בבית... כן תרבנה שמחות שכאלה... מצטערת בשביל מי שהבנים יחגגו בצבא...זה חלק מהחוויה שלנו - שלהם (הם לא בהכרח סובלים שם.אלה אנחנו שמרגישים צביטה ב-
). אצלי הושלמו מרבית ההכנות. ממתין עוד בישול אחה"צ , אבל זו כבר לא הטירחה שלי אלא של הכיריים... הקצינה "משגעת" אותי כבר המון זמן שאני חייבת לעשות פן. ואני , מסולסלת שכמוני , שלא יכולה לסבול את החום שהמכשיר הזה מקרין לראש , שמתקלחת וחופפת במים קרים , התפתיתי
... סבלתי חצי שעה כשבסופה אמרתי לספרית ולילדה שלי שייסתכלו עלי היטב , כי זו פעם ראשונה ואחרונה שאני מתענה כך וגם המראה לא משהו... יש אנשים שהתלתלים הם חלק מהאופי שלהם , ואני , כנראה , ביניהם. אז מנסה להתרגל עוד קצת ועם זאת ברור לי שעם המקלחת "יילך" לו הפן...טוב , הייתי חייבת לנסות...
זהו...הולכת לנמנם מעט (לא , זו לא שנת יופי...זה בהחלט כדי שהאופי שלי יהיה יותר נוח היום בערב)... מאחלת שוב שנה שקטה , שנה פשוטה, שנה שבה גלעד ישוב הביתה ואז נוכל לומר בוודאות שזו היתה שנה טובה

את חייבת לשמור על התלתלים

ואם השיער מקורזל - עוד יותר טוב. רוצי מהר למקלחת ומחקי את את מקלות הפלסטיק שמתבדרות לך ברוח. שום זכר שלא יהיה עד למפגש. מה עם איזה קליפ מעודד לשנה החדשה?

שריתי22

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה

לכל אמהות הפורום שנה של שגשוג והצלחה בכל נסיך שלי יצא רבעוש איזה כיף לי /לו /ולכל המשפחה מקוה שגם הילדים המקסימים שלכם איתכם בחג בשורות טובות אמן

ענתר

New member
שנה טובה לכל הפרום הנחמד

ולכל החיילים ולכל בני המשפחה של הפורום שנת בריאות

ע ו מ ר 4

New member
כבר כמעט חג

שנה שיוצאת לה...ושנה חדשה שנכנסת....היי ברוכה. נקווה שהשנה תהיה אלינו מחוייכת....מחובקת....אוהבת...מאושרת....שנדע לקבל איש את רעהו כמו שהוא ....שנדע להקשיב...
שתהא שנת שלום...
שמשפחת שליט תוכל לחבק את גלעד אל חיקם במהרה.
. חג שמח לכם כולכם. לילדים שנשארו לחג ביחידות.בגדודים..בשטחים...ובהגנשים. שנה מתוקה כ

colibri

New member
חג שמח

זהו, עכשיו באמת עוד מעט חג... לא מחשבת אחוזים יותר, מה שמוכן מוכן, מה שלא - נכין מחר, ומה שאי אפשר - יחכה עד השנה הבאה
שמחה עם כל אחת על הבנים (והבנות כמובן) שהגיעו או שבדרך הביתה,
גדול לכל מי שהילדים שלה סוגרים חג... ולכולם לכולם, שתהיה שנה של שקט, של בריאות, של שמחה, של רווחה, שנה של בשורות טובות, של חדשות משעממות, שנה מבורכת, שבה יתמלאו משאלות לבנו לטובה! תודה שאתן פה, ותודה שזכיתי השנה להכיר אתכן ואת המקום הזה.
נתראה בשנה הבאה!

3תיתי

New member
חג שמח! שנה טובה.

מי יתן, ונוכל כולנו לישון בשלווה בשנה זאת. הלוואי שההפרעה היחידה שנחווה, היא ציוץ הציפרים,(או במקרה שלי, החתול טיגי שרוצה שנפתח לו את הברז בחדר האמבטיה, כדי לשתות). שיהיה קל ונחמד לחיילים שלנו, ודאגתם היחידה תהיה, לבחור נופש כאן או שם, טיול או הופעה. שדאגת האמהות תהיה לבישולים ולמניקור ושום דבר אחר. קונות?

שויו

New member
בטח קונה! ../images/Emo130.gif הלוואי!

תיתי, איך הצלחת אתמול להגניב דמעות מבלי שאראה? לי לא ירדו. התרגשתי אך כנראה הריחוק מהבמה ומהחייל והמאמץ להישאר בפוקוס עליו גרמו לדמעות להחסם...

3תיתי

New member
לא בעיה!

ממילא הייתי אדומה מהשמש ואין כמו משקפי שמש להסתרת העיניים. מה זה לעודד את ההורים עם "יזכור" ו"מגש הכסף"?

גם אצלי שמעון

החתול פותח לבד את הברז כשהוא רוצה לשתות, אבל לא סוגר, ולא מבין שהכנרת מתיבשת. בלילה לא מספיק שהוא נכנס בדיוק באמצע ביני לבין בעלי, הוא גם יוצא מהחלון ומשאיר אותו פתוח אפילו שיש מזגן בחדר. אני מרגישה כמו המשרתת שלו. והוא למד, שאם אני לא מצייתת מיד, הוא מתלבש על על שידת הקש ומגרד אותה בתאווה, ומיד אני מפסיקה הכל ונעמדת לפקודתו.

3תיתי

New member
טיגי לא מצליח לפתוח

בכל זאת, ידיות שצריך לסובב, מהסוג הישן. ואם הוא רוצה שאקום, הוא רק צריך לנסות להפיל פסלים או להתמיד בנסיונות להפיל לי את הדודוק. ישר אני קמה. אנחנו פראייריות!

3תיתי

New member
הוא מתוק! ולחתול קוראים טיגר (ט' בחיריק)

יש גם קלרה (כלבה), ליאו (כלב) ומליון דגים. ואיך שכחתי? קרפי ומוצי, שתי צפרדעיות נחלים.

טיגר זה הזם של החתול שלך, אני מבינה

אצי שמעון זה החתול, והכלב טייגר. והצפרדעים שלך, בבית? בחצר?

3תיתי

New member
הצפרדעים בחצר, בבריכת הדגים.

קרפי הגיעה בעצמה. את מוצי (מוצרלה) ודוד (במלעיל) הבאנו מהמשתלה, אחרי ראיון קבלה (באמת!). דוד נעלם. מקסימות הצפרדעים הללו. גם שרות יפה וגם מתוקות.

למעלה