רעיון מעולה!!!
L Looking4CoolName New member 8/7/07 #53 רעיון מעולה!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif
Y Yvaine New member 8/7/07 #48 אומג! ../images/Emo99.gif חן אהרוני מלך עולם! |מאוהבת קשות| וחוצמזה, בועז יעשה לי כבשה ועמית כזה מסוקס ושווה ג'יז, הפיקוץ!
אומג! ../images/Emo99.gif חן אהרוני מלך עולם! |מאוהבת קשות| וחוצמזה, בועז יעשה לי כבשה ועמית כזה מסוקס ושווה ג'יז, הפיקוץ!
L Looking4CoolName New member 8/7/07 #54 ראיתי את חן אהרוני בשישי בערב@#$%../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif אל תשאלו למה, נו, די. ראיתי אותו ונזכרתי בך.
ראיתי את חן אהרוני בשישי בערב@#$%../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif אל תשאלו למה, נו, די. ראיתי אותו ונזכרתי בך.
B Ben kun New member 8/7/07 #49 ../images/Emo207.gifמשעמם לי ><../images/Emo69.gif אז אני שוב קורא כמה פרקים מהארי פוטר 6.. רק האלה שאני ממש התלהבתי מהם. למרות שמאוד אהבתי את כל הספר.
../images/Emo207.gifמשעמם לי ><../images/Emo69.gif אז אני שוב קורא כמה פרקים מהארי פוטר 6.. רק האלה שאני ממש התלהבתי מהם. למרות שמאוד אהבתי את כל הספר.
L Looking4CoolName New member 8/7/07 #55 הייתי בטוח שהגבת כבר! ../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif יו, תפוז כ"כ מעצבן אותי היום... =\\ באתי להגיד שגמאני קראתי היום ת'פרק שבו נרקיסה ובלטריקס הגיעו לסנייפ, והפלא ופלא!!! באנגלית!!!!
הייתי בטוח שהגבת כבר! ../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif יו, תפוז כ"כ מעצבן אותי היום... =\\ באתי להגיד שגמאני קראתי היום ת'פרק שבו נרקיסה ובלטריקס הגיעו לסנייפ, והפלא ופלא!!! באנגלית!!!!
B Ben kun New member 8/7/07 #57 ../images/Emo122.gifאסור להגיב פעמיים? אני ספאמר..../images/Emo3.gif../images/Emo69.gif
G Guid New member 8/7/07 #66 שמנו לב... /tapuzforum/images/emo3.gif ד``א אתה רואה אנימה? משם התוספת של ה`קון` לכינוי?
B Ben kun New member 8/7/07 #81 זה שם-משתמש עתיק.../images/Emo122.gif../images/Emo69.gif אז הייתי בקטע של אנימות, אבל למי יש כוח להרשם מחדש ולחפש כינוי חדש?
זה שם-משתמש עתיק.../images/Emo122.gif../images/Emo69.gif אז הייתי בקטע של אנימות, אבל למי יש כוח להרשם מחדש ולחפש כינוי חדש?
ד דנונה לייט New member 10/7/07 #280 יואו אבי! מתי יגיע היום שתפוזאנשים לא יעצבן אותך?!?! האמת שהוא די חביב! לא יודעת מה איתכם! לי הוא לא עושה בעיות..
יואו אבי! מתי יגיע היום שתפוזאנשים לא יעצבן אותך?!?! האמת שהוא די חביב! לא יודעת מה איתכם! לי הוא לא עושה בעיות..
D DearPrudence New member 8/7/07 #68 חזרתי מחו"ל!!../images/Emo41.gif היה ממש ממש ממש כיף^_^ לא התגעגעתי למזל האויר
Z ZoHaRoT New member 8/7/07 #70 אני מקנאה בכל מי שיש לו הוט!!!!! כי זה אומר שיש לו AXN וזה אומר שהוא יוכל (אם ירצה כמובן) לראות סטארגייט מההתחלה!!!!!
אני מקנאה בכל מי שיש לו הוט!!!!! כי זה אומר שיש לו AXN וזה אומר שהוא יוכל (אם ירצה כמובן) לראות סטארגייט מההתחלה!!!!!