חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

היה קצת עמוס בימים האחרונים, אבל תודה לזיו שרענן את זכרוננו
. שרשור החברתי הוא שרשור ה-
של הפורום, בו אתם מוזמנים להעלות את כל הגיגיכם שאינם קשורים להארי פוטר, הדמות והספר. זה המקום לסיפורים, חוויות, הצהרות אהבה ושאר נושאים חברתיים למיניהם. נגיד, זה המקום לציין ש"הבית הלבן" זו הסדרה הכי טובה שנוצרה. או המקום להגיד שנעלי פוינט זו שלמות. אנו מבקשות לא לפתוח הודעות חדשות או לנצל"ש קיימות, ובפרט לא את שרשורי
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה
. אם במקרה השתרבבה לכם שורה או שתיים על הספר, אנו מזכירות את כללי הסימונים: כל ספוילר לספר השביעי יש לסמן בכותרת באייקון
, וכל תאוריה באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו. שרשור זה, הפלא ופלא, קופץ!
. אם הוא לא קופץ, סימן שעברו 72 שעות, והגיע הזמן לשרשור חדש. אל תהססו לפנות אלינו במסר אם השרשור הפסיק לקפוץ. עד כאן, ושיהיה המשך סופ"ש נפלא
.

InBaR 85

New member
אני לא מבינה למה את מתלהבת!../images/Emo46.gif

אני אהיה ראשונה בפעם הבאה

Gummy Bears

New member
"ואז תבינו שאם אתם באמת רוצים לעשות משהו,

האדם הראשון שיעמוד בדרכך הוא אתה". "מי? אני?" "תפסו את הגמד!!!!!!!!!!!1111" ~מתפוצצת מצחוק~ אם מישהו עוד לא ראה שרקשלוש, אוצו רוצו ומצחוק התפוצצו. כולי עוד על גלי האושר מהקורס, כל חמש שניות מתקשרת לגוש נשמה מהלכת אחר ומשביעה את כולם מחדש שהם באים למפגש, בשאר הזמן מתכתבת עם אותם נשמות טהורות ומאיימת עליהם בשיסוף גרונם בעזרת פרינגלס אם הם יעזו להתחמק מאותו מפגש מדובר. ומשלימה חומר, כי לא נגעתי בפסנתר שבועיים בדיוק, אני כבר לא זוכרת איך נראה קליד וזה מאוד לא מוצא חן בעיני. (הו-מיי-מדד-ת"א, הגיעו החוברות החדשות, יש לי מינואטים של אנה מגדלנה באך ותרגילי זריזות מזורגגים והרבה סונטות ומחברת תווים חדשה ומכוערת כמו החיים [כבר הדפסתי תמונות לצפותה, אל דאגה], אבל יאי, בעיקר יש לי מינואטים של אנה מגדלנה באך ופרלודים של בעלה! צאו נא במחולות!)

Guid

New member
היאח הידד לבאך~! /tapuzforum/images/emo3.gif

שרק 3 זה סרט ענק!! -``היי, אתה. רוץ לי קפוץ לי`` -``עוץ לי גוץ לי...`` XDDDDDDD

חחח כע ענקקקק~ הקטע עם הגמד במיוחד!

הילדים של החמור: דאדיייייי! חמור: תראה איך הם גדלו כ"כ מהר.. (ראיתי באנגלית אז אם זה לא ממש היה ככה..
)

NetaOnline

New member
מישו שם לב לתאריך היום?

07.07.07 ! איזה תאריך מגניב
ראיתי אתמול שרק... לדעתי האחרים הרבה יותר מצחיקים

Dana Argamen

New member
כן אני יודעת ! מגניב D:

היום התעוררתי במיוחד ב-7 בבוקר ונשארתי ערה עד 7:07 ואז הלכתי לישון ;] *07.07.07 - שעה 07:07 - יום 7, רק חסר את הספר השביעי של HP
*

trigotrigo

New member
זה כי רולינג בעעע,

ולא חשבה על להוציא את הספר היום. מה היה לה כל כך חסר לדחות בשבועיים?

LiRs Lullaby

New member
היא רצתה להוציא את זה בשנה העשירית לצאת הספר

הראשון. מה בעע בזה?

trigotrigo

New member
לא!

כששואלים "מה שבע?", מחזירים ב"מה כמה". לא ב"כמה שבע!".

למעלה