חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

Jemma7

New member
טוב נו, אבל שלי עולה במהירות מסחררת.

בכיתה ו' לא היו לי משקפיים בכלל, ז' 1.50 וח' 2.50. תודי שקצב ההתעוורות שלי מפחיד

Lord VoIdemort

New member
אוי ווי זמיר

קראתי את השרשור של הסקס בה"פ ואז תהודעה שלך וקראתי את זה בתור "אוננות. מאת דניאלה." O____O

noosh

New member
וואי, אין לך מושג כמה אני מזדהה.

אני כלכך שונאת משקפיים, שזה לא יאומן. רק שאני גם לא יכולה להרכיב עדשות, כי העיניים שלי ממש רגישות. (תקראי את "עשו" של מאיר שלו, הוא מדבר שם על משקפיים וזה דווקא עושה קצת תחושת גאווה כזאת).

ZoHaRoT

New member
עדשות? בלע! אין את מסוגלת להכניס דברים עגולים

כאלו לעיניים שלך? אבל קחי חיבוק-

Gummy Bears

New member
אם זה עוזר לך - צרת רבים, חצי נחמה.

לא, אני לא משקפופרית, לצערי. כןכן, לצערי. יש לי בעיית מיקוד מזורגגת בעיניים, שזה אומר שהשרירים של שתי העיניים שלי יכולים לראות יופי את כל מה שהם רוצים, ככה שאני מסוגלת לזהות אנשים או לא ללכת לאיבוד בים, אבל הם לא מצליחים להתפקס על דברים מסוימים, כמו, למשל, אותיות. וככה יוצא שאני יכולה לשבת בסך הכל רבע שעה מול המחשב ואז יתחילו לי כאבי ראש, אני אשפשף את העיניים כמו מישהו שעומדת מולו ג'קר ומושיטה לו את השביעי עם הקדשה אישית, ואחרי שאני אגיע למצב ההו-כה-חביב שבו אני מתחילה לראות מטושטש ושחור גם מעבר לקריאה למשך תקופת זמן קצרה, אני אגיד "הו, טוב נו, אולי מספיק מחשב להיום". זה קורה גם עם ספרים, גם עם טלויזיה, גם עם תווים, גם עם כתיבה. וזה יכול לשגע פילים. ומרפאת אורטופטיקה, בחמותם, לא נותנים לי משקפיים. היי גאה במשקפופיותך! גאה היי! (ואם את לא, אז בחמותך, תני לי את שלך. בבקשה.)

ToryMaster

New member
מה אני אגיד, מתרגלים

אני היום לא מסוגלת לדמיין את עצמי בלי משקפיים, זה הפך לחלק מהזהות שלי.

ת'כלס! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

כ"כ התרגלתי לזה, שאני אפילו שוכח שזה שם.
אני אוהב את המשקפיים שלי. ^^

Ben kun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo69.gif

יש לי הרבה יותר מהמספר שלך (קראתי שיש לך ארבע). זה קשה, אבל את קצת מגזימה, לא? אני לא נופל במקלחת, וזה לא נורא לקום, לשים בצד ת'משקפיים, ואז ליפול למיטה, ולהתחיל לחרופ טוב-טוב. לגבי שמיכות גם אין בעיה, אני מזהה שמיכות בקלות.. אבל בכל זאת החיים עם בעיית ראייה קשים. >< וזה מעצבן ולא פייר שחצי עולם יכול להנות לו בלי משקפיים. אבל משהו אחד אני אף-פעם לא אעשה. ניתוח לייזר. יכולים להיות 2 דברים: 1. אין יותר משקפיים ועדשות לכל החיים!!! D: 2. עיוורון. >< אני לא מוכן להסתכן.

ToryMaster

New member
הסיכונים מצטמצמים בקצב מסחרר

גם המספר שלי גבוה יותר [או נמוך יותר, תלוי מאיזה צד מסתכלים] ואני ממש מסכימה, לא צריך להגזים, מי שנופל במקלחת - נופל בלי קשר לראייה שלו

רונילי92

New member
יש פיתרון. לא ניתוח.

מכירה דבר כזה? אורטו-קרדיולוגיה? (טוב ו, את לא מכירה, אבל אני אסביר....
)
חפירה
טוב.... אז היה לי די עם המשקפים, די כמו שלך (אבל אצלי זה בעין אחת 1.50, ובעין שניה זה 2.00
) נשברו לי המשקפים ושפכתי את הלב שלי בפני האופטומטריסט הגאון שלי על כמה שאני לא סובלת משקפלציים (נו, לא בכיתי, אבל הסברתי לו
), והוא הציע לי פיתרון
הנה הפיתרון יש עדשות מגע מיוחדות שנקראות 'אורטו K' (נו, קיצור של אורטו- קרדיולוגיה). אז ה'אורטו K' זה "עדשות קשות חדירות חמצן שמרכיבים אותן בלילה (כן, ישנים עם עדשות), ואז במשך היום את רואה טוב מתמיד! שש-שש, כן. עכשיו תקשיבי, משהו יותר גאוני....
אחרי בערך חצי שנה שאת מרכיבה את העדשות (אבל את חייבת לשים אותן כל לילה).... טוב, אז אחרי חצי שנה את יכולה להרכיב אותן 'יום כן- יום לא'.
סוף חפירה

ToryMaster

New member
שמעתי על זה מלא, זה נוח?

כי אני נגיד, סובלת נורא עם עדשות מגע, אז אני מפחדת

רונילי92

New member
את לא מרגישה את זה...

ואת גם נרדעת יותר טוב....
זה גורם לך לעצום את העיניים.......

Ben kun

New member
נאמ, כן, גם אני שמעתי.../images/Emo69.gif

אני רוצה לעבור לעדשות, אבל אני פוחד גם מזה. אני מפחד שבטעות אני אנקה בבוקר את העדשות בדרך הלא נכונה (קודם המנטרל-חומצה, ואז החומצה או איזה חומר שזה לא יהיה). עדשות זה יותר מדי אחראיות, לא כמו משקפיים. קמים בבוקר, שמים על האף, הולכים ככה כל היום, ואז כשהולכים לישון שוב, מניחים בצד. לא קשה.

למעלה