גריפינדור!!
M mjlk New member 10/7/07 #275 אררררררררר אני?!?!?! הפאלפאף!?!?!?!?!??!?!?!? אני תמיד יוצאת הפלפאף בשטויות האלה!!!!!!!! אבל אמרתי "סלית'רין" בפירוש!!!! ואמרתי שאקח את הכסף לעצמי!!!!!!!!! ארג ארג!!! לא רוצה!!! אני מכחישה!!!!
אררררררררר אני?!?!?! הפאלפאף!?!?!?!?!??!?!?!? אני תמיד יוצאת הפלפאף בשטויות האלה!!!!!!!! אבל אמרתי "סלית'רין" בפירוש!!!! ואמרתי שאקח את הכסף לעצמי!!!!!!!!! ארג ארג!!! לא רוצה!!! אני מכחישה!!!!
G Gryffindor Rules New member 7/7/07 #11 המממ.... עוד יומיים יומולדת וההורים כבר קנו לי את במתנה והם לא מסכימים לגלות לי אותה!! אממ היום הלכתי לשחק טניס עם חברות וזהו.. סתם יום משעמם היה היום.
המממ.... עוד יומיים יומולדת וההורים כבר קנו לי את במתנה והם לא מסכימים לגלות לי אותה!! אממ היום הלכתי לשחק טניס עם חברות וזהו.. סתם יום משעמם היה היום.
Z ZoHaRoT New member 10/7/07 #240 מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo39.gif
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo39.gif
G Gryffindor Rules New member 10/7/07 #246 תודה רבה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif כייף שזכרת לכתוב!!! תודה רבה
V Venomous Tentacula New member 7/7/07 #14 ../images/Emo210.gifנעלי פוינט זו שלמות!../images/Emo99.gif
V Venomous Tentacula New member 8/7/07 #61 ../images/Emo210.gif אבל השתיים הזה הורס!../images/Emo11.gif לא שהייתי מוותרת על שני פרקים מהארי פוטר!!!!!
../images/Emo210.gif אבל השתיים הזה הורס!../images/Emo11.gif לא שהייתי מוותרת על שני פרקים מהארי פוטר!!!!!
G Gummy Bears New member 7/7/07 #23 אחרי קרוב לבית ואחים ואחיות. ו-CSI. והפיג'מות. (פתח סוגריים, זה סתם נשמע הרבה, אלה כל הסדרות שאני רואה, סגור סוגריים.) (פתח סוגריים2, למען האמת, אני בכלל לא אוהבת את הבית הלבן, אבל שיהיה, סגור סוגריים2).
אחרי קרוב לבית ואחים ואחיות. ו-CSI. והפיג'מות. (פתח סוגריים, זה סתם נשמע הרבה, אלה כל הסדרות שאני רואה, סגור סוגריים.) (פתח סוגריים2, למען האמת, אני בכלל לא אוהבת את הבית הלבן, אבל שיהיה, סגור סוגריים2).