חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

trigotrigo

New member
לא בטוח שהיא הייתה משבצת אותו בכלל ../images/Emo6.gif

אבל אפשר להגיד שהוא קוסם, להעלים 10,000,000 אנשים בלילה זה באמת הישג

דניעל

New member
לא יודעת אם בלילה אחד

אבל אומרים שמספר האנשים שהוא "העלים" במשך ה"קריירה" שלו עומד על 20 מליון(!) מחריד!

The T Shirt

New member
../images/Emo45.gif

לרייבנקלו והפלפאף תכונות הרבה יותר נפוצות מאשר לגריפינדור וסלית'רין. הייתי יכול בכוונה לבנות את המערכת כך שתאפשר חלוקה שתצא יותר לכיוון של 25% לכל בית, ולתת מעין יתרון לגריפינדור וסלית'רין, או לחלופין, פשוט לערוך את השאלות ולמתן את התשובות של גריפינדור וסלית'רין כך שיותר אנשים יתאימו לתשובות שמביאות לבתים האלו, אבל אני מאמין שהחלוקה כמו שהיא כרגע משקפת אותנו הרבה יותר טוב. בגיל 11, ייתכן שהחלוקה הייתה הרבה יותר קרובה ל-25%, אבל כשמדובר באנשים שכבר הספיקו לבסס את האישיות שלהם, ולא נמצאים עדיין בשלב מוקדם בילדות, טבעי שיהיו בתים ויקבלו הרבה יותר אנשים. חוץ מזה, שימו לב שרייבנקלו תמיד נשארים עם 40%, הפלפאף עם 32%, גריפינדור עם 18% וסלית'רין עם 10%.יש סטיות קלות מידי פעם, אבל אני בודק את היחסים מההתחלה, ועדיין לא הייתה סטייה של יותר מ-5% מהסכומים האלו. כשמתחשבים בעובדה שסלית'רין ורייבנקלו מאוד דומים אחד לשני והפלאפאף וגריפינדור גם הם מזכירים אחד את השני (ובתור מי שניסח את השאלות ובנה את המערכת, אני יודע על מה אני מדבר,) מגיעים לתוצאה של 50%/50% בין סלית'רין ורייבנקלו לעומת הפלפאף וגריפינדור.

trigotrigo

New member
ידע זה כוח?

סתם מסתדר עם קו המחשבה על סלית'רין ורייבנקלו

דניעל

New member
אני חשבתי דווקא על

המחשבה הקרה והעניינית. כשחושבים על חוכמה והיגיון, הרבה פעמים האסוציאציה היא למישהו קר ומחושב. טוב הלב של הפלפאף דומה בחוסר הרציונאליות שלו לאומץ של גריפינדור.

Jemma7

New member
רייבנקלו../images/Emo10.gif

למרות שזו סתם מצנפת מעפנה, אני גריפינדור והיא סתם לא עלתה על זה

cavallo

New member
רייבנקלו

איזו חצופה המצנפת הזו, אמרתי לה שאני רוצה לגריפינדור!!^^

Heirloom

New member
לצערי הרב הפלפאף

זה גם ממש מוזר, כי אני לא בנאדם טוב או נחמד.

למעלה