את עדיין במסנג'ר
H half blood Yemenite New member 22/6/06 #227 למה אתם עושים את זה בכלל? ../images/Emo2.gif מה כ"כ רע בללכת לישון בשעה סבירה ולקום בשעה סבירה?
S skaramoosh New member 22/6/06 #308 תראו אותי אתמול התעוררתי בשעה 3וחצי ומאז לא ישנתי... והיום הלכתי לקניון עם סבתא שלי (שימושי כשיש אחת שמתעקשת לקנות לך בגדים לקיץ ועכשיו אני אצלה בירושלים.. ואהמ אני לא ישנתי המון זמן הקיצר..
תראו אותי אתמול התעוררתי בשעה 3וחצי ומאז לא ישנתי... והיום הלכתי לקניון עם סבתא שלי (שימושי כשיש אחת שמתעקשת לקנות לך בגדים לקיץ ועכשיו אני אצלה בירושלים.. ואהמ אני לא ישנתי המון זמן הקיצר..
ס ספירלי1 New member 22/6/06 #257 אני עוברת בית ביום רביעי הבא../images/Emo219.gif ב"ה ואין לי זמן לנשום. ולכן נטשתי קלות את הפורום. אז כדי שלא תבהלו < > הריני להכריז כי אני עדיין חיה ונושמת <אבק מהספרים>. בחייפ לא חשבתי שימאס לי מספרים..
אני עוברת בית ביום רביעי הבא../images/Emo219.gif ב"ה ואין לי זמן לנשום. ולכן נטשתי קלות את הפורום. אז כדי שלא תבהלו < > הריני להכריז כי אני עדיין חיה ונושמת <אבק מהספרים>. בחייפ לא חשבתי שימאס לי מספרים..
D dark warrior New member 22/6/06 #258 שם../images/Emo35.gif גיל../images/Emo35.gif משהו../images/Emo35.gif אנלא מכיר אותך
ס ספירלי1 New member 22/6/06 #261 נאמ ב"ה ספיר.. מצלצל לך מוכר?? בת 16 עוד חודש.. גם מצלצל לך מוכר?? עוד משהו...... מתן!!!!
D dark warrior New member 22/6/06 #271 את חייבת להגיד משו שיזכיר לי.. משו שיכה את הזיכרון שלי כזה חזק שאני אגיד שאני מכיר אותך.
D dark warrior New member 22/6/06 #276 *פנין חכמה של דמבלדור* אחד שעוזר לי להתחמק מללחוץ על הקישור של בצ'אט כי אז יתקע לי המחשב.
H half blood Yemenite New member 22/6/06 #298 מזל טוב! ../images/Emo24.gif תתחדשי! או מה שמאחלים לאנשים כשהם עוברים דירה
D dark warrior New member 22/6/06 #279 שאלה. אם יש שרשור חברתי ב"הארי פוטר-הספר" אז למה צריך פורום "הארי פוטר-חברתי"
T The Last Phoenix New member 22/6/06 #280 כי היה מישו שרצה לנהל פורום בקשר להארי פוטר.. והספר והסרט היה תפוס.. כנראה..