אני SimplEthan למקרה שלא שמת .
ד דנונה לייט New member 22/6/06 #292 לא נכון../images/Emo11.gif לך יש בעיית שפיות קשה של פיצול אישיות, כך יוצא שאתה מציף הרבה, כי פעם זה צד אחד של הפיצול ופעם זה צד שני..
לא נכון../images/Emo11.gif לך יש בעיית שפיות קשה של פיצול אישיות, כך יוצא שאתה מציף הרבה, כי פעם זה צד אחד של הפיצול ופעם זה צד שני..
D dark warrior New member 23/6/06 #342 כן.. הצפות זו באמת בעיה.. שלא הצלחתי להתגבר עליה כבר כמה שנים.
D dark warrior New member 21/6/06 #99 מאחר שזהו שרשור חברתי.. ואין לי שמץ של מושג מי את.. Shall you,please
R rds15 New member 20/6/06 #41 אין יותר אזרחות!!! וכמעט נגמר התיכון. יש רק את הבגרות בפיזיקה ב28/6, מסיבת סיום כיתתית ב29/6, בגרות בע"פ על הפרויקט במחשבים ב2/7, מסיבת סיום שכבתית ב4/7, ומועד ב' במתמטיקה ב12/7. וזהו. נגמרו 12 שנה של בצפר, שנה הבאה יג', גיוס במאי. ווהו.
אין יותר אזרחות!!! וכמעט נגמר התיכון. יש רק את הבגרות בפיזיקה ב28/6, מסיבת סיום כיתתית ב29/6, בגרות בע"פ על הפרויקט במחשבים ב2/7, מסיבת סיום שכבתית ב4/7, ומועד ב' במתמטיקה ב12/7. וזהו. נגמרו 12 שנה של בצפר, שנה הבאה יג', גיוס במאי. ווהו.
2 2 Mיכל New member 21/6/06 #142 ../images/Emo12.gifי"ג? לומדים בזה דברים שקשורים להנדסה ואלקטרוניקה או שסתם נדמה לי? בהצלחה בכל הבגרויות. גם לי יש פיזיקה . וספרות, אבל ספרות זה לא נורא.
../images/Emo12.gifי"ג? לומדים בזה דברים שקשורים להנדסה ואלקטרוניקה או שסתם נדמה לי? בהצלחה בכל הבגרויות. גם לי יש פיזיקה . וספרות, אבל ספרות זה לא נורא.
R rds15 New member 21/6/06 #149 בעקרון כן אבל אני אלמד מחשבים, לא אלקטרוניקה. ובהצלחה בפיזיקה. מקצוע ארור.
2 2 Mיכל New member 21/6/06 #164 הוא באמת ארור. אבל לפחות גיליתי שאני מצליחה לפתור בו תרגילים בלי להבין. מחשבים, לעומת זאת, זה מקצוע נסגד .
הוא באמת ארור. אבל לפחות גיליתי שאני מצליחה לפתור בו תרגילים בלי להבין. מחשבים, לעומת זאת, זה מקצוע נסגד .
M matan warrior prince New member 20/6/06 #45 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
T The Girl Who Lived New member 20/6/06 #61 מה שכנראה הצחיק את מתן זה... שלא כותבים ענגלית.. כותבים אנגלית... ואולי אתה כותב ככה בכוונה ובכלל הצחיק אותו משהו אחר..מי יודע??
מה שכנראה הצחיק את מתן זה... שלא כותבים ענגלית.. כותבים אנגלית... ואולי אתה כותב ככה בכוונה ובכלל הצחיק אותו משהו אחר..מי יודע??