ידוע שזה בכוונה.
D dark warrior New member 21/6/06 #93 בוא בנאדם לא קשור../images/Emo3.gif יצא מהחור הקבוע שלו-ScaryCommuna ובא לכתוב פה
T The Girl Who Lived New member 21/6/06 #122 חח כן אה... אבל זה נראה כאילו אתם מכירים טוב אחד את השני? אתם מכירים מתפוז או ממקום אחר??
D dark warrior New member 22/6/06 #210 בתכלס אנחנו גרים באותה עיר. ומכירים מתפוז והוא חושש לגלות לי איפה הוא גר ובצדק
T The Girl Who Lived New member 22/6/06 #244 חחח אני כבר נפגשתי עם דניאלה מהפורום...דנקי-דנונה לייט.....איך שבא לכם לקרוא לה.....
ד דנונה לייט New member 22/6/06 #293 מאיייייי!! לא דנקי ולא שמאנקי!! או דנונה או דניאלה.. ולהודעותת שפה מתחת, אני לא משנה לאקטימל, וזה לא קשור למעדן, זה פשוט עם האות ד' שאותה יש בשם שלי, וככה חברות שלי קוראות לי..
מאיייייי!! לא דנקי ולא שמאנקי!! או דנונה או דניאלה.. ולהודעותת שפה מתחת, אני לא משנה לאקטימל, וזה לא קשור למעדן, זה פשוט עם האות ד' שאותה יש בשם שלי, וככה חברות שלי קוראות לי..
ד דנונה לייט New member 22/6/06 #294 ועוד משהו.. תודי שהיה שווה בסרט נכון??? כפר סבא אחלה עיר!! *חייבת לדבר איתך דחוף בטלפון אז תהיי בקשר*
ועוד משהו.. תודי שהיה שווה בסרט נכון??? כפר סבא אחלה עיר!! *חייבת לדבר איתך דחוף בטלפון אז תהיי בקשר*
T The Girl Who Lived New member 22/6/06 #304 זאת לא היתה הכוונה! כתבתי את כל השמות כדי שהוא יבין לי אני מתכוונת...היום הוא קצת סנילי... בסדר דנונה..
זאת לא היתה הכוונה! כתבתי את כל השמות כדי שהוא יבין לי אני מתכוונת...היום הוא קצת סנילי... בסדר דנונה..