חברים יקרים! הזהרה!

מורןLA

New member
חברים יקרים! הזהרה!

למי שבא מאמריקה אני ממליצה בחום לא לחתום על שום חוזה בארץ! רק צרות, מי שאומר שאלה שבאים מאמריקה חושבים כל היום על כסף מעניין איך זה נקרא בארץ - שיא הגרידיות לשמה. אין פה ביטול חוזים כמו באמריקה ששם הלקוח תמיד צודק. תאמינו או לא אני עוזבת עם חיובים מפה ועד להודעה חדשה. תגידו לי אתם - האם זה הגיוני לשלם על מכשיר פלאפון חודש בחודשו ל3 שנים כאשר אין אני משתמשת בו? או האם זה הגיוני שמחייבים אותי על אינטרנט וכבלים שאין מחשב מחובר ואני בכלל לא בארץ? האם אני חיה בתוך בועה? האם אני מדמיינת, מה יש פה? רק נציגי שירות? אין להם סופרוויזיר? מנהלים? מנהלי חברה? בקיצור אין עם מי לדבר ... ותקנו אותי אם אני טועה...

roy269

New member
מוכר וידוע

שלמתי 3 שנים לאוראנג´ על סלולר שנגנב שבוע לאחר רכישתו לא עזרו כל הדיבורים עם המנהלים יש חוזה עם הרבה אותיות קטנות חתונה קתולית!!

כרמלה5

New member
כמה שאנחנו שילמנו לכל נותני השרות!!

בעלי היה בבזק ועשינו חיבור לאינטרנט. והוא שאל את הפקידה כמה פעמים זה כל מה שצריך לשלם כל חודש? והיא אומרת כן זה מה שאתה צריך לשלם לנו. את הלנו היא אומרת בשקט. אח"כ מגיע חשבון טלפון+ אינטרנט 1,200 שקל. ולא עוזר כלום. בעלי הלך לשם אז ההיא מבזק אומרת לו שאצלנו אין ברורים אנחנו רק גובים בשביל חברת האינטרנט. ממש עובדים עליך בעיניים. עושים לך מאפיה.

nirnir1

New member
למישהו יש נסיון עם -המקום.קום../images/Emo160.gif

גם זה קשור איכשהו לנושאי צרכנות הכוונה היא לשרותים שלהם בנושאי העברות, הגירה, הגרלת הגרין קארד וכדומה, (ולא לפורומים שלהם). משהו מנסיונכם האישי תודה

מורןLA

New member
מנסיוני האישי

יש שם איזה שהיא מודעה על עזרה בחיפוש עבודה לישראלים בחו"ל, רשמתי להם אימל פעמיים וכבר שנתיים שלא זכיתי בתשובה. בכל מקרה הגרלה לגרין כארד אני ממליצה לעשות דרך עורך דין כי יש הרבה חברות שלוקחות כסף ועובדות עליך בעיניים. בהצלחה.

Yaniv-DC

New member
סליחה... אבל...

כשאת חותמת על חוזה דירה או משכנתא את קוראת את כל האותיות הקטנות כדי שלא "תאכלי אותה" נכון? כנ"ל בכל דבר אחר. לא בארץ, לא בארה"ב ולא בשום מקום בעולם - אסור להסתפק בתשובות נציגי שרות כי מה שקובע בסופו של דבר זו חתימת ידך המתנוססת מעל תנאי החוזה. בארה"ב הלקוח לא תמיד צודק, וגם מרבית החברות הודיעו שמהלך השנה האחרונה (התרסקות כלכלית וכו´) על ביטול אופציות של ביטולים, החזרים, זיכויים וכו´. בקיצור, הגיוני - לא. חתמת על זה? אז דווקא כן...

מורןLA

New member
הלו? אנחנו בני אדם - שניירות ישלטו

לנו על החיים? אנשים עושים טעיות ובגלל זה יש להם פה וראש ומוח ומצפון וכו וכו וכו, לא סתם יצרו אותנו ככה, אז שניירות יקבעו לנו את החיים? שאנשים עושים טעיות בדרך כלל סולחים להם, אבל פה הניירות הם שגוזרות לך את הגורל, לאן הגענו? יש חתימה אז לא מעניין אותם שום דבר - זאת בעיה שלך - למה חתמת? GIVE NE A BREAK - אין פחד לאנשים בימינו. כמו שאומרים שחבר זה לא קיר, פה הניירות הם כמו חומה, וניירות אפשר לקרוע, לגזור לשרוף.... אבל לא ! יש חתימה יש חוזה - לא מעניין אותנו שום דבר!!!! מצידי שתתרושש ותגור באשפתות, תגידו נסחפתי ? זה מהלב ואני כועסת, לא כולם נולדו להיות אנשי עסקים ולדעת על מה חותמים ועל מה לא, ובגלל זה אנשי מכירות עושים כסף הם עובדים על תמימותם של אנשים שלא מבינים ולא יודעים , עובדים על כח שכנוע ומפילים אותך בפח. שורה תחתונה - אסור להיות אנשים תמימים ולהאמין לכל מה שאומרים לך. ואם אתה תמים אז תאכל אותה לכל החיים, מצטערת לא כולם נולדו תחמנים. תגידו נסחפתי ? יום טוב שיהיה לכם. ואל תענו לטלפונים כי תמיד ינסו למכור לך משהו ויאלצו אותך (לא באיומי אקדח כמובן) לחתום על חתיכת נייר שבקופי השלישי לא מבינים כלום ממה שכתוב. ההמשך יבוא ברגע של כעס ותסכול.

kloei

New member
אירופה=ישראל בעניין הזה../images/Emo7.gif

בשנה שעברה החלטנו להתחבר לכבלים של איטליה. באותיות הקטנות מאחורה כתוב שכדי לבטל את המנוי צריך להודיע במכתב 60 יום לפני. משום מה חשבתי שמדובר על 30 יום ועכשיו לא ברור לנו אם נצטרך לסחוב את המנוי הזה עוד שנה או שנוכל להחליף אותו בכל זאת.

*pachanga*

New member
לא חותמת ואל דאגה../images/Emo6.gif

אפילו חשבון בנק אין לי ... הכי קטע שעוד חודש אני טסה לניויורק כפי שתוכנן לא שונה כלום
ובנתים בחודש הזה אני גרה בת"א עד היום האחרון של הטיסה, מחפשת עבודה במלצרות משהו בשביל לחיות טוב, וממש אחלה לי עכשיו
אל דאגה גם יש לי אפה לגור ככה שאני לא חותמת על שום הסכם שכירות ותודה על ההזהרה

מורןLA

New member
אין כמו להשכיר חדר בבית מלון

גם לא צריך לחתום על חוזה - אפשר לעזוב מתי שרוצים - וגם מנקים לך את החדר - וגם אתה בפינוק של בית מלון - נכון פתרון טוב?

bump22

New member
הגיע הזמן להתעורר

שטויות במיץ אנשים שמדברים ככה עדיף שישארו באמריקה ויהיו כלומניקים כן זה הגיוני לשלם על פלאפון 3 שנים אבל חמודה עם היית מבינה עיברית אולי היית משלמת פחות על הפלאפון ישראל זה מדינה לאנשים שיודעים לקרוא יותר משלוש שורות רצוף ולא כמו באמריקה שהכול עולה 99 סנט ולא צריך לחשוב יותר מידי. וכן זה הגינוי לשלם על חיבור לאינטרנט גם כשהמחשב שלך לא מחובר. את חיה בתוך בועה מורןla בשביל סופרוויזר יש את אמריקה ובכלל מה אנשים כמוך עושים בארץ הם רק מוצאים שם רע למדינה.

michalgilad

New member
מורן

אף אחד לא מכריח אותך לקנות כלום וגם באמריקה יש חוזים זה שישראלים לא שמים על כלום זה כבר סיפור אחר, יש חוזה שכירות שאם את עוזבת לפני הזמן את משלמת ויש חוזה לפלאפון אם זה לא PREPAID ויש חוזה לביטוח של אוטו למי שעושה ביטוח, שום דבר באמריקה לא שונה אז נכון יש סופרוויזר אבל זה סתם עוד בולשיט שיגרום לך להרגיש כ א י ל ו את מדברת אם סמכות אבל גם את וגם אני יודעות שזה סופרוויזר כמו שאני מלפפון חמוץ. חייתי 4 שנים בעיר הבולשיט ואת 5 חשבתי שלמדת משהו...לפחות על בולשיט כנראה שלא... צריך לדעת בכל מקום לקרוא לא רק בישראל מעניין אם את ככה קוראת בעיברית איך את מסתדרת עם חוזים שם?

מורןLA

New member
טוב, מכריח אולי זה לא המלה הנכונה

נראה לי לשכנע זה המילה המתאימה. לאנשים מכירות יש כוח שכנוע, אולי האופי שלך הוא חזק, אבל לא כולם נולדים עם אופי חזק שכזה. אני מדברת פה על הגיון - חוזה חוזה - אבל בדרך כלל כל חוזה אפשר לשבור, אולי לשלם כנס, אבל אפשר לסבור, אני רק לא מבינה מה ההגיון לשלם על משהו שלא משתמשים בו, מה שמעניין אותם זה למכור לך אבל ברגע שיש לך בעיה הם לא שמים עלייך (לא כולם כמובן) לא מחזירים טלפוןנים ואין להם שום רצון לעזור לך בבעות שקשורות אליהם במידה מסויימת. מעניין שאני לא היחידה שמרגישה ככה שעובדים עליה בעינינים כאלו. אם הכל מבוסס על חוזה למה יש אנשים מכירות שמשכנעים אותך? שיחלקו מוצרים עם חוזים לקריאה, אם רוב החוזה גם האיש מכירות לא קורא בעצמו, אלא רק אכפת לט מהאחוזים שהוא מקבל כדי להתקיים על תמימותם של אנשים אחרים. טוב אולי אני טועה, אבל למדתי שיעור גדול מהחרים שעלה לי סכום מצטבר בקרוב ל10,000 שקל, וכולה רק חודשיים הייתי פה. ואני יודעת שיש אנשים שמשלמים עד היום ומסובכים עם חובות בבנק בגלל דברים שכאלו. כאילו שבאמריקה לא חתמתי חוזים והפרתי אותם בלי לשלם גרוש, לא כולם נולדים להיות אנשים של חוזים. יש אנשים שמנסיבות מסוימות צרכים להפר חוזה ואין להם בררה אחרת. ואין אף אחד שיבוא לקראתם. מעניין שאת החוזה של הדיאסאל במריקה הפרתי, ועברתי לחברה אחרת, אף אחד לה התקנט איתי, וכולה רק חודשיים השתמשתי בהם והם לא עמדו על הצפיות שלי, דיברתי עם סופרוייזר מיכל וזה עזר לי. תמיד שהולכים לדרגה יותר גבוהה שם זה עוזר. וביננו, ני קורא שם את החוזב שפרוש באנגלית באותיות קטנות על יותר מ10 דפים? ובכל זאת, אין בעיה שם להפר חוזים - כי הלקוח תמיד צודק, בכל אופן כנראה שאני תמיד צדקתי וגם לעיתים קיבלתי גם פיצוי של חודש חינם, לא שאני מצדיקה את הפרות החוזים, אבל לפעמים אין ברירה ואין הגיון לשלם על משהו שלא מרוצים ממנו, או שמפסיקים שימוש בו. המשך יבוא לכל תגובה...

מורןLA

New member
מדינה לאנשים שיודעים לקרוא?

תסביר לי בבקשה - אני לא מבינה מה כתבת.

bump22

New member
הסבר

מצחיק, את בזבוז זמן את לא מבינה בין ימין לשמאל גם ככה.

מורןLA

New member
מעניין תמיד חשבתי שאני בזבוז זמן

למה אין חוזים להוצאת אנשים על הורג כי הם בזבוז של זמן אני לא מבינה כלום בחיים שלי אני מודה באשמה. אני עובדת ומקבל כסף כדי לזרוק אותו אח"כ על דברים שאני בכלל לא משתמשת בהם.

למעלה