חבה מול משיכה

oferyosi

New member
מקווה שבעצך הבנת את מה שכתבת../images/Emo13.gif

סתם..לא נורא..טיפה סיבכת..אבל בקיצור...הוא חי בסרט רומנטי שלא עובד.. שאם תראה למישהי חיבה ויחס וכו' אז למרות שלא הייתה משיכה ראשונית - היא פתאום תתעורר ותבין את מה שהפסידה ותרוץ אליו כמו באגדות (או בסרט הערבי של יום שישי של פעם שהם היו רצים בין עצים בשקיעות
). במציאות זה ב99% מהמקרים לא ככה. עצוב...אבל אלו הם החיים

תגובה

אני יוצר קשרים רגשיים בלבד. אני משתדל להתענין באנשים, שאני אוהב. אני שואל אותם על דברים שחשובים להם בחיים הרגשיים, ומספר קצת מעצמי. אני משתדל לתת אהבה במעשים טובים ובמלים טובות ולהיות תמיד אמתי. אני עוזר לחברי, תומך בהם ודואג להם, מחמיא להם בכנות ואומר להם דברים יפים ומשמחים. כך אני בונה מערכות יחסים רציניות ועמוקות עם אנשים נחמדים ומענינים. זה מאד תורם רוחנית ונפשית ומוסיף ענין ועומק לחיים.

לא נכון

אני מתיחס ככה, כי אני מאמין שאני צודק בגלל חוכמת חיים והשקפות מבוססות שלי על רגשות, ובגלל חויות רגשיות שעברתי ולמדתי מהן. אין קשר לחיי המיניים ולבתולין, וטענתך רעה, מגעילה ולא הולמת.

אוטוטו25

New member
אחי...

שזה לא ישמע מגעיל אבל קראתי הרבה ממה שרשמת כאן ונראה שאתה חי בעולם משלך... בכל אופן שיהיה בהצלחה עם ההשקפה שלך ...

תודה

אני באמת חי בעולם משלי, אבל אני חושב שהעולם שלי חכם וטוב ולא מנותק מהעולם האמתי. מה שתארתי מבוסס על מקרה מאד אמתי שאני חווה בחיי, כך שאני יודע היטב מהי אהבה אמתית.

אני נגד להישאר ידידים עם מישהו שרוצים שיהיה

משהו מעבר לידידות, זה סתם מכאיב לראות את הצד השני יוצא עם מישהו/י אחר/ת ואתה עדיין תקוע שם כידיד...

זה תלוי

מה סוג הרגש. אם יש חבה חזקה, היא חשובה יותר מהמשיכה הגופנית ומעדיפים אותה. אם היתה ידידות עמוקה של שנים, לא נוטים לפרקה כשנוצרת התאהבות כי לא כדאי. אם יש אהבה חזקה וקרבה נפשית, משתדלים לשמור על מערכת היחסים ולא לפרקה בגלל גורמים פשוטים כמו משיכה, התלהבות ויצרים.

זה נשמע כאילו אתה יודע לשלוט ברגשות שלך

משהו, שגם אני אחשוב עליו וגם אתה מלא פעמים נבין שהוא בלתי אפשרי. אז נכון, יש חיבה ענקית (ושים י' שאתה כותב חיבה כי זה מבלבל לאללה... בהתחלה לא הבנתי מה זה המילה חבה) אבל אתה חושק בבחורה, ועל זה אי אפשר להתגבר, אתה רוצה אותה, רוצה לדבר ולהתרגש איתה, אבל מצד שני גם מה לחוש אותה בין זרעותיך שהיא ערומה, ועל הרגש הזה אי אפשר להשלט. אז אם לא תפרק את מערכת היחסים הזו, מה בדיוק יצא לך? בחורה שאת מת עליה אבל שיש אליה אהבה לא ממומשת. אלו חיים אלו? זה איכות חיים בכלל? זה כאילו לקום כל בוקר מחדש ולהזכר שהיא לא אוהבת אותך אבל רוצה להשאר ידידה שלך, יופי זה בכלל לא נחמה! זה אפילו יותר גרוע. עצתי לך, היא לצאת מהעולם התמים והכה מקסים שאתה חיי בו, כי זה מביא לך רק הרס.

אני

הכרתי את אהבת חיי לפני כעשר שנים, ואהבתיה כל-כך שהייתי מוכן לשאתה. לולא היתה לי חברה, הייתי מוכן לשאתה. מעולם לא רצתה בי לקשר. הייתי שמח, לו לפחות היינו ידידים, מדברים במקום עבודתה לפעמים או אפלו המשיכה לעבוד בשבילי, ויכולתי להנות מקרבתה. כעת שיש לי חברה, אני רוצה שאהבת חיי תהיה ידידתי. היא כנראה נשואה, ובכל-זאת חשוב לי להיות אתה.

Cyndi

New member
חברה שלך יודעת עליה ועל הערגה שלך אליה?

איך היא מגיבה לעניין?

ודאי

היא מעריכה את זה. לא מזמן ספרתי לה, שכעסתי על מכר שלי שהתבדח על המטפלת וזלזל בה, והגנתי עליה כי אני אוהב ומעריך ומכבד אותה, והרגשתי שחברתי הבינה, הזדהתה והעריכה אותי בגלל זה.

וגם

בזמן שיש לי חברה, אני רוצה את המטפלת כידידה ולא כחברה, אז אין סבה שחברות יעלבו מזה. כעת היא כנראה נשואה, אז אני רוצה אותה רק כידידה. לו שנינו פנויים, הייתי רוצה לשאתה.

כי

רגשותי אליה הערכה לאישיותה ורצון לעזור ולהיטיב לה ולעשות אתה דברים רגשיים. ככל שיקרב הקשר בינינו, אהנה יותר.

למעלה