חבה מול משיכה

Cyndi

New member
זה מוזר לי..

אם אתה אומר שהיית רוצה לשאתה, פירוש הדבר שאתה יותר מסתם אוהב ומעריך אותה כמטפלת. אתה בעצם מאוהב בשתי נשים, כמובן במידה ואתה אוהב גם את חברתך
אם היא תשנה דעתה ותתאהב בך כמו שאתה מאוהב בה- זה לא עלול לסכן את מערכת היחסים שלך עם החברה הנוכחית? זו לא תהיה עבורך התגשמות פנטזיה? זה יהיה פייר כלפי הנוכחית? במי מהן תבחר?

האהבה שלי אליה

היא לא התאהבות. רציתי לשאתה, לא כי הייתי מאוהב בה, אלא כי אהבתי אותה. אני אוהב אותה אהבה אמתית, לא כמטפלת ולא כאשה אלא כאדם. אני אוהב את אופיה הטוב. אני אוהב להיות אתה, לדבר אתה ולעשות אתה דברים רגשיים. אני רוצה לעזור ולהיטיב לה מתוך אכפתיות ואהבה, להראות לה שאני חושב עליה דברים טובים והיא חשובה ויקרה לי. קרבה גופנית יוצרת קרבה נפשית. ככל שאהיה אתה בקשר קרוב יותר, אהנה ממנה יותר. אם היא תרצה אתי קשר מכל סוג, אפלו רק לדבר לפעמים, אסכים ברצון. אקוה, שתרצה אתי קשר קרוב ככל האפשר, או שזה יתפתח בהמשך לקשר קרוב כי הרגש יתפתח בה. עדיף לי להיות אתה בקשר רחוק ולהנות ממנה קצת מלא להיות אתה בשום קשר ולסבול מגעגועים לא ממומשים אליה.

זה לא שאני יודע לשלוט

זו אמת, לדעתי. הנפש חשובה יותר מהגוף, ורצון נפשי חזק מרצון גופני. כשיש אהבה מאד חזקה, היא מתגברת על הגורם הגופני וקובעת.

וגם כן

אני מוכן לידידות לא בגלל יכולתי לשלוט, אלא בגלל אופי אהבתי לאנשים מסוימים. כשאני אוהב את האופי של אדם ורוצה אתו קשר רגשי, זה מאפשר לי להנות מכל קרבה רגשית אתו.

תגובה

את האמת אני לא באמת יודעת עד כמה הם באמת ידידים, נראה לי יותר שהוא חי באיזו פנטזיה על המטפלת שלו והיא אין לה שום חלק ודבר בעניין. אני גם לא אתפלא אם יש לו בעיות מעבר ,קצת מוזר כל ההתבטאויות שלו פה בפורום הוא מאוד מתעקש על הדעות שלו ולא מוכן לשמוע דעות של אחרים בעוד הוא זה שהעלה את נושא ההודעה!!!!! קייצר אדם אוהב וחושב (יהודה) העלת איזשהו נושא פה בפורום, לך יש את הדעות שלך וככה זה ישאר, לאנשים אחרים יש את הדעות שלהם וככה זה יישאר. אם אתה לא מוכן להיפתח ולשמוע את דעותיהם של האחרים אל תעלה את דעותייך כי זה סתם בזבוז זמן לך ולכולנו....

לא פנטזיה

בשום אופן, יש לי אהבה חזקה אליה. היא לא רוצה קשר אתי ומעולם לא רצתה, וסביר שלעולם לא תרצה. נסיתי לשכנעה ולא הצלחתי, היא מתעקשת. אני עצוב שנים שאהבתי אליה לא יכולה להתממש, סובל ומצטער. אני אוהב אותה בעל כורחי בנגוד לרצוני בגלל אופיה הטוב, ואינני יכול להפסיק זאת. אין לי בעיות, אני בוגר בנפשי, בונה מערכות יחסים מעמיקות, מתכנן את חיי ברצינות, משוחח היטב עם אנשים ונותן אהבה. קראי נא את ההודעה שכתבתי בשם: "נכון עופריוסי" בשרשור הזה, המתארת את אהבתי למטפלת, ותביני כמה לא היית רגישה.

lovelyAnonymus

New member
עדיף לעזוב

בלי קשר למשיכה, אם אתה נמצא עם אחת שאתה אוהב ואתה יודע שהיא אוהבת מישהו אחר, יכאב לך. נגיד היא אוהבת מישהו אחר ולא מקיימת איתו שום קשר גופני, זה עדיין (אפילו עוד יותר) יכאב לך. הכאב שלך יהיה לא רק כי היא לא נוגעת בך, אלא גם כי יש לה חלק בלב ששייך למישהו אחר ולעולם לא יהיה שלך.

מה?

האדם יצור חברתי, וכל אדם אוהב הרבה אנשים ביחד כל החיים. בהתחלה אנחנו אוהבים את הורינו, אחר-כך את משפחתנו, אחר-כך חברים, לפעמים חית-מחמד ואחר-כך בן-זוג. לא יתכן, שאדם יאהב רק אותי ולא יאהב עוד אדם אחר. אם אני אוהב אותה, אני רוצה להיות אתה. זה שהיא אוהבת גם אנשים אחרים זה הדבר הכי טבעי שיכול להיות.

אתם לא מבינים

שהקשר עם האדם שבה הרבה יותר חשוב לי מהאשה והרומנטיקה? לא אכפת לי, איזה סוג קשר זה. אני רוצה להיות אתה בקשר רגשי בגלל אישיותה הטובה. להיות אתה, לדבר אתה, לעשות אתה דברים רגשיים ומענינים, לעזור ולהיטיב לה. לפתח אתה מערכת יחסים. אני אוהב אותה, לא סתם מאוהב בנשיותה או משהו כזה.

ולכן

אם אהיה אתה בקשר של מגע, יספק אותי רגשית כי יצור קרבה בינינו, וקרבה גופנית מגבירה קרבה נפשית.

טוב

כשיש התאהבות, קשה להיות ידידים. כשאין התאהבות אבל יש אהבה רומנטית מסוג אחר, כמו שהיתה לי למטפלת, אפשר ורצוי להיות ידידים.

lovelyAnonymus

New member
אז באותה צורה אתה יכול "לאהוב" גבר

אם כך זו לא אהבה, זו פשוט חברות אמת. ידידות גדולה או משהו כזה, לא אהבה רומנטית.

לא

יש אהבה רומנטית, שאינה התאהבות, אלא רגש עמוק יותר. האופי של האדם משפיע חזק וממלא את האוהב בהתרגשות עמוקה, בשמחה עצומה ובהקשרות של כל חלק בעולמו לעולם האהוב. הוא ממלא את ישותו המחשבתית והנפשית ומקבל משמעות וחשיבות חזקה בשבילו, וגם נותן משמעות וחשיבות חזקה לחייו. לומדים להכיר ולהרגיש את החלקים הכי עמוקים בנפש ובאישיות של האהוב. זה הרגש, שנשאר כל החיים אחרי שההתאהבות חולפת. הסחפות עם תשוקה והתלהבות חיצונית זה דבר פשוט וחולף, שאפשר להתגבר עליו ואין לו הרבה חשיבות. אהבה אמתית היא לדבר פנימי.

lovelyAnonymus

New member
פעם שאלתי את חבר שלי -

שמע, מה אם הייתי עכשיו אומרת לך שאני בעצם גבר, קוקסינל למעשה, שהתחפש לאשה. האם היית ממשיך לאהוב אותי? והוא ענה- כן. גם אם היית גבר. כי אני אוהב את האישיות שלך. ומה איתך? אם היית מגלה שהבחורה הזאת היא בעצם בחור, האם האהבה "העמוקה והאמיתית" שלך היתה נעלמת פתאום?

למעלה