זריקת כפפה, (רעיון)

יש בעיה אחת לדעתי

יש המון המון חנויות ברחבי הארץ לאומנות, ונכון שיש את אלו שיותר קונים בהן, אבל יש כאלו שמגיעי אליהן, נאמר 2-5 בנות, אני לא מאמינה שחנות כזו תרצה לעשות הנחה, בשביל מה להן בעצם? אם מגיעות נניח 20 בנות לחנות אחת, אז ניחא, אולי יסכימו, וגם תלוי באיזה סכומים קונים, אם קונים במאתיים ש"ח פעם בחודש, לא יודעת אם הם יסכימו. אני יודעת שאני קונה ב"פסטל" שבאיזור ירושלים, כי שם יש לי הנחה מתוקף תפקידי בקיבוץ, ולא כי אני קונה הרבה, אם הייתי סתם אחת, לא חושבת שהם היו עושים הנחה. לדעתי אי אפשר לבקש מכל חנות כזו שיעשו הנחה, אלא לחשוב על חנויות יותר מרכזיות, (לא כלכך מכירה באיזור המרכז וצפונה, מלבד "בורק" בתל אביב) שמהן אפשר לבקש שיעשו הנחה לחברי הפורום ואליהן נלך, נאמר בכל עיר 2 חנויות מרכזיות. ואיך ידעו שאנחנו חברי פורום ולא סתם קוראים סמויים שמתחשק להם לקבל הנחה? צריך לעשות איזה כרטיס ביקור, שנעבירו דרך רשימת התפוצה לכל אחד ברשימה, ועם זה נלך לחנות, כמובן צריך להראות בחנות שעם זה אנחנו קונים ולא כל אחד שמתחשק לו יאמר שהוא מהפורום בתפוז. אני יודעת שלחלקכן זה ישמע מצחיק שאני בעצם שומרת כלכך על החנויות, אבל במצב של המיתון של היום, זו הפרנסה שלהם, ואני לא חושבת שכל אחד שנכנס לקרוא הודעה, צריך לקבל הנחה, אלא רק מי שבאמת פעיל. כמובן שזו דעתי. יום טוב לכולם

לא קראתי את כל ההודעות בשרשו

בשרשו, עקב חוסר זמן, אז אני מתנצלת אם חזרתי על משהו שכבר נאמר.

lilachh

New member
יערה- יש הרבה חסרונות והרבה יתרונות

קצת סבלנות...מתגבש רעיון עם אביבה.
שיהיה יום נהדר

למעלה