זריקת כפפה, (רעיון)

עינתפ

New member
קיבלתי, קיבלתי לא להלחץ.. פשוט

חשבתי שיהיה פיצוץ של מסרים בסה"כ קיבלתי 8 מסרים.

lilachh

New member
עינת - אם בכל זאת שמות אז..

אולי כדאי לפחות, אם את מוכנה כמובן, לאסוף את השמות של כולם, לא רק של הצפון, ככה אם יהיו עוד הנחות מחנויות המרכז או מקומות אחרים נוכל להעביר את אותה רשימה ולא נצטרך להכין עוד רשימה, ובסה"כ ככה גם אם הצפוניות יבואו למרכז ולהיפך נוכל להנות מההנחה...

lilachh

New member
אגב פניתי ללורד-מנהל פורום מתכונים

אולי יוכל לייעץ או לעזור...יחזור אלי מאוחר יותר במסר...אעדכן אתכן כשיהיה מה...

עינתפ

New member
אז יאללה, תתחילו להפגיז אותי במסרים

רק אולי תכתבו גם אזור שנוכל לפצל את הרשימה אזור צפון ואזור מרכז??

Lורליי

New member
עכשיו חזרתי ממסע קניות

אז במרכז יש גם חניות... ויש אחת ברחובות, אני קיבלתי שם 20% הנחה (רק כי קניתי אצלו כמה פעמים) אז אולי הוא יהיה מוכן... החנות היא לב התחביב אגב צפו למבול שאלות בקרוב... קניתי סטפים וקראקל ומפיות... ברגע שאני אנוח קצת אני אתחיל לקרוא ולהתנסות....

לב התחביב - ברחובות, רח´ המנוף 6

זה ליד מכבי האש במתחם של יורוקום. שווה להעיף מבט. בבדיקה שגרתית שערכתי על כמה מחירי מוצרים שם, גיליתי שהוא הרבה יותר זול. האיש שם נחמד שמוכן לעזור ולייעץ וגם אני קיבלתי הנחה של 20% על בדי הקנווס.

א אוהל

New member
ההצעה שלי

פשוט לגשת לחנויות ולהגיד שהגענו דרך פורום אמנות שימושית בתפוז וכך לקבל את ההנחה. זה עבד בפורום אחר שהשתתפתי בו.

max63

New member
../images/Emo23.gifאילו היה לי זמן...

אילו היה לי זמן, הייתי פותח קו ייצור רק עבורכן, יקירות.

av_i_va

New member
תעצרו את כל התהליך בבקשה!!!!

אולי הרעיון טוב אבל לא דרך הביצוע כפי שמוצג כאן. שום רשימה לא תמסר לאף גורם מחוץ לפורום!!!!! זו רשימה חסויה ולא ניתנת להעברה!!!! אבקש להפסיק מיד כל פעילות בנדון!!! ניתן לבדוק את הנושא בהיבטים אחרים.

idithgal

New member
יש לי רעיון קצת "אמריקאי" אבל

אולי אפשרי לישום - אולי תהייה אפשרות להדפיס מהפורום (קובץ תמונה וכו´) ספח כמו "קופון" כזה של הנחה, חברי הפורום ידפיסו אותו והחנויות יקבלו? מה דעתכן?

av_i_va

New member
בדיוק זה הכוון../images/Emo127.gif

העניין צריך להיות דו כווני. בקרוב אפרסם כאן את הרעיון שמתגבש ונוכל להעלות את הנושא לדיון מחודש.

אגב, כך נעשה גם בפורום גינון בתפוז

לפני כשבועיים תם מבצע של צמחי תבלין. זמן מה פורסמה רשימה של הצמחים, המשתלות שהשתתפו במבצע, ובטאג´ ליין "רצה" הודעה שאיפשרה להדפיס את שובר ההנחה בגובה 10%.

למעלה