זריקת כפפה, (רעיון)

עינתפ

New member
זריקת כפפה, (רעיון)

חשבתי אולי אפשר לפנות למנהלי חנויות שאנחנו מפרנסים אותן יפה מאוד, שיתנו הנחה (אפילו הקטנה ביותר) לחברי פורום תפוז. נראה לכן שיש אפשרות כזו?

lilachh

New member
עינתפ - הצעתי את הרעיון הזה לאביבה

לפני שבועיים שלושה, מן מועדון חברים שכזה...כמו שיש אגב בפורום מתכונים....לדעתי מה שצריך לעשות זה פשוט לדבר עם בעלי החנויות ולראות מה דעתן, הרי בסה"כ צריך את הסכמתן והעביר להם את רשימת חברי הפורום או משהוכזה. בכל מקרה זה רעיון הדר ולדעתי גם משתלם לבעלי החנויות כי אם משתתפות בפורום ייראו שיש באזורן חנויות שנותנות הנחה הן תעדיםנה ללכת לחנות עם ההנחה מאשר לחנות האחרת....

dili

New member
ולא לשכוח את הפרסום שהחנויות מקבלות

פה...לדעתי, מגיעה לנו הנחה

רינס

New member
רעיון מצויין -בפורום המתכונים של

תפוז הצליחו לארגן ( מנהל הפורום) הנחה של 10% במספר חנויות ואפילו הנפיקו לנו תעודות -רעיון מצויין

עינתפ

New member
אפשר לקבל את שם החנות בלב המפרץ

אולי אוכל להרים לשם טל´ ולבקש (כמובן שגם לסניף בהדר).

לילך1

New member
החנות בלב המפרץ - פנינת האומן

יכול להיות שזה הטלפון שלהם אבל אני לא בטוחה.....04-8672822 וכל הכבוד על היוזמה רעיון נהדר !!!!!! בהצלחה !!!!

רעיון מצויין, אני כבר בעבר דיברתי

עם בעלת החנות בתל אביב ברחוב המכבי,ונראה שהיא התלהבה מהרעיון..אבל היא אמרה שאין לה זמן לאינטרנט..אבל אולי אפשר לדבר איתה שוב. ואני יודעת שארטא בנחלת בנימין תמיד נותנים הנחות לסטודנטים וכאלה אז אולי הם יסכימו לתת גם לנו

lilachh

New member
נכון - ארטא נותנים 10 אחוזי הנחה

לסטודנטים, ככה שאולי גם לחברי פורום הם יסכימו....בכל מקרה זה רעיון נפלא...אני מניחה שגם החנות בחולון שאני קונה בה יש סיכויים שתסכים ואולי גם החנות בבני ברק...שווה לנסות

shiri_koren

New member
אני אשאל ..

בשתי חנויות שאני קונה בהן אחת ברמת השרון ואחת בהרצליה, אבל אולי ננסח איזה בקשה שאני אדע מה לבקש. שירי

lilachh

New member
סתם זורקת דוגמה...

פשוט להגיד שאת חלק מפורום בתפוז שנקרא אומנות שימושית שמשתתפים בו כמות גדולה של יוצרים ויוצרות באופן קבוע שמן הסתם גם קונים חומרים באופן קבוע ובכמויות נכבדות ואנחנו מנסים לארגן רשימה של חנויות שיהיו חלק ממועדון החברים שלנו ויסכימו לתת הנחה לחברי הפורום, כמובן שרשימת החנויות שנותנת הנחות לחברי הפורום תהיה מפורסמת כאן בפורום ולכן זה סה"כ מאוד כדאי כי בנות שקונות בחנות X שלא נותנת הנחה יעדיפו להתחיל לעשות את הקניות שלהן בחנות Y שכן נותנת הנחה.

עינתפ

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הרגע סיימתי שיחה עם אייל ../images/Emo41.gif

הבן של בעלת החנות "פנינת האומן" בלב המפרץ. ככה לפני הכל, הבטחתי ואני מקיימת - נפתח חוג לשזירת פרחים ופיסול בחימר יפני - מומלץ מאוד. לפרטים אפשר לפנות לחנות לאייל, ישמח לתת פרטים מדוייקים 8491462 . אז ככה, אחרי שבקרו בנות הפורום בחנות וספרו לו על הפורום הוא הגיע "לביקור" ראה, והתרשם. כמו כן, הוא הסכים לתת הנחה לאנשי הפורום (אויש, שכחתי לשאול כמה
) אבל, צריך לרכז את שמות אנשי הפורום/אנשי הצפון ולהעביר לו (את זה אני יעשה - תעבירו לי שמות במסרים בבקשה) כמה שיותר מוקדם כדי לקבל את ההנחה. אז יאללה, לעבודה.

lilachh

New member
עינתפ - רשימת אנשים - אין צורך במסר

תכנסי בסרגל למעלה לחברים - יש את הכינויים של כולם, פשוט תוציאי רשימה . זהו...ואגב..כבר אמרתי שכדאי לי לעבור לצפון...כל הכבוד

עינתפ

New member
אנ דווקא לא בעד לתת לו את שמות

הכינויים שלנו, הרי צריך שם +משפחה אולי?? ואולי לא להעמיס את כל שמות המשתתפים אולי רק אזור הצפון? מה נראה לכן?

lilachh

New member
מה שבא לך......./images/Emo140.gif

רציתי לחסוך לך מיליון ואחד מסרים
...חוץ מזה שמצטרפות פה חדשות/ים אם זה אפילו משתתפות פאסיביות (בפורום מתכונים כל מי שרשום כחבר מקבל הנחה - בין אם זה מישהו שרשם הודעה פאת אחת או מישהו שמשתתף כל שעה - העיקר שרשום ברשימת חברים) כל יום, אז הוא צריך להתעדכן או להיות מעודכן...

עינתפ

New member
לא שאני נגד מה שאת הצעת אבל

נראה לי לא רשמי לתת רשימת כינויים. אולי אני קצת יורמית, אבל כל הצעה אחת תתקבל. אני יתן לכל החברים עד סוף השבוע, תחילת שבוע הבא לשלוח לי את השמות ואז ארכז ואשלח.

לילך1

New member
מסכימה איתך לגבי רשימת כינויים

זה ממש לא לעניין לתת לחנות רצינית רשימה של כינויים שאנשים נותנים לעצמם... אני חושבת שעדיף לתת לו רשימה שכוללת :שם, שם משפחה ואיזור מגורים...זו דעתי וכל הכבוד על היוזמה !!!!!

lilachh

New member
רינס, dil או אתי@ - אולי אתן יודעות

איך הענין מתנהל בפורום מתכונים....עם כל הכבוד לפורום המקסים שלנו לפורום מתכונים יש מאות חברים וכולם מקבלים הנחות של חבר במועדון הפורום, וזאת ככל הידוע לי על פי רשימה שיש לבעלי החנויות של הכינויים של חברי הפורום והם גם מתעדכנים בשמות של חברים חדשים שהרי מצטרפים שם כל שעה....פשוט זה יחסוך תהליך ארוך ומייגע....

למעלה