זריקת כפפה, (רעיון)

אתי@

New member
בפורום מתכונים

יש מנגנון רישום, שבו כל מי שרוצה להשתתף, ממלא את שמו המלא וכתובתו. תפוז מנפיקים בימים אלה כרטיסי חבר ושולחים לבתי המשתתפים. את ההנחה ניתן לקבל רק בהצגת כרטיס חבר. לדעתי זה הפתרון האידאלי. אפשר להציע לאביבה לפנות למנהל פורום מתכונים ולברר איתו איך יוצרים מנגנון רישום גם לפורום אמנות שימושית.

lilachh

New member
אבל לפני שהיו כרטיסים - הרי זה חדש

איך היו מקבלים הנחות???

אתי@

New member
פשוט היינו אומרים שאנחנו מפורום

מתכונים של תפוז, וזה היה מספיק.

lilachh

New member
או - זה הרבה יותר פשוט ../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif

שלא תבינו לא נכון, אם רוצים לעשות רשימת אנשים , אין בעיה, זה רעיון מצוין...אבל הבעיה היא שצריך שזה יהיה יעיל גם לעתיד, כשעוד אנשים יצטרפו לפורום הזה והרי מצטרפים כל הזמן (גם אם זה משתתפים פאסיבים/צופים פאסיבים)...

lilachh

New member
אם זה היה מקובל על בעלי חנויות אוכל

אז אין סיבה שלא...וחוץ מזה הרעיון שלך לקבל עזרה מהלורד לגבי אולי טופס רישום גם פה, זה רעיון גדול.....אגב הגיע לך הכרטיס מועדון של מתכונים - כי לי עוד לא הגיע...

lilachh

New member
ובכל מקרה - שנתיים פורום מתכונים

היו עם מועדון פורום עם הרבה מאוד חברים ובלי כרטיסים (כרטיסים זה משהו חדש), אם החנויות הסתפקו רק בלהגיד שאני חבר בפורום תפוז אולי זה יספיק גם לחנויות יצירה??

lilachh

New member
והרי זה גם האינטרס של בעלי החנויות

שיהיו מוכנים לתת הנחה, כמה שיותר אנשים מהפורום שייראו ויבואו לחנות שלהם דווקא...הרי ההנחה שהם ייבחרו לתת תהיה כמובן משמעותית לנו אבל הם יידאגו דבר ראשון שזה יהיה משלם להם

lilachh

New member
נכון את זה אני יודעת - לא ידעתי אם

התחילו לשלוח גם הביתה - תודה בכל אופן :)

רינס

New member
לילך, אפשר ליצור קשר עם לורד מנהל

פורום המתכונים הוא בטח יוכל לעזור

av_i_va

New member
דניאל...

אודה לך אם בביקורך בהובי לי בפ"ת תבררי לי את השם של הבעלים.

אוקיי אני ישאל. מה שלומך אביבה?

שמחה לראות אותך שוב איתנו.

av_i_va

New member
פעמיים תודה.

היו יומיים נהדרים . תקראי בקרוב בהודעה חדשה. רק לסדר קצת את הבלגן כאן ולקרוא את כל ההודעות.

psa

New member
בחנות שאני קונה ,הם נותנים 10% ,

אם משלמים 80ש"ח לזכות ההנחה. הרעיון של עינת מצויין בעיניי. ברכות

shiri_koren

New member
אני חשבתי על עוד רעיון

ללכת לנגר מסוים ולבקש שיעשה לנו דברים מעץ במחירים נמוכים ונקנה אולי באופן מרוכז או משהו כזה. כי המחירים של העץ ממש מטורפים: קופסת תה 37 ש"ח, בשבוע שעבר קניתי קופסה לשלטים ב 42 ש"ח וכו´. נראה לי שאצל נגר אפשר למצוא את זה הרבה יותר זול.

עינתפ

New member
../images/Emo36.gif עברתי על המסרים

בנתיים אין
)טוב/רע). תשרשרו פה שאלות שאתן רוצות שאני אשאל לגבי ההנחות. אני אדבר עם אייל ביום א/ב בצהריים ואוכל לתת תשובות. אולי גם לחשוב על רעיון אחר חוץ מרשימת השמות לזיהוי אנשי הפורום. אני חשבתי שנבנה לנו כרטיס (כל אחד יעשה בבית) נעביר דוגמא לכל חנות שאיתה אנחנו סוגרים (בנוסף לרשימת השמות, ברגע שהצטרפו עוד אנשים היא כבר לא תהיה רלוונטית) נבנה לנו איזה לוגו, אולי הלוגו של תפוז למעלה ומתחת פורום אומנות שימושית ואז לרשום את השם. אפשר סתם על חתיכת קרטון או משהו אחר. אבל אני ממש לא בנויה לדברים כאלו אז מה נראה לכן/ם??
כפל מבצעים
סכום ההנחה
הנחה לגבי קורסים.

למעלה