זקוקה לעצתכם..

Mיקי_

New member
ולכן אני ציינתי את זה מראש.

לא הייתי נכנסת לבית שלא היה מאפשר לי לתלות דגל כזה (אגב גם לבעלי הבית הודעתי מראש תמיד). ואין לי בעיה כמו שציינו גאים אחרים בשירשור עם הרצון שלה בסלקציה, יש לי בעיה עם זה שהיא לא מוכנה לעמוד מאחורי זה ולקרוא לעצמה שמרנית (לשון סגי נהור) או לומר בפשטות כמו שכותבים "לזוגות בלבד" "לדתיות בלבד" "ללא מעשנים" "לצמחונים בלבד" וכ"ד לרשום: "להטרוסקסואלים בלבד" או כמו שהציע נאור בפשטות: דרושים הומופובים. (זו כאמור לא הייתה ההצעה שלי אבל אני מבינה מאיפה היא באה). השירשור הזה עיצבן אותי ברמות על כאלה שמצאתי את עצמי היום צועקת על המחשב, אז אני משתדלת שלא להגיב בו.

Mיקי_

New member
ותוספת חשובה (התשובה הזו והקודמת מיועדת לטנן)

*במידה וזאת לא השתרשר נכון... והבעיה הנוספת כמו שציינתי אני ונאור ציין היא עצם הסטיגמטיות ואי היכולת לפתוח את הראש לעוד סוג מלבד "גאות מוחצנת" של גאים. שהחשש שלה ממנו הוא כל כך גדול. לבדוק בראיון אדם אדם, רוב הסיכויים שבכלל לא תתקל בגאים אנחנו הרי מיעוט של 10%, ואם כבר תתקל בו, תוכל לבחון את האדם ולדחות אותו, עצם הציון של זה במודעה שונה בעיני מצמחונים שלא רוצה לגור עם אומניבורים, או לא מעשן שרוצה לגור עם לא מעשנים או דתי וכ"ד. זה אם כבר דומה לההפך. אומניבור שפוחד מצמחונים (למרות שרוב הצמחונים לא ידרשו הפרדת כלים ולא יפריע להם שיש בבית בשר, בעניין הזה אני וחלק מהטבעונים ב301 הם מיעוט שבמיעוט) מעשן שמציין זאת במודעה (ובוא נצא מנקודת הנחה שמי שלא כותב שהוא מחפש גיי פרנדלי אז הוא הטרוסקסואל) ופוסל לא מעשנים רק על סמך שהם לא מעשנים בלי לבדוק בכלל אם עשן מפריע להם או לא. זה פשוט התבססות על הכללות סטיגמטיות ואי רצון להתנתק מהן בשל סיפור אישי (שכאמור למרות מחאותיה הנמרצות של הכותבת שלא אמינה בכך) באמת לא מעניין אותי, ואת רוב הגאים שאף ציינו זאת. עוד היא לא מבינה שהשימוש ב"שכמותנו" הוא התרסה כנגדה להגדיל את האבסורד שבשלילה האוטומטית שלה. בקיצור השירשור הזה מעלה בי אי נוחות גדולה כמינימום, ובמקססימום כאמור מקשה עלי מאד לשמור על נימוס מרוב עצבים. לך אין בעיה עם זה, לי יש. זה לא נדיר כאן שאתה חושב אחרת מכולם, כמו שלך אין בעיה שבחתימה שלך יש הפניה להשפלה של בחורה ומקרה שקרה ממזמן, ובכל זאת אתה נהנה להשפיל אותה. לך אין בעיה עם רשעות (כאמור בפתיח שם) לי יש. זה מראה על תפיסות העולם שלנו שכה שונות, אז אולי בעצם אתה אף פעם לא תבין אותי (אותנו) לעומת החיבור שלך לכותבת שכל כך מרגיזה, וממשיכה להרגיז עם אמירותיה ההומופוביות בפורום, תראה אותם כפי שהן או שלא.

tenen

New member
בנוגע לדבר אחד את צודקת,

הקישור הנ"ל בחתימה שלי חייב לרדת וכנראה ירד במהלך הסופ"ש, הפוסט הזה היה אמור להעלם ממזמן ולא נעלם רק משום ששכחתי ממנו לחלוטין. ובהנחה ותהית מה מקור הפוסט, מקורו היה בדייט לא מוצלח שלאחריו הבחורה לא הפסיקה לנדנד לי על המשך הקשר למרות שהבהרתי בצורה חד משמעית שאני לא מעוניין, לאחר שהתייאשתי לחלוטין מלנסות להסביר בצורה יפה הפוסט פורסם ועשה את העבודה שלשמה נכתב. לאחר מכן הפוסט שימש אותי בהצלחה לצורך סינון דייטים ולכן נכנס לחתימה, בזמנו לא הייתי מעוניין לצאת עם בחורה שקוראת את הבלוג ומכיוון שכל בחורה שקראה את הפוסט הייתה חייבת להגיד את דעתה בנושא יצא שכך ידעתי מה מהדייטים שלי קוראות את הבלוג ומי מהן לא. היום אין לפוסט זה שום משמעות בעיני מכיוון שמאז השתנה האופי שלי ב180 מעלות ולכן אשמח להוריד הקישור. גם אני כלל לא בטוח שהייתי שמח לגור עם הומוסקסואל אבל מסיבות אחרות, רצה הגורל ומכיוון שהייתי שמרן רוב הידידות שלי היום הן שמרניות יותר גם לאחר שהפכתי ליותר ליברלי. מכיוון שידידות אלו מבקרות אצלי לא מעט אני לא רואה שום טעם ללכת לשכור דירה דווקא עם גיי ולגרום לכך שכמות הביקורים שאקבל מהן תרד ל 0. בנוגע לידידות שלי לא איכפת לי מלהיות צודק אלא מלהיות חכם ולהיות חכם זה לא להבריח את הידידות שלך מלבקר אצלך בשם הצדק. האם הדבר הופך אותי להומופוב או סתם לאדם שלא מוכן להפסיד ידידות בשם המלחמה בהומופוביה? שיהיה לך ברור לחלוטין, שגם אם היית גרה קומה מעלי או מתחתי עם הדגל הזה בחלון הייתי פונה דבר ראשון לבעל הבית ווועד הבית ואם הדגל לא היה יורד הייתי עוזב הדירה ולא משום שאיכפת לי שבא לך לתלות דגל אלא משום שאני לא רוצה להיות בבית הראשון שהומופוב יחליט לבצע בו פשעי שנאה. דגלים הופכים אותך ואת האנשים לידך למטרה לא משנה של מה הדגל, וזו לא הומופוביה להתנגד לכך שיהיה מוצב דגל. ובנוגע לכך שכאן אני חושב שונה מכולם, כמובן שכך, כאשר 4 מהדמויות הראשיות בפורום שייכות לקהילה הגאה כמובן שאלו יתנגדו נחרצות לכל דבר שאומר שלא תמיד צריך להיות צדיק. כמובן שחבריהם של אלו יבואו לתמוך בהם בדיוק כמו שאני הייתי הולך לתמוך בחברים החשובים לי. אבל דווקא את צריכה לדעת שלהיות מיעוט בדעה לא אומר שהיא הדעה הלא נכונה אחרת בעצם טבעונות לא הייתה נכונה, גאווה לא הייתה נכונה ופצפיזם לא היה נכון מכיוון שכל אלו דעוט של מיעוט שהרי אף אחת מקהילות אלו לא עוברת את עשרת האחוזים של האוכלוסיה הכללית. ועם כל ההטפות האלו כאן בפורום, אין כאן אפילו אדם בודד שהלך לשכור דירה עם ערבי בתור שותף (ולא בן זוג זה לא נחשב, אמרתי שותף ותו לא).

מIתר לי

New member
אני...

השותף בירושלים היה בדואי, והשותף בחיפה היה דרוזי (לא, הם לא היו בני זוג שלי)

טנן, אתה יודע,

מהדברים שלך עולה ניחוח חריף של הימנעות (וזה בעדינות). אתה מעדיף להימנע מכל דבר שאומר הבעת דיעה ועמידה על העקרונות שלך ובפרט שלא תיכנס לויכוח עם מישהו או חס וחלילה מישהו ישרוף לך את הבית בגלל דגל שמביע עמדה מסויימת (ולדעתי אתה בכל מקרה חי בסרט וזאת בהחלט צביעות אם אין לך שום בעיה, כמו שאתה טוען, עם הומואים). אם לידידות שלי היה מפריע שיש לי שותף הומו כי הן "שמרניות" הן היו יכולות לחפש את החברים שלהן. אם למישהו היה מפריע שיש לי דגל גאווה בחלון הוא גם היה יכול לחפש את החברים שלו. ואם השותפה שלי הייתה מכניסה צלע שלישית לבית בלי לבקש את רשותי, גם אם זה לא היה עולה לי שקל, היא, גם, הייתה יכולה ללכת לחפש את החברים שלה וגם לישון על השטיח בחוץ בדרך. יש כזה דבר בחיים, טנן, שנקרא עקרונות, ויש אנשים שחשוב להם לשמור על העקרונות שלהם כי אחרת לאן נגיע? האמפטיה שלך לזה שידידות שלך לא אוהבות הומואים משמרת דפוס של הומופוביה אצלהן. הבקשה להוריד את הדגל זאת פחדנות לשמה במקום לנסות להכניס קצת פתיחות וקבלת האחר בציבור הנאור שלנו. והרצון לוותר לשותפים על דברים שהם לא מקובלים, מעבר לזה שזאת פחדנות להתמודד עם עימותים (שאגב יש להרבה אנשים), תגרום לשימור של "זריקת הזין" של השותפים האלה שימשיכו לעשות ככל העולה על רוחם לכל שותף שאי פעם יהיה להם. אם כל אחד יחיה בקוביה שלו, אם אנשים לא ילחמו בהומופוביה, או לא ילחמו כדי לקיים את מצעד הגאווה, אם אנשים לא ילחמו על הדברים שהם מאמינים בהם למרות שהחברה אולי לא רואה את זה בעין יפה אז תהיה לנו מדינה שבה אף אחד לא יכול לסטות ולו בטיפה מהנורמות המקובלות ע"י החברה, כולל אכילת חזיר, עשיית אורגיות, איסור על סאדו מאזו, איסור על מגורים יחד של בני זוג מאותו מין, ועוד ועוד דברים שאפילו לא עולים בדעתי כרגע, קצת מזכיר לי, משום מה את הספר 1984 של גורג' אורוול - על משטרת המחשבות.

tenen

New member
כל אחד צריך לבחור את העקרונות שהוא נלחם עליהם

אני לא צריך להקריב ידידות לטובת עקרונות השוויון שאת מאמינה בהן, אם את מאמינה בעקרונות האלו תקריבי את הידידות שלך. אני לא צריך להסתכן בזה שאיזה הומופוב ידקור אותי מכיוון שהשותף / שכן שלי החליט שבא לו לתלות דגל, שיגור בווילה פרטית ויתלה שם איזה דגל שהוא רוצה ועד אז שלא יהפוך את הבניין /דירה המשותפים לזירת המלחמה שלו. העקרונות היחידים שאני מוכן להילחם עבורם הם עקרונות של חינוך, אבל לא מוכן לסכן את החיים שלי בשביל פיסת בד שמישהו אחר החליט שהיא שווה את סיכון החיים שלו. אם לא ילחמו בשביל שמצעד הגאווה יהיה בירושליים אז הוא יהיה בתל אביב, לא נשמע נורא כל כך. בנוגע לאכילת חזיר, עוד מקום המדינה אנשים אכלו בישראל חזיר, הדבר מעולם לא נאסר בשום חוק וכל המאבק על הנושא הוא מאבק על היכן כן ימכרו בישראל והיכן לא ימכרו ולא איכפת לי שלא ימכרו בערים בהן אחוז הדתיים גבוהה יותר מכיוון שאני מעדיף לכבד אותם במקום לריב איתם על שטויות. איסור על אורגיות / מאזו / מגורים של זוג מאותו מין, ביום שידובר על איסור שפוגע באדם בתוך ביתו שלו אני אהיה מראשוני המתנגדים, בינתיים אף אחד לא מדבר על הנושא וככל הנראה הנושא גם לא יעלה בעתיד הקרוב.

Mיקי_

New member
../images/Emo45.gif כל מילה זהב ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo45.gif

dotandvir

New member
אם שלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור ....

הבעיה היא שהגזען אף פעם לא יודה שהוא גזען - תמיד יש סיפור ברקע שמצדיק את הגזענות שלו וגורם לה להיראות לגמרי לגיטימית במקרה שלו בלבד. אם היינו מקבלים את הדיעה שלך אז גם אנטישמיות היתה מוצדקת (אני לא שונה יהודים אבל לא מוכן לעבוד/לגור/להתחשב בהם ולמה הם לא מבינים שיש אנשים שלא אוהבים אותם?). כן, במקרים מסויימים החברה צריכה להתערב ולאמר לאדם שהרגשות שלו לא לגיטימיים - בדיוק בכח. לכן צריך לחייב אינטגרציה בחטיבות הביניים ולמרות כל מה שאומרים על רמת הלימודים הירודה בחטיבות אני די משוכנע שזה הזים לא מעט מיתוסים. אף אחד לא ביקש מימך לספר את סיפור חייך - האמת היא שזה בכלל לא משנה למה את לא רוצה לגור עם שותף גאה - כל סיבה שלא תתני כנראה לא תמצא חן בעיני האנשים פה בפורום, כולל אותי . כל מה שאני חושב שאת צריכה לעשות זה לשים מול עצמך מראה ולהגיד - זו אני. זה שלא נעים לך עם מה שמשתקף משם מראה שיש מקום לעבודה עצמית אצלך - לא אצל מי שהעיר לך. והניסיון להגיד את זה שאת לא רוצה שותפים גאים באופן טאקטי או כזה שלא יגרום לאנשים להתרגז עלייך הוא בדיוק הצורה הכי מגעילה של גזענות או אפליה. אני לא מעסיק יהודים? ממש במקרה אני לא אוהב שמות שמוזכרים בתנ"ך. אני לא מעסיק הומואים? פשוט נראה לי שעדיף שבגלל שעות העבודה הארוכות פה לכל הגברים תהיה אישה שתטפל להם בבית. הדרך הכי יעילה שאני מכיר לסינון שותפים גאים היא להגיד בצורה הכי מפורשת - אני לא רוצה שותף גאה. לא עדיף שמראש לא יפנו אלייך אנשים שלא מתאימים לך? לפחות פיך וליבך יהיו שווים. דותן

evilihi

New member
טוב טוב אני ויתרתי איתך

ברור שזו חשיבה של גיי - כמו שאמרתי. גייז לא יקבלו את העובדה שזה מפריע לחלק מהאנשים. הם ינסו או לחנך מחדש או לדחוף את זה בכוח. הבעיה היחידה היא לגור עם גיי. אין בעיה לעבוד עם גייז, לבלות עם גייז (ותאמין לי שאני עושה את זה יותר ממה שאתה חושב, אבל אני יודעת שאתה תקוע בשלך). גייז הם חלק מהעולם המודרני ואי אפשר לשנות את זה. אבל עזוב, אני סתם טוחנת מים מה שנקרא, אתה תקוע בשלך וזהו. ברור שזו משנה הסיבה שלי - כי איך מותר לי אמרה? המטרה פה היא לדחוק לקיר...ועם כל הודעה שנכתבת ומתקיפה יורד לי החשק לספר..... ברור שעדיף לך מראש לכתוב "לא רוצה שותף גאה". אתה תקבל טלפונים עם קללות? לא. תשאר בנקודה הקטנה של החשיבה שבה אתה נמצא. זה רק מחזק את ההרגשה שלי של "בכוח".

Charlotte Chamb

New member
דותן - לפעמים באמת זו הרצפה שעקומה

רגשות לא לגיטימיים?? רגש זה רגש. לא קשור ללגיטמי או לא לגיטימי ואי אפשר בכוח לשנות רגשות של בנאדם גם האינטגרציה לא גרמה לצפוניים לאהוב את הדרומיים ולקבל אותם הלבנים לא אוהבים את השחורים ההיפך - האינגרציה גרמה להרבה מאוד אנטגוניזם ושנאה רבה יותר. ובכלל - לפי הגישה שלך - אז הטבעוניים/צמחוניים צריכים לכפות על כל שאר האנשים לא לאכול בשר ולא לקנות מוצרים שעשויים מעור וכן הלאה וכן הלאה לפי מה שאתה אומר, כל קהילה (למשל איכות הסביבה, למשל הדתיים) צריכה להכריח את כל שאר העולם להאמין במה שהיא מאמינה ותנהג כמוה? זכותך לחיות את חייך כפי שאתה רואה לנכון אך מכאן ועד לחייב אחרים בכוח להאמין במה שאתה מאמין - זה לא. כי זו כבר תהיה כפיה ואנטי דמוקרטיה. תגיד, אתה חושב שכל אלו שלא כותבים במודעה שהם אנטי גיי מסכימים לגור עם שותף גיי? הרי ברור שלא. רק הם לא יגידו לך בפנים. ומה עם כל אלו שכותבים במודעה (ואני כבר לא מדברת על שותפים אלא על בעלי דירות ) שכותבים במודעה: ללא ילדים!! או, לא לסטודנטים !!! הם מראש לא רוצים להשכיר למשפחות או לסטודנטים, כל אחד וטעמיו הוא, ולמה לא להגדיר מראש את התנאים?

evilihi

New member
ואני אוסיף רק

כבר כתבתי שבזמנו הייתי תומכת מאוד גדולה של מצעד הגאווה. גם לא היתה לי בעיה להכניס שותף גיי. הבעיה היא (פרט לסיפורי האישי) שבשנים האחרונות פשוט דוחפים את זה בכל חור בשביל ה"חשיפה". כמו שכפיה דתית גרמה לי לאנטי...גם הקטע של לדחוף את הקטע של גייז בכל דבר - ואני מתכוונת בכל דבר. טלויזיה. רדיו. עיתונים. אינטרנט. פוליטיקה. מצעד הגאווה. כבר מזמן הופנם שזה קיים. כל הקטע של לדחוף עוד יותר, חזק יותר ובכוח פשוט גורמת במקרה הזה את ההפך - וצר לי להגיד לכם, אני לא היחידה שמרגישה ככה. אנשים כבר מזמן הפנימו שגייז זה דבר שקיים. אבל בחייאת מספיק לנפנף את זה בכל מקום!

dotandvir

New member
אבל זה בדיוק מה שאמרתי לה

שתכתוב שהיא לא רוצה שותף גאה ולא תתייפייף בסיפור האישי שלה. מי שרוצה גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה כנראה יגלה שזה לא אפשרי - או ששמים את הדברים על השולחן או שמתחילים לגמגם. מאיפה הבאת את הרצפה אגב? הרי כל העניין פה הוא סובייקטיבי - אין שום פלס שיקבע מה עקום ומה ישר. וכן, רגש יכול להיות לא לגיטימי - זה בדיוק העניין. הוא עדיין רגש והוא עדיין חזק. לפי שיטתך אפשר היה להשאיר את הכושים בעבדות רק בדרום ארה"ב - למה לפגוע ברגשות של התושבים שם ועוד איזה כמה מאות אלפים שהלכו למות בשבילם? למה צריך לשמור על זכויות בעלי חיים - זה פוגע בזכויות של המדענים לנסות עליהם - מה הם לא מרגישים משהו? בכל זאת בתור חברה אנחנו כולנו מרוויחים שיש פחות שנאה ואלימות - גם אם היא לא מופנית כלפינו. כי אלימות בחברה היא לצערינו כח הולך וגדל ומה שלא מופנה כלפינו היום יהיה מופנה כלפינו מחר. אני גם לא רוצה לכפות שום דבר על אף אחד. בטח לא שותף גיי על הבחורה הזו - אבל בשביל זה כדאי שהיא תכתוב את זה בדיוק ככה. אני תמיד אומר שאני גיי שאני שוכר דירה - מי שלא מתאים לו בעיה שלו. הוא מפסיד משכיר שמשלם חשבונות בזמן, שומר על דירה נקיה וגם שומר על ערך הדירה. אני לא אפריע לבן אדם להשכיר את הדירה לזוג עם ילדים במקומי. ודרך אגב, הרבה פעמים כפיה של הצד החלש היא הדרך היחידה שלו להשתחרר מכפיה של הצד החזק - כמו למשל במצעד הגאווה בירושליים. ולגבי זה שאי אפשר לשנות בכח רגשות של אנשים - את פשוט עיוורת למה שקורה בעולם סביבך - אפשר לשנות רגשות של אנשים כלפי כל דבר - החל מקטיפת פרחי בר (פעם היה מקובל היום זה טאבו), דרך מותגים שעולים פי 1000 מעלות הייצור שלהם אבל "מקרינים יוקרה" על מי שלובש אותם וכלה בשטיפת המוח של החברה כלפי מבנה הגוף הרצוי שלנו. דותן

evilihi

New member
סליחה

מי מתיפייף? אני חייבת לך משהו? ממה שאתה כותב כאילו אני חיייבת לך משהו - את הסיפור האישי שלי. כל מה שכתבת פשוט מעלה בי ומחזק בי את האנטי אפילו עוד יותר. אתה מודה שיש כפיה ומעודד אותה. אם אני עכשיו אכפה עליך לשנות את דרכיך. נניח שמוציאים את זה מחוץ לחוק. לא תזעק עד השמיים שזו מדינה דמוקרטית וזכותך בלה בלה בלה? כנ"ל איתי. זכותי לחיות בלי כפיה בשום מקום. זכותי להרגיש איך שבא לי - בלי שיחנכו אותי ויעשו לי שטיפות מוח. אתה מודה שיש כפיה - ועדיין חושב שזה בסדר. מעניין מה היה קורה אם זה היה הפוך... אין פחות שנאה ואין פחות אלימות - ראה מה היה במצעד הגאווה. אני לא דתית, ואני סופר נגד כפיה דתית אין לך מושג עד כמה!!! אבל כשזה הגיע לאלימות שבה זה היה - עם כל הכבוד - אני נגד אלימות ונגד לעשות דווקא לאנשים! אני בעד שוויון, כן. מאוד. אבל לא בצורה של כפיה, לא בצורה של "להכריח" ולא בצורה של "לדחוף בכוח". אתה יודע, זה מעורר אנטי עוד יותר גדול...

Charlotte Chamb

New member
אפשר לשנות בכוח רגשות של אנשים ???

אתה באמת חושב שקיום מצעד הגאווה בירושלים שינה את הרגשות של החרדים לעניין הזה? להיפך. זה גרם להם לשנוא יותר. אתה באמת חושב שזה שמישהו מאמין שאסור לקטוף רקפות והצליח לשכנע מישהו בכנסת, זה אומר שכולם חושבים שאסור לקטוף רקפות?? ואתה גם באמת חושב שדעת החברה השתנתה ביחס למבנה הגוף שלנו?? לו היה זה אפשרי, הייתי מציעה לך להתחפש לבחורה שמנה ולנסות לצאת לדייטים. אבל לצערי אני בטוחה, שלמרות כל החוקים נגד האפליה ובעד שיוויון לא השתנו הדעות של האנשים בעולם באמריקה עדיין שונאים שחורים (ולא, אני לא בעד עבדות, לא לזה התכוונתי) למרות האינטגרציה באירופה שונאים את המהגרים הטורקים (וגם את ישראל) באנגליה שונאים את הפקיסטנים בארץ יש אפליה (בפועל) נגד כל דבר שהוא לא יהודי והצפוניים לא רוצים ללמוד עם הדרומיים אז אולי חברי הכנסת הבינו (חלקם) שזה לא "יפה" להיות גזעני אבל העם - כל אחד נשאר בעמדתו אלו שהיו בעד שיוויון - נשארו כאלו אלו שהיו גזענים - נשארו כאלו ולכן אני לא מאמינה ב "בכח". כמו שכפייה דתית גורמת לחילונים להיות עוד יותר אנטי דת כך גם כל כפייה אחרת, לגיטימית או מודקת ככל שתהיה זו עדין כפיה וכפייה לא מביאה לסובלנות ו/או להבנה

evilihi

New member
ועוד משהו...

לא כתבתי את ההודעה הזו בפורום גאווה. לא כתבתי בפורום אלקטרוניקה או בפורום נינט. כתבתי אותה בפורום רלבנטי - יוצאים מהבית. זה שהמשתתפים פה (ברובם) קשורים איכשהו לעולם הגייז - לא לזה התכוונתי. לא פרסמתי את ההודעה הראשית בשביל להרגיז או לעשות דווקא או לפגוע באנשים. חבל מאוד שזה התפתח ככה.

oren*

New member
תכתבי מסורתית / שמרנית

מלבד זאת אין שום סיבה שמישהו יפרט בפנייך את נטיותיו המיניות, גם אם את כותבת שאינך גיי-פרינדלי. הומואים מבקרים במדינות מוסלמיות, הולכים לנגב חומוס ביפו, עובדים בחברות ענק, עוסקים בפוליטיקה, יושבים אצל הסבתא בשולחן ליל הסדר ויודעים יפה מאוד מתי ואיפה להחצין או לטשטש את זהותם (סטרייט אקטינג) כך שמי שצריך יידע או לא - למשל אם הדירה שלך תתאים לצרכיהם.

evilihi

New member
קצת בעיה...

מכיוון שאני לא שומרת כשרות ושבת... אבל בכל מקרה, קיבלתי כמה עצות מועילות במסרים מאנשים פה בפורום - שמצאו לנכון לנסות לעזור במקום לתקוף. תודה לכם

למעלה