זקוקה לעצתכם..

Mיקי_

New member
אני לא תקפתי אותך ונתתי לך עצה, זה שהדברים

שכתבת דוחים אותי, פוגעים בי ובשכמותי וכ"ד לא גרם לא להיות תוקפנית כלפייך, ועם זאת גם לא להביע אמפטיה. את העצה הכי טובה שיש קיבלת ממני ומנאור, במקרה שנינו גאים, שנינו יודעים מה היה מרחיק שכמותנו ואיך היינו רוצים שינהגו כלפינו. \תאמרי מה שתאמרי, אבל לטעמי אנחנו הינו יותר מבסדר.

evilihi

New member
האמת היא

שקיבלתי עצות מאנשים במסרים..אני לא אפרט כרגע מי רשם לי מה ולמה - אבל מי שאמרתי לו מה אני מתכוונת לעשות, יודע. תראי, מצד אחד אולי לא הייתי צריכה לכתוב את זה בפורום שיש בו כ"כ הרבה גייז - אבל מצד שני הפורומים בתפוז נותנים במה לכל אחד לכתוב מה שהוא מרגיש. וגם זה לא שבאתי לפורום גאווה וכתבתי את מה שכתבתי. אני מצטערת אם פגעתי בך (או כמו שאמרת, אנשים כמוך), אני פשוט לא רואה את זה כ"אנשים כמוך" אני רואה בך בן אדם. חייבת להוסיף - אחד הדברים שבאמת מרגיזים אותי...עם כל מה שאני רואה מסביבי - עיתונות, רדיו, טלויזיה...הגייז כל הזמן טוענים שהם רוצים שיוויון זכויות נכון? אז למה כל הזמן להגדיר את זה כ"אנשים כמוני"?? זה גם חלק מהענין! אבל! את לא מכירה אותי ואת הסיפור האישי שלי ואת החיים האישים שלי, נכון? את לא יודעת מה גרם לי להחליט את מה שהחלטתי...

די עם זה

היא לא הומופובית. היא כתבה את זה המון פעמים. אולי היה לה חבר שבגד בה עם גבר ומאז זה עושה לה רע בעקבות הטראומה? אולי זה משהו אחר? מאיפה את יודעת? היא בסך הכל רוצה לדעת איך להימנע מסיטואציה של לגור עם מישהו גאה. היא לא נשמעת לי כמו הפסיכים שמנסים לדקור גאים במצעדים אז למה להטיף לה פה מוסר? היא לא פוגעת באף אחד, ומנסה להמשיך לא לפגוע באף אחד. סתם להתווכח איתה כדי לצאת "צודק"? וטנן- זה נראה כאילו אתה אורב יום ולילה בכל הפורומים כדי לפתח שרשורי בלאגן בלי שום טעם לדברים שאתה מנסח פה. היה יותר טוב עם היית מתמתן בדעות שלך , או שבעצם בכלל לא כותב אותם. ככה הפורום היה מקום נעים יותר .

Mיקי_

New member
אני לא כתבתי שהיא הומופית אלא שהאמירה שלה

היא הומופובית. וגם ציינתי שהסיפור שלה לא מעניין אותי, ולא משנה לי או ישנה את דעתי. לא אמרתי שהיא פסיכית או שהיא תדקור מישהו. אז אל תהסה אותי ב"די כבר"... לטעמך היא לא פוגעת באף אחד, אני מוצאת את השתלשלות השירשור הזה הרבה יותר מפוגענית.

tenen

New member
אני מסכים עם הפסקה הראשונה שלך.

בנוגע לפסקה השניה. אני אכן מצוי בהרבה פורומים אני משתתף בדיונים מעניינים רבים ומכניס אליהם דעה שונה מכיוון שאני רואה טעם בלגרום לאנשים לחשוב קצת יותר ממה שהורגלו. ובנוגע להיותי פותח שרשורי בלאגן: לתשומת ליבך 2 הודעות שמראות מי מאיתנו הוא זה שפותח הודעות שכל מטרתן היא תקיפת האחר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=240&msgid=110123661 הודעה זו מדברת בעד עצמה להזכירך אתה גם פתחת את שרשור הדייט ההפוך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=240&msgid=109484039 וכאשר קיבלת תגובה שלא מסכימה איתך הגבת בהודעה מספר 110123661 שהייתה מלאה במילים שנועדו להעליב את כותב ההודעה ולכן כבר נמחקה מהפורום שם ואני מצטט משפטים שכתבת בהודעה זו: "ואולי תקרא את ההודעה שוב ולך איתה למורה שלימדה (או שבעצם לא לימדה) אותך הבנת הנקרא" "זה אתה עם המוח הדפוק והדוחה, שסתם מחפש סיבות לרדת עלי. כנראה אתה משועמם ברמות על אם אתה טורח להשקיע בהודעות גנאי שלך שעות נוספות." "אני מבין שאתה קשה קליטה, אז נסה שוב לקרוא ל-א-ט ל-א-ט...:" "הנה חסכתי לך, אל תגיב כי זה רק יבליט את נחיתותך האינטלקטואלית." "כותבים אלא ולא אלה, כנראה שגם בביטוי בכתב אתה לא חזק במיוחד. כבר רשמת לעצמך לקחת שיעורים פרטיים ברמת בי"ס יסודי בלשון +הבנת הנקרא?" לי מעולם לא מחקו הודעה מכיוון שהייתה מלאה בעלבונות, אם זה לא שרשור בלאגן הרי זה רק משום שהנהלת הפורום נהגה כראוי ומחקה ההודעה אבל זה לא אומר שאסור לי לשמור לעצמי ולצטט אותה :)

מה אתה אומר...

למה אתה מצטט רק את התגובות שלי וגם אז רק את חלקן , ולא את ההתקפות שקדמו להן? זה מה שנקרא ראייה חד צדדית ולהוציא דברים מהקשרם. וזה שאתה בהרבה פורומים זה כנראה נכון, אבל הדעה שאתה מכניס היא תמיד פרובוקטיבית כנראה כדי לעורר צומי. ההודעה הראשונה- לא תקפתי שם אף אחד אלא הצגתי תמונה של מישהי שרואה את המציאות בצורה מעוותת. ההודעה השניה- התגובות שקיבלתי באמת היו דפוקות ודוחות שחיפשו סיבה לרדת עלי. מה אתה רוצה, שאני אסכים עם זה? אם מישהו כתב משהו בצורה דפוקה , הודעות גנאי שמתעלמות ממה שכתבתי ומתייחסות לנקודות שלאר כתבתי אז מה אני אמור להגיב? כן אתה צודק ואינשאללה שיהיה שלום עולמי? הקיצר תמצא חיים ומהר, בהצלחה. נ.ב. אני לא זה שקיבל מתקפת פילים ורודים בגלל שפורום שלם נגעל ממה שכתב.

רק עכשיו נפל לי האסימון!

זה כבר גובל בחוסר חיים המצב שלך. שמרת הודעה שנמחקה כדי שתהיה לך בצד לשימוש עתידי? אתה מגבה כל הודעה שנראית לך מוגזמת כדי שתוכל להשתמש בציטוטים שלה לפני שהיא תימחק???? אתה בטח סורק את הפורומים השונים, אוסף מידע על הודעות של גולשים, מגבש לעצמך טקטיקה ואז שולף ציטוטים של הודעה שנמחקה לפני חודש?????????? הרי לא מצאת אותה היום כי היא לא קיימת היום. בואנה איש, לך תמצא תעסוקה אחרת. לא יודע מה. איזה תחביב, איסוף בולים, פקקים , משהו...

evilihi

New member
איך אתם מצליחים לריב בכל שרשור,

זה נשגב מבינתי..אבל נו.... אי אפשר כבר בלי זה כנראה.. איך אפשר לצטט הודעות שנמחקות אם הם נמחקות

dotandvir

New member
אתה כנראה לא מבין מה זו הומופוביה

הומופויה היא לא שנאת הומואים אלא פחד/רתיעה מהומואים ואני חושב ששנינו יכולים להסכים שהגברת נכנסת לקטגוריה הזו ובגדול. היא נרתעת מהומואים ולסביות כשותפים לדירה. לא צריך לייפות את המילה הזו או לקדש אותה רק לרוצחים. דותן

אני מאמין שאני כן מבין מה זו הומופוביה

ליתר ביטחון הצצתי בויקיפדיה- "הומופוביה היא פחד ורתיעה מהומוסקסואלים". הגברת לא אמרה שהיא מפחדת או נרתעת מגאים, היא רק אמרה שיש לה בעיה אישית שהיא לא הומופוביה לגור עם אנשים כאלו. זו הבנת הנקרא מאוד בסיסית, רוב הכותבים פה מנסים להלביש עליה את תדמית ההומופובית, אבל היא כתבה בבירור, לי אין בעיה להבין את זה אז למה כולם פה מתגוננים או תוקפים אותה? אני מניח שזה כי היא לא כתבה את הסיבה שלה. אין לי מושג מה הסיבה הזו ( והיא ציינה מס' פעמים שיש כזו סיבה אבל היא לא מעוניינת לשתף אותנו), אבל אני נוטה להאמין לה באופן בסיסי. ככה אני. כנראה שהרוב פה לא.

tenen

New member
מה דעתך לקרוא שם גם את המשפט השני :)

"ההומופוביה מתבטאת באפליה, דחיה, שנאה, או זלזול, כלפי הומוסקסואלים ולסביות" לא מעט אנשים שיגידו שפסילת שותף פוטנציאלי עקב העדפה מינית הינה אפליה אז אם אתה מקבל את את ההגדרה של ויקפדיה הרי שאתה כן מגדיר הדבר כהומופוביה. אני לא מגדיר פסילה זו כהומופוביה גם מפני שאני לא רואה פסילה זו כאפליה וגם מכיוון שאני לא מאמץ את ההגדרה של ויקפדיה להומופוביה, באופן כללי אני לא מאמץ הגדרות מוויקפדיה, וויקפדיה כמו שאר הרשת הישראלית מאוכלסת ע"י כותבים ליברליים מאוד שנתנו את ההגדרה הרחבה ביותר שיכלו להומופוביה ואני מסרב לקבל את ההגדרה הזו בדיוק כמו שלא כל איסור כניסה למסעדה לישראלי זה אנטישמיות.

כנס שניה לפה

התגובה שלך לא מעניינת, לא מועילה ולא נחוצה. תרומתה לדיון היא אפסית אם לא שלילית. אם היינו עושים סקר פה מי בעד שתמשיך להשתתף פה ומי בעד שתיחסם פה- לעולם לא היית כותב פה יותר. לצערי הרב ולשמחתך חופש הביטוי מגן על אנשים מעצבנים כמוך, ומי כמוני יודע שאתה מעצבן בחיים לא פחות מאשר אתה בפורום. בבקשה- לך תטריד בפורום אחר באתר אחר, פה זה כבר מעבר לנמאס. תודה ושבת שלום

evilihi

New member
אז אתה טוען עכשיו שאני רוצחת??

פשש יפה.... אתה יודע, עם כל שטות מטומטמת שאתה כותב אתה רק מחזק את דעתי. לא חייבת לך כלום. לא סיפור אישי. לא פרטים מזהים. לא יודעת מי אתה - לא יודעת איך הגעת לפה - מעולם לא ראיתי אותך כותב פה עד כמה שאני זוכרת. תחשוב מה שבא לך - מדינה חופשית עד כמה שאני יודעת. השאלה עד כמה אתה יודע. נשבעתי שלא להגיב יותר - אבל הטמטום..והבורות...כנראה שזה משהו שאף פעם לא תבין... אותי חמודי, כבר לא תחנך. זה הדבר האחרון שאתן לו לקרות.

dotandvir

New member
אני מציע שתקראי את ההודעה שוב

כל מה שאמרתי הוא שאת נרתעת מהומואים ולאור הרמזים הרבים שפיזרת אני מניח שהסיפור שלך די ברור. באותה מידה שאת לא חייבת לספר לי כלום את גם לא חייבת לקרוא את התגובות שלי -אם הן מציקות לך. מכיוון שאת ממשיכה להגיב כנראה שבכל זאת נתפס אצלך משהו. ואנא מימך אל תקראי לי חמודי, זה גם מלא פטרוניות וגם אני לא ממש רוצה להיות חמוד בעיניך. דותן

evilihi

New member
ברגע שאתה תפסיק לקרוא לי בכינויי גנאי

אני אפסיק לקרוא לך, הוגן? קראת לי בשמות...הומופובית..רוצחת...עשית ממני זבל של בן אדם בלי להכיר אותי, אבל היי, אני לא מתפלאת. אני רואה איזה סוג של בן אדם אתה. שחצן. הייתי מאוד רוצה לשמוע את הסיפור שלי...מאוד. בא לך לכתוב את הביוגרפיה שלי?

dotandvir

New member
האמת היא שכבר נהיית משעממת

ולא הסיפור שלך לא מעניין אותי בכלל - כנראה השחצנות שלך היא זו שגורמת לך לחשוב ככה. מכיוון שטנן כבר שלח אותך לסיפור שלי אני מניח שאין לך שאלות נוספות. בקשר לביוגרפיה - אני מניח שנוותר על זה - לא ברור לי שיש על מה לכתוב וגם קרבה כזו להומו עלולה לעשות לך רע. בוא נחליט שניתן למועמד אחר צ'אנס. דותן

למעלה