זקוקה לעצתכם..

evilihi

New member
מה שמצחיק הוא ככל שהשרשור הזה אורך

מתחזקת ההרגשה שלי למה זה מפריע לי לגור עם שותף גיי. ממש ככה. דיברתי פה עם מישהו במסרים אתמול - והוא נתן לי כמה הצעות מעולות. שבאמת שקלתי לרגע לנסות לשים הכל בצד, ופשוט לנסות. אבל כל השרשור הזה - ובפרט ההודעות שלך. גורמות לי להתרחק מהנושא כמו מאש בכל רגע שעובר. ואני לא מתביישת להודות בזה. אין לי פחד מהומואים, פוביה=פחד. אני לא מפחדת. אם הייתי מפחדת זה היה סיפור אחר ותאמין לי הייתי כותבת את זה, אז אין טעם להכניס לי מילים בפה בכוח. כמו שכתבתי לא יודעת מאיפה צצת פתאום בפורום הזה - לא קראתי את השרשור שטנן שם - וזה גם לא מעניין אותי לדעת מי אתה. פשוט לא מעניין אותי. אני פשוט רואה ומרגישה את התנהגות שלך - ויכולה רק לרחם עליך שאתה מרגיש צורך לדחוף את זה בכוח עד שבא כבר להקיא, ולנסות לחנך. חשוב לך שכולם יחשבו כמוך. ואם לא - לעזאזל כולם ושכולם יפגעו. אנחנו חיים בעולם ליברלי ומדינה דמוקרטית. החופש שלך לחיות כגיי אף אחד לא מונע ממך, ולא מנסה למנוע ממך. כתבתי לך כבר שאם שזה עושה לך טוב - מי אני שאגיד ההפך. אדרבה. שמחה בשמחתך. הרגשות שלי אין לי שליטה עליהם אתה יודע - אמרתי שמפריע לי, וזה ימשיך להפריע לי, אבל זו הרגשה שלי, ואני לא יכולה לשנות אותה. בטח שלא בכוח. אני לעולם לא אפגע במישהו לא פיזית ולא מילולית בגלל הנטיות שלו. שים לב לשאלתי המקורית - "נראה מביך לשאול". מביך אותי לחדור לבן אדם לפרטיות (מה שלך כנראה לא ממש אכפת לעשות כי לעזאזל, המטרה שלך מקדשת את האמצעים). חמודיל'ה, אתה פשוט לא מרגיש שאתה דוחף את זה בכוח. קח לך את זה כחומר למחשבה.

dotandvir

New member
חבל שאת לא שמה לא לאגרסיביות בתשובות שלך

אני לא חייב להיות כותב קבוע בפורום הזה - אני כן קורא אותו די הרבה אבל פשוט אין לי הצעות לאנשים אחרים. הסיבה היא שגרתי בשותפות רק עם בן אדם אחד שגם נהפך לחבר טוב מאוד שלי - כולל היום שאני כבר שנה בשוודיה. אני כן כותב בפורומים אחרים ודי בקביעות. גם לא אכפת לי שתקראי את הסיפור שלי, כל מה שאני מעלה על האינטרנט נחשב בעיני לנחלת הכלל מאתה ועד עולם. גם הניק שלי הוא השם שלי מה שגורם לי להיזהר כפליים במה שאני כותב כי אין לי שום דרך לנתק את הדברים האלו ממני (וגם אין לי רצון). מה שמצחיק אותי זה ההתממות הבלתי נגמרת שלך - מצד אחד את רושמת שיש לך חברים הומואים ומצד שני "שיש אנשים שמפריע להם לראות הומואים מתנשקים" או "שיש אנשים שמפריע להם לראות הומואים מתחבקים בסלון" או "שיש הומואים מוחצנים". אחרי אמירות כאלו התווית של הומופוב יושבת עליך מעולה. כמו שכבר אמרתי הומופוביה זו לא רק פגיעה פיזית בבני אדם - מספיק שאדם כמוך יישב בכנסת ויחליט שהומואים לא ראויים לאמץ ילדים (מה שקורה דרך אגב) כי זה "מפריע לו". ואני בטוח שאת לא פוגעת פיזית באף אחד. כמובן שזה מסתדר מעולה עם חוסר היכולת שלך לקבל אחריות על מה שאת מרגישה - מפריע לך? ניסית פעם לחשוב למה זה מפריע לך? תארי לעצמך שיהיה לך בן הומו או בת לסבית - תזרקי אותם מהבית? מילא השותף, אותו פשוט תסנני על ידי זה שתכתבי שאת לא מעוניינת בגאים כשותפים. ולגבי הסיפור שלך שאת מנפנפת בו כדגל מאז תחילת השרשור. לכל בן אדם יש סיפור אישי - מפתיע נכון? גם לי וגם לך וגם לכל האנשים בעולם והתרוץ הזה לא אומר כלום כי הרבה פעמים הסיפור האישי הוא הרבה יותר אינטרפרטציה של האדם את המצב מאשר המצב. וזה לא ממש משנה מה הסיפור שלך לצורך העניין. כבר אמרתי את זה קודם ואני אחזור ואגיד את זה שוב - הסיפור שלך לא מעניין. ברבות הימים תרשמי אותו בביוגרפיה שלך ותצמידי הערת שוליים שתכלול השתלחות חסרת מעצורים בי ובכל מי שהגיב לך בשרשור הזה. דותן

Charlotte Chamb

New member
התגובות כאן יצאו מכלל פרופורציה וחבל

אז קשה להאשים אותה בתגובות שלה. הבחורה בסך הכל אמרה שהיא לא רוצה שותף הומו. זכותה כמו שזכותך לחיות את החיים שלך כפי שאתה מוצא לנכון

מIתר לי

New member
אולי תרד ממנה?

היא לא כתבה שום דבר נגד הומואים, והיא לא שמה את ההודעה בפורום גאווה. אני לא יודעת מאיפה הגעת לפורום כאן, אבל אתה ממשיך וממשיך להתווכח ולחזור שוב ושוב על דבריך היא לא עשתה רע לאף אחד, יש לה סיפור אישי, ו-וואלה, אם אתה בא להגיב לה אתה חייב לגלות מינימום אמפתיה לסיפור שלה! גם לי יש סיפור אישי (בעצם יש לי הרבה), מי שמכיר אותי מספיק יודע על מה מדובר, אבל אני בשום אופן לא אגיד למישהו "תשמע, אני עברתי המון בחיים ולכן הסיפורים שלך לא מעניינים אותי", זה לא לעניין! אם הסיפור שלה כדבריך לא מעניין אותך, אתה יכול לאסוף את חפציך ולעבור להשתתף בשירשור אחר.

dotandvir

New member
אני לא חייב לה כלום

בטח לא לגלות אמפטיה לסיפור ערטילאי כלשהו שממילא היינו שומעים בו רק את הצד שלה. אם היא לא רוצה לגור עם גאים שתכתוב במפורש - לא רוצה לגור עם גאים. זה יחסוך לה גם שותפים שיש להם חברים גאים שמבלים אצלם הרבה. הסיפור שלה לא רלוונטי לשאלה שלה ולדיון שהתפתח אחריה בינה לביני (למרות שהיא כבר אמרה כמה פעמים שהיא התייאשה ממני). מה לך אכפת מהעניין הזה ולמה את קופצת להגן עליה? היא לא מעוניינת לשתף שלא תשתף - זה עדיין לא אומר שאין לי זכות להגיב. אם היא לא תרצה להגיב גם לה שמורה הזכות הזו. דותן

gal-or

New member
תארי לך שישאלו אותך שאלה כל כך מביכה.

פשוט קבלי את העניין וזהו. עדי

למעלה