זימזומיייםםםם

Amiram_e

New member
לא מכיר חברות מיוחדות

לדעתי כולם טובים. אני קניתי את שלי בכלי זמר.ניראה שקוף כחול כזה. יש כאלה שמכילים גם טיונר וגם מטרונום. עניתי לך יותר למעלה בנושא צילום המיתרים. היית צריכה לצלם את המיקום שמשחילים את המיתרים. ניראה לי שהגיטרה שלך פשוט ישנה ולכן יש לך בעית זימזומים. לא רוצה להיכנס לך לכיס כמובן, אבל מניסיוני כאשר מנגנים על גיטרה מבאסת, אז גם מתבאסים מהתחביב. זה יכול לגרום לך לירידת מוטיבציה. יש גיטרות ממש שוות ב 700 ש"ח. לדוגמה אני קניתי בזמנו גיטרה קורדובה במחיר הזה. יש לה צליל ממש יפהפה. ניתן להשיג ב"ווינטאג'" בת"א. דגם האדמירה השווה ערך במחיר, לא נישמע כל כך יפה בהשוואה לקורדובה.

הי, תודה,

תשמע, המוכר של המיתרים אמר שהיא נראית גיטרה טובה, אל תשכח שהיא כמעט חדשה... למרות שעברו 11 שנה,כמעט ולא ניגנתי בה... איכשהוא נראה לי שזה יותר בקטע של כיוון המיתרים . אני חושבת שברגע שאני אראה שהולך לי טוב עם הנגינה אז אני מן הסתם אקנה חדשה. גם לי בא על איזה שירשור ייעוץ לבחירת גיטרה דנדשה מהחנות:) כרגע ,כמו שאמרתי לך,יש לי עוד הוצאות וקצת בעיה בשבילי להוציא 700 שקל על גיטרה כשאני עוד ממש לא יודעת לנגן בצורה נורמלית... אני כבר מעלה תמונה של הגשר . לדעתי הוא יושב טוב אבל אני לא בעלת ידע,אז תראה אתה.

RoieL

New member
שמעי

קחי אותה להערכה אצל הרצל או משהו, מה יש לך להפסיד? גיטרה ששכבה עם מיתרים עליה 11 שנים בטוח לא במצב טוב. בטח הטראד רוד במצב מזעזע. שווה לך לקפוץ לסטאפיסט.

הי רועי

תשמע, אין לי מושג אפילו קל שבקלים מה זה טראד רוד
אם תסביר לי אני אשמח לדעת. בכל אופן, זאת גיטרה שלפני 11 שנה עלתה 500 שקל ,כמה דפוקה היא כבר יכולה להיות? ואל תשכח שלא נגעתי בה כמעט בכלל במשך אותו הזמן... אני יכולה להעלות תמונה שלה אם מישהו יוכל לומר לי על סמך זה מה המצב איתה... בכל אופן, כמובן שאני לא אשאר איתה במצב הזה,כבר יצא לי כל החשק לנגן .היום תרגלתי חצי שעה סתם אקורדים כי שיר בטוח לא יצא ממנה היום וזה היה די מבעס ... אני עכשיו בעיקרון מתעניינת לגבי מורה ככה שאני מקווה שהוא יפתור את הבעיה בקרוב... אני מאוד מאוד מקווה שהבעיה לא בגיטרה אלא בכיוון הדפוק שעשיתי לה...

byrdparis

New member
טראס רוד :

הוא מוט חיזוק שעובד דרך הצוואר בגיטרות שבערון אפשר לכוונו לקימור או עיקום של הצוואר לפי הצורך . בדרך כלל בכלי כמו גיטרה קלאסית הוא איננו והצוואר מחוזק בעזרת עץ בלבד ואמור להיות בצורה שתשביע את רצון המשתמש . כמובן שככל שהגיטרה ברמה גבוה יותר כך בנית הצוואר (וכן שאר חלקי הגיטרה) יהיו טובים ומדויקים יותר לביצוע ושימוש רציני בכלי .

RoieL

New member
כן טעות שלי

לא הסתכלתי על התמונות והיה נדמה לי שמדברים על אקוסטית [שבה יש טראס רוד, לא?]

מי זה הרצל?

ואיפה הוא נמצא? והאם הוא מספיק אמין כדי לתת לי הערכה נכונה של הגיטרה שלי ולא לנסות להוציא ממני גיטרה חדשה?

Aviraman

New member
דר' גיטרה.

תראי, הוא מתקן גיטרות, עושה סטאפים וכו'. הוא הכי מפורסם בערך בתחום הזה ואמנים גדולים נותנים לו את הגיטרות שלהם לטיפולים... הוא אמין, והוא לא נראה לי מוכר גיטרות, אז אין לך מה לדאוג, הקטע הוא שסטאפ יכול לעלות לך כמו חצי מהגיטרה...

הבנתי...

ואיפה הדוקטור מקבל פציינטים? אגב, אני באמת רק מעוניינת בהערכה של הגיטרה, ואולי טיונר ,לא יותר מזה..

למעלה